![]() ![]() |
2010.06. 24. - 20:49:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ki ez a nő martin-nal ? vmi rajongó lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
fehér angyal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szeretem ezt a korszakot és a pta sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fehér angyal útálom a dinamikus képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt a haja jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövi edó babe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) shad-del remélem minden oké volt ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:01:01
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jan!
Szia mindenki! Aham.. minden rendben van vele, egész délután fent aludt apuék lakásában, mert apu felvitte, ugyanis kicserélte az összes spot-om a lakásban.. mert már egy csomó kiégett.. meg átrendeztük az egész szobát... át kellett vezetékelni a tv-t... egyebek.. ezeket egyedül nem tudom megoldani.. ráadásul nekem a tv-m eddig olyan harmónikás tartón volt, h minden felé tudjam fordítani, most pedig ráraktam a talpát, és a komódra tettem.. nagyon nehéz volt leszerelni a falról.. jujjj-. de most olyan jó, h új a szobám.. mániákus vagyok.. kb fél évet bírok ki ugyan úgy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:10:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jan! Szia mindenki! Aham.. minden rendben van vele, egész délután fent aludt apuék lakásában, mert apu felvitte, ugyanis kicserélte az összes spot-om a lakásban.. mert már egy csomó kiégett.. meg átrendeztük az egész szobát... át kellett vezetékelni a tv-t... egyebek.. ezeket egyedül nem tudom megoldani.. ráadásul nekem a tv-m eddig olyan harmónikás tartón volt, h minden felé tudjam fordítani, most pedig ráraktam a talpát, és a komódra tettem.. nagyon nehéz volt leszerelni a falról.. jujjj-. de most olyan jó, h új a szobám.. mániákus vagyok.. kb fél évet bírok ki ugyan úgy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edóka majd megnézzük, h. milyen lett az új változata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/search/3/lOeOA41t6lo csudaszép ez a dal eleinte mikor hallgattam mindig elsírtam magam rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez is ritka férfinak virág (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez a ruha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:17:54
Létrehozva:
|
|
|
ő a legszebb közülük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ez pont a kedvenc korszakomból való (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:18:50
Létrehozva:
|
|
|
Nyámnyila......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki!!! Nem győzök itt rád várni!! Tovább nem is várok!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Álmos vagyok! Jó éjt Sereg! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ejnye! Egy nőre mindig várni kell, ezt nem tudtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hülye tesóm meg szétollózott két olasz mezt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bolond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem, én megsimogattam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:21:42
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/22/_XHo9T0eY44
Ejnye! Egy nőre mindig várni kell, ezt nem tudtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hülye tesóm meg szétollózott két olasz mezt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bolond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem, én megsimogattam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) niki az a tesód, aki belekezdett a fórumos videó német fordításába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki az olaszoknak szurkoltál? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:26:16
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha Jantar, látom megjegyezted.
Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azóta is fordítja mi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Látod, milyen széltoló. Igen, én mindig nekik szurkolok kislány korom óta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt!!! Kedd reggel legyen, kedd reggel legyen, kedd reggel legyen!!! |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:29:18
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha Jantar, látom megjegyezted. Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azóta is fordítja mi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Látod, milyen széltoló. Igen, én mindig nekik szurkolok kislány korom óta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt!!! Kedd reggel legyen, kedd reggel legyen, kedd reggel legyen!!! nem igen követtem soha a focit, de az angolok a kedvenceim mindenben az éghajlatuk miatt, kultúrájuk, nyelvük nagyon tetszik és azért is, mert sok balkezes van köztük én balkézzel írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ill. balkezes vagyok mikor kint vagyok angilába minden a kezemre áll (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt lassan lépek én is. csövike mkienk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 21:42:16
Létrehozva:
|
|
|
Na... mindenki elment alukálni? épp csak lezuhanyoztam, mert Évus vizslái szétkoszoltak....
Akkor jóccakát mindenkinek! |
|
|
|
2010.06. 24. - 22:10:26
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i739.photobucket.com/albums/xx38/Alana_Devotional/x_0afdcbc9.jpg) (IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/20100331.jpg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretem ezt a cicás képet!!! huhhh a Playgirl címlapos képen meg.... hmmm... vaaaaan mit fognia!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszi nagyon a Dave-es képeket, Jantar!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jaja, nagyon jó volt talizni Angie-vel és dumálni is kicsit!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi, hogy úgy hirtelen rohannom kellett vonathoz! sosem tudom megjegyezni hazafelé mikor mennek a vonatok XD jajjjj de várom a jövő csütörtöki mozit!!! jüvő pénteken valakinek nincs kedve Filterbe jönni DM buliba? ééééééééééééééééés én viszont nem tudtam ellenállni és megvettem a remasterelt Black Celebration CD+DVD-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mindjárt megyek is és nézem a riportokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 07:17:59
Létrehozva:
|
|
|
jaja, nagyon jó volt talizni Angie-vel és dumálni is kicsit!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi, hogy úgy hirtelen rohannom kellett vonathoz! sosem tudom megjegyezni hazafelé mikor mennek a vonatok XD jajjjj de várom a jövő csütörtöki mozit!!! jüvő pénteken valakinek nincs kedve Filterbe jönni DM buliba? ééééééééééééééééés én viszont nem tudtam ellenállni és megvettem a remasterelt Black Celebration CD+DVD-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mindjárt megyek is és nézem a riportokat Jó reggelt! Na már megint esik... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Brrrrrrrrrrr........... Semmi baj, a múltkor is úgy kilőttél a vonatodhoz, mint akit puskából lőttek ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megértem, mert utána még egy órát kellett volna várnod. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De legalább elérted, s nem hiába sprinteltél. Nagyon várom én is, remélem jobb lesz, mint az Újhold. Nekem az annyira nem tetszett, bár csak egyszer láttam! Sőt, nekem a Napfogyatkozás is új lesz, merthogy még a könyvet sem olvastam el, úgy a felénél járok. Grat a BC-hez, jó választás volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 07:44:30 |
|
|
|
2010.06. 25. - 07:42:19
Létrehozva:
|
|
|
Szép,jó napos időket mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ugyan is nálunk be van borulva és az előbb csöpörgött is. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Megfigyeltem, hogy amikor én itt vagyok, akkor mindenki eliszkol, vagy ide se szagol. T'án büdös vagyok? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A neten keresztül nem érezzük ha netán lenne is szagod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 08:02:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie az e-mail-en amit küldtél felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 08:06:32
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek! Nagyon nyomi az idő.. remélem nem fog esni... nagyon nagyon el lennék keseredve...
|
|
|
|
2010.06. 25. - 08:12:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie az e-mail-en amit küldtél felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép jó reggelt mindenkinek! Nagyon nyomi az idő.. remélem nem fog esni... nagyon nagyon el lennék keseredve... Nem fog esni, bár itt esett mikor jöttem dolgozni, de már elállt és csak be van borulva, mára nem mondtak tartós esőt! |
|
|
|
2010.06. 25. - 08:14:27
Létrehozva:
|
|
|
Jó, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem fog esni, bár itt esett mikor jöttem dolgozni, de már elállt és csak be van borulva, mára nem mondtak tartós esőt! Ja Angie jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nálunk elég búval bélelt idő van..... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 08:18:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát remélem.... két hétig nem kéne esnie, h kiszáradjon a homok a medence helyén.... fakiba.. szerintem ilyen már nem lesz!
Vödörella itt fekszik mellettem... horkol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszil mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 08:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Na itt is mindenki készen van... tegnap névnapi/szülinapi kajálás volt és este a fiúk már nagyon megfáradtak, most kb. mindenki másnapos. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
5-9 között jó idő lesz, hiába akkor leszek szabin! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom a medencét, jó lenne, ha már a helyére kerülhetne! Pusszancs Vödörnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 09:12:33
Létrehozva:
|
|
|
Figyelem Figyelem!!!!!Közhírrééé tétetik!!!
Ma,azaz pénteken 14órai kezdettel ÁKOS hétvége kezdődik a Neo fm-en!!!!!Aki kedveli ezen nevű szenész-énekest, annak kéretik hallgatni a rádiót!!Én azt fogom tenni!!Asszem!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 09:13:27 |
|
|
|
2010.06. 25. - 09:20:17
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
süni: nekem nincs beállítva a rádió (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg úgyis BC-t fogok hallgatni egész nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: hát igen, sajna szar, h mikor itthon vagyok vagy fel kell jönni Szegedről, marhára vonatokhoz vagyok kötve... De nem baj, jövő héten talizunk úgyis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha meg van időd, akkor most Eclipse-t olvass. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uhhh holnap megyünk a kocsiééééért! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) izgulok!!! Edó: vödinek én is puszi meg fültő vakarás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt amúgy csak felhős az idő. |
|
|
|
![]() ![]() |