![]() ![]() |
2010.06. 17. - 10:18:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajj.. lányok.. Trixi, Vica, Angie, ektek is nagyon szépen köszönöm a sok drukkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint Shad-nek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igazán nincs mit, ez a minimum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 10:29:25
Létrehozva:
|
|
|
Hehehee. Trixi... hát látod nálam nincs ilyen hatása... mondjuk én nem keverem, csak Bacardi... de ttól semmi bajom, még ha egy vödörrel iszom meg ... de komolyan... úgyhogy erről nyilatkozni nem tudok... mást nem iszom meg! az biztos, h a kommersz piát nem bírom, és attól én is tudok epét hányni.. úgy is, h meg sem ártott... de ez szerintem arra is vonatkozhat, akinek nincs semmi baja.. komolyan ilyen rosszul vagy az alkoholtól? akkor mi lesz veled.. velünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 17.-én.. ha gyüssz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom mi lett velem bakker. Szerintem a huszas éveimben annyit buliztam meg piáltam, hogy telítődött a szervezetem, és már nem bírja. De majd megoldom. Valami gyengét azrét el tudok szopázni pl Bacarci Breezer. Na meg kérdeztem Ange-t is, és ő sem szokott inni, így nem lennék egyedül. Már be is jelentettem a szabimat Trixx, úgyhogy remélem össze fog jönni, sajnos 5-én temetésre megyek, 6-án fizetés, és ezért 6-án délután be kell jönnöm, aztán Móricz és utána haza... remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És bízom abban is, hogy jó idő lesz, most úgy nézem, hogy azon a héten éppen kellemes 30 fok lesz sok nappal! Jupiii!! Hát én ezekre a telefon maratonokra fel vagyok készülve: headsett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És zsebes rövid naci, hogy legyen hová tenni a telót! Szóval így nem fárasztó, egyáltalán! Még inni is tudok közben, ami azért kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tényleg a headset! Meg kellene keresnem, mert a könyvelőnkkel én is szoktam egy óráat beszélni, és oylankor rágyógyul a telefeon a fülemre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 10:37:34
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg a headset! Meg kellene keresnem, mert a könyvelőnkkel én is szoktam egy óráat beszélni, és oylankor rágyógyul a telefeon a fülemre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A headset egy óriási találmány, főleg nekem, aki órákig telefonál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is keresd elő, mert így neked is kényelmesebb a beszélgetés! |
|
|
|
2010.06. 17. - 11:11:04
Létrehozva:
|
|
|
Vicus, én is úgy tudom, hogy az uborka nem szerencsés az epéseknek. Sünikém, válaszolni akartam de esztet írja ki: "A következő hibák történtek A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni. A privát üzenetet nem továbbítottuk" (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hát azt hiszem kerülni a fogom az uborkát. Vicusom, ez nem hangzik túl jól!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jobbulást! Köszönöm Angie most már jobban vagyok ami a fejemet illeti és a hasam sem görcsöl de érzem,hogy még nem az igazi. Nyanyus! paprika, uborka... ha nincs forrázva.... nem lehet megenni.. káposzta.. ide bele kell venned a kápi salit is... aztán hagyma nyersen.... ezeket nem ehetik, akik epések... huhhhh... nekem két évembe telt, mire kiokosodtam a magam kárán.. úgyhogy neked könnyebb.... mert én megsúgom neked mit lehet, és mit nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hüvelyeseket felejtsd el.. bab, lencse, borsó! más szerintem mehet meg a körtével kell kcisit vigyázni! Köszönöm Edóka a tanácsokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oda fogok figyelni mert ezeket a has görcsöket utálom. Jajj.. lányok.. Trixi, Vica, Angie, ektek is nagyon szépen köszönöm a sok drukkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint Shad-nek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez csak természetes ,hogy szurkolunk a sereg kutyusnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 11:24:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Zsófika drága.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem fáj a fej? vihogtál este rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon kész voltam tegnap, ja XD nem szokott fájni a fejem csak fáradtabb meg kicsit érzékenyebb vagyok másnaposan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 11:31:59
Létrehozva:
|
|
|
nagyon kész voltam tegnap, ja XD nem szokott fájni a fejem csak fáradtabb meg kicsit érzékenyebb vagyok másnaposan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó neked!!! Én annyira nem bírom, hogy egész nap hányok, epét, amikor pedig már az sincs, akkor csak hab és rángat a görcs. A fejem majd szét szakad és ha iszok egy fél pohár vizet, még az is kijön. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval én baromi selejtes vagyok. Ja és persze most is fáj a fejem... |
|
|
|
2010.06. 17. - 11:37:42
Létrehozva:
|
|
|
De jó neked!!! Én annyira nem bírom, hogy egész nap hányok, epét, amikor pedig már az sincs, akkor csak hab és rángat a görcs. A fejem majd szét szakad és ha iszok egy fél pohár vizet, még az is kijön. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval én baromi selejtes vagyok. Ja és persze most is fáj a fejem... ez de durva Trixx.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nagyon kész voltam tegnap, ja XD nem szokott fájni a fejem csak fáradtabb meg kicsit érzékenyebb vagyok másnaposan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg meg hogy jól érezted magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 11:46:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx jobbulást a fejednek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 17. - 11:50:34
Létrehozva:
|
|
|
trixx: huh hát ez borzalmas lehet! de hát vannak olyanok, akik sokkal érzékenyebbek a piára.
jobbulást a buksidnak!!! Angie: jaja, jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edót fárasztottam csomót telefonon XD jah, egyébként elértünk a 101 évéig! (1988. oldal XD) az előző oldalon meg megszülettem! XDDD oké, nagyon pihentagyú vagyok XD |
|
|
|
2010.06. 17. - 11:53:14
Létrehozva:
|
|
|
Trixx jobbulást a fejednek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, bevettem egy Algoflex-et, remélem hat. trixx: huh hát ez borzalmas lehet! de hát vannak olyanok, akik sokkal érzékenyebbek a piára. jobbulást a buksidnak!!! Angie: jaja, jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edót fárasztottam csomót telefonon XD jah, egyébként elértünk a 101 évéig! (1988. oldal XD) az előző oldalon meg megszülettem! XDDD oké, nagyon pihentagyú vagyok XD Köszi. Csak az bosszant, hogy ami huszonévesen meg sem kottyant, most totál kikészít. Nem vagy az, mert az 1978-nál nekem is eszembe jutott hogy megszülettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 11:58:51
Létrehozva:
|
|
|
Ó a 101!!!! Az első amit a DM-től hallottam... egy másolt kazettán....
Rögtön szerelem volt...... |
|
|
|
2010.06. 17. - 12:03:57
Létrehozva:
|
|
|
na akkor oké, nem csak nekem jutnak eszembe ilyenek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én is azt mondom, hogy gyere Edóhoz, hogy jól megölelgethessünk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.06. 17. - 12:06:43
Létrehozva:
|
|
|
na akkor oké, nem csak nekem jutnak eszembe ilyenek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én is azt mondom, hogy gyere Edóhoz, hogy jól megölelgethessünk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már nézegetem a vonat menetrendet..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most pá, belevetem magam a munkába. |
|
|
|
2010.06. 17. - 12:13:01
Létrehozva:
|
|
|
trixx: huh hát ez borzalmas lehet! de hát vannak olyanok, akik sokkal érzékenyebbek a piára. jobbulást a buksidnak!!! Angie: jaja, jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edót fárasztottam csomót telefonon XD jah, egyébként elértünk a 101 évéig! (1988. oldal XD) az előző oldalon meg megszülettem! XDDD oké, nagyon pihentagyú vagyok XD És nem sokára elérjük a 40000-es hozzászólást.Kíváncsi leszek kié lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 12:17:57
Létrehozva:
|
|
|
vica, szerintem a tied! XD a 20.000-t is asszem te nyúltad le XD
Trixx: helyes, helyes! akkor jó munkát! ezt meg találtam: (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2010/168/8/d/Another_Universe_by_UnapologeticApathy03.jpg) |
|
|
|
2010.06. 17. - 12:30:14
Létrehozva:
|
|
|
vica, szerintem a tied! XD a 20.000-t is asszem te nyúltad le XD Trixx: helyes, helyes! akkor jó munkát! ezt meg találtam: (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2010/168/8/d/Another_Universe_by_UnapologeticApathy03.jpg) Igyekszem a 40000.-et nem lenyúlni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hmmmm tetszik a háttér. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 14:26:36
Létrehozva:
|
|
|
Szia Süni!!!!
Most integetek!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 16:33:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mi a helyzet? Megnéztem a Tbányás bulis fotókat,nagyon jók!!! Szépek vagytok rajtuk!! Usi: sajnálom én is,h nem sikerült a vizsga,de szard is le!!! Nem érdemes stresszelni! Edó: örülök nagyon,h jó lett a kutyus eredménye!! Trixx: nagyon sajnálom a kolleganődet!:(( Lola: hú,ezt a munkát én sem bírnám,tudom magamról. Remélem,h sikerül megszerezned azt a szupi munkát! Na,akkor alakulnak a dolgok a sráccal!:) Sikerült már venni neki ajándékot? Vica: jobban vagy már? Na,láttam írtátok Simply Red-et! Én is szeretem,a Something g.a kedvencem!! Voltam a T-mobilos koncin is amikor itt voltak,közel voltunk a színpadhoz,mert előtte Király Viktor volt,és a sok kiscsaj utána elhúzott,így sikerült előre jutni!! Jajj,nagyon jó volt!! Na,VB! Nézem én is,meg játszom az iwiwes VB játékon is:D jaaa,és az egyik asszisztens,Vámos Tibor,az igazgató volt a gimiben!:D Kül,most anyukám itt lesz még jövőhéten is! Tegnap iszogattunk,ilyen gyógynövénylikőrt,meg néztük a Nászok ászát,jó volt röhögtem ám mint állat:D Meg aztán feltűnt Billypapa is...jó volt ám!!:D Ma meg ettünk tortillachipset,chiliset,jujjj nagyon finom,mindig olyat veszünk!:D Múlt héten meg Ladánybene27 koncira mentem zpbe,végül egyedül,mert apukám mégsem jött. A Szex és NY2-őt meg Nmamámmal néztem,tetszett neki is!:) Most meg próbálok nem ezen a Robertes gyereken filózni,remélem sikerül kilábalnom!!:) Ja,még Angie-nek: örülök,h lesz pluszmanid,megérdemled!!!:) Ja,és a júli 17 lehet,h nekem nem tud összejönni,mert tesómék a velencei tó-hoz szerveztek lemenetelt,és az júli 13-20.ig tart! Basszus...pedig úgy szeretnék talizni veletek... A hozzászólást -Macsus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 16:59:47 |
|
|
|
2010.06. 17. - 16:35:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 17. - 16:40:27
Létrehozva:
|
|
|
De jó neked!!! Én annyira nem bírom, hogy egész nap hányok, epét, amikor pedig már az sincs, akkor csak hab és rángat a görcs. A fejem majd szét szakad és ha iszok egy fél pohár vizet, még az is kijön. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval én baromi selejtes vagyok. Ja és persze most is fáj a fejem... Hú ez tényleg durva! Jobbulást a fejednek,Martin puszit rá!:) Én eddig jól bírom a piát,szeretem is sajnos! Sör,Guinness a kedvencem,pálinka is jöhet,Tequila,vodka,uborkával fincsi:D,borok...na jó,nem sorolom:D Aztán ki tudja,lehet,h később már velem is ez lesz! Akkor jó,örülök neki!:) |
|
|
|
![]() ![]() |