![]() ![]() |
2010.08. 11. - 13:35:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantar: az ilyen "barátokat/barátnőket" én se értem!!! na én is nézegetem a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni! hehe, te kis sztár! XD mennyi képen rajta vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jó a rolleros kép a lánykádról! és nézzétek, ezen a képen a jobb oldali vörös csajnak a jobb karján szintén van olyan anyajegy, mint nekem, csak az enyém sötétebb és jobban látszik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://dm-party.hu/dm_tabor/slides/dm_tabor_2010%20(102).jpg Edó: tényleg jók lettek az arcfestések és szerintem is egy 10-es simán lement rólad!!! direkt erre a célra való arcfestékkel festetted a lurkókat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez nagggyon jó! XD http://dm-party.hu/dm_tabor/slides/dm_tabo...20%28202%29.jpg Judynak nagyon jó szeme van a fotózáshoz! volt nem egy nagyon jól elkapott pillanat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj de jó az a kép a DM matricás seggű kocsikról! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kirázott a hideg! XD Suller Gabi mivel lépett fel? Hehehe Sztár mi??? Nem nem csak jól kell helyezkedni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjjj,de ari vagy,hogy így kiszúrtad a lányomat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Azt hittem,hogy senki nem fogja felismerni! Nekem az az anyajegy fel sem tünt,de most,hogy mondod...... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Igen,Judynak tényleg jó a szeme......... Lehet,hogy,ezért vagyok olyan sok képen rajta......???? De ki az a Suller Gabi??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Süni: támogatom a Playmate karriered! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe Oké,reméltem is,hogy legalább te!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 13:56:07
Létrehozva:
|
|
|
hát ő az, Freestate-en ő fordította a dalszövegeket meg ő csinálja a debreceni DM klubot.
http://dm-party.hu/dm_tabor/slides/dm_tabor_2010%20(225).jpg naná, hogy kiszúrtam a kis hercegnőt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem jó az arcmemory, te kis helyezkedős! XDDD az anyajegyet meg véletlen kiszúrtam! XD meg hát nekem illik az ilyet kiszúrni, ha már én is meg vagyok jelölve! XDDDD |
|
|
|
2010.08. 11. - 14:06:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Csak végig olvastalak benneteket... lógatunk a tanulómmal... van fél óránk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és közben koncertet nézünk... imádnak mindent, amit én is! szép ez a Brian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oda vagyunk.... Usinak már mondtam, a gyerekeket direkt ilyen festékkel festettem.. teljesen hypoallergén, és víz alapú... bírték a kölykök... nem gondoltam volna, h ilyen ügyesek lesznek, mert még nagyon kicsik voltak... de ment minden simán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bírtam velük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenkinek sok-sok puszika... holnap nekem balaton... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 14:09:03
Létrehozva:
|
|
|
hát ő az, Freestate-en ő fordította a dalszövegeket meg ő csinálja a debreceni DM klubot. http://dm-party.hu/dm_tabor/slides/dm_tabor_2010%20(225).jpg naná, hogy kiszúrtam a kis hercegnőt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem jó az arcmemory, te kis helyezkedős! XDDD az anyajegyet meg véletlen kiszúrtam! XD meg hát nekem illik az ilyet kiszúrni, ha már én is meg vagyok jelölve! XDDDD Áhá,akkor tudom!Azt pont nem tudtam,hogy ez a neve (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem az elejétől láttuk a fellépését,de lehet,hogy volt egy két saját szám is,na meg depeCHe MODE!Azt viszont biztosan tudom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehehee az Edós kép nagyon jó lett!!! Edóbaba,hogy benne van már a kvízbe.......kis buzgómócsing heheheheee (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nekem is jó az arcmemorym......te kis.......jelölt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 14:37:54
Létrehozva:
|
|
|
na jól van, akkor ezentúl Helyezkedőnek foglak hívni süni! XD
Edó: na remek! örülök, hogy bírtál velük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az meg szuper, hogy a tanulóid is befertőzöd Placival meg Mode-dal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) no, mit találtam! gyönyörűségességessssss! (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs279.snc4/40313_143563739006772_100000594394058_314130_3710253_n.jpg) |
|
|
|
2010.08. 11. - 17:10:35
Létrehozva:
|
|
|
Kifingtam (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Usi, a film csak nagyon hülye időpontban megy a Westendben... se neked, se nekem nem jó már szerintem a 19:45... hétvégén viszont meg tudnánk nézni 16:45-től. Hm? |
|
|
|
2010.08. 11. - 17:24:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Na megvolt a mai torna is. Olvasgatok, megnéztem Usi első Judy-s linkjét, aztán visszamentem a mappába, ahol ikon méretűek a képek, találomra ráböktem egyre, és lám: Kép Véletlenül is téged szúrtalak ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kifingtam (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Usi, a film csak nagyon hülye időpontban megy a Westendben... se neked, se nekem nem jó már szerintem a 19:45... hétvégén viszont meg tudnánk nézni 16:45-től. Hm? Húzós napod volt? Szerencsére nekem nem annyira, majd inkább a holnapi. 3 "versenyző" jön délután, kíváncsi leszek... Ja és tudod már hogy milyen telód lesz? Választhattál, vagy kapod amit kapsz? Most én is reménykedem, hogy kapok új telót. Mert a cég átalakul, így újra kell kötni az előfizetéseket, alá kell írni újabb két évet, és ilyenkor mindig vesz a főnök telefont.... Az álmom egy iPhone lenne, de az nincs a Vodánál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 17:30:51
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nagyon szép vagy a fotókon (is). Látszik hogy jól érezted magadt.
Volt egy kép amin két sátor meg három srác van,. Szerinted mi jutott az eszembe? Igen, a dugó sátor, meg hogy ha dugni akartok kimegyek sztori. Még mindig röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök cukik a gyerekek is, nagyon jópofa festést csináltál nekik. Batman meg minden. |
|
|
|
2010.08. 11. - 17:40:37
Létrehozva:
|
|
|
Ja és tök szupi, van színház bérletem. Nálunk nagyon nehéz szerezni, kevés a vissazmondott bérlet, de szerencsére a sógornőmnek ismerőse a jegypénztáros. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Há-há-há.
|
|
|
|
2010.08. 11. - 17:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,
ma a pasiknál valami front volt... mindenki baszogatott és beszól. Már nagyon elegem volt, ebédelni sem hagytak basszus... aztán még azért baszott le a Vállalkozási igazgató, mert rosszul csináltam meg az ajánlatot (teszem hozzá, hogy én csak iktató számot adok neki, beírom az ajánlati összeget és kinyomtatom) Ő nem javította ki, nem vette ki a formalevélből azokat a sorokat, amiket ki kellett volna venni... aztán beült a helyemre és nekiállt csinálni. Közben kérdezte, hogy "Én lettem a titkárnő? Mert akkor kérem a fizetésed..." Na itt bepöccentem, és beszóltam "Ok, de akkor holnap már nem jövök, aztán csináld azt, amit én... majd megnézem milyen arcot vágsz, amikor egyszerre 8-10 dolgot kellene csinálni, és mindet időre meg pontosan, közben vedd fel a telefonokat, iktasd a számlákat, melegítsd meg a kaját a főnöknek stb." Már majdnem kiabáltam, amikor ez a beképzelt majom elhúzott a fenébe... utána jött a kövi. Hívott a Földházi Józsi, hogy hol van a Beszerzési igazgató meg a projektese, mert egyik sem veszi fel a telót. Felnéztem az emeletre és mind a kettő ott ült a gépe előtt, egyik sem telefonált. Mondtam a Józsinak, hogy itt van mind a kettő és még szóltam is nekik, hogy hívják már vissza ezt a szegényt, mert nem szerelemből hívogatja őket hanem azért, mert fontos... és aztán még velem kiabáltak, hogy ők erre nem érnek rá. Mért? Az én dolgom az anyagrendelés???? Hát bakker... mindenem tele van ezzel a nappal... Tisztelet a kivételnek persze, mert ugye Angyalom nem viselkedik így velem még akkor sem, ha rossz passzban van (és hát ma sem volt jó kedve, de mégis próbált vidám lenni, és hát legalább ma is tudtunk fél órát beszélni...), és még a szervizes Lacika is tök ari volt, csinált nekem kávét meg megmaszírozta a hátam, mert látta, hogy teljesen készen vagyok. Aztán persze rohangáltam még a postára, csomó levelet írtam, vagy 100 számla jött... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Most megnézem a híradót, utána kivasalom a cuccaim és hallgatok valami metált! Mert most az kell. Remélem találsz alkalmas kolléganőt magadnak... sajnos vannak, akiket nem lehet pótolni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 18:08:35
Létrehozva:
|
|
|
Huh Angie tényleg nem volt valami jó nap.
Kétszer is lecsesznek IGAZSÁGTALANUL. Úgy utálom az ilyet. De nagyon jól tetted hogy nem hagytad magad!!! Azért mert valaki igazgató, még nem kellene így beszélni az alkalmazottal, mert nagyon sértőek voltak. Én is bepöccentem volna. Ja majd a metál zene levezeti a feszültséget. Lacika (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nekem is kell egy ilyen kolléga. De rendes. Na azért szeretnek ott téged!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Á híradó, na akkor bekapcsolom a tévét. Hajrá Cseh Laci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt mindjárt!!!!!!!! |
|
|
|
2010.08. 11. - 18:11:53
Létrehozva:
|
|
|
Angie: uhhh... hát nem, az időben nem lenne jó. szombat kilőve mert durván másnapos leszek a pénteki koktélpartitól... vasárnap hogy vannak időpontok? attól függ.
jól tetted, hogy visszaszóltál!!!! és nyomasd a metált!!!! erre mondaná az egyik szegedi barátom: "Metál az ész!!!" XD |
|
|
|
2010.08. 11. - 18:12:04
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá! Hurrá!
Gratula Verrasztónak is!!! |
|
|
|
2010.08. 11. - 18:16:24
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, ma a pasiknál valami front volt... mindenki baszogatott és beszól. Már nagyon elegem volt, ebédelni sem hagytak basszus... aztán még azért baszott le a Vállalkozási igazgató, mert rosszul csináltam meg az ajánlatot (teszem hozzá, hogy én csak iktató számot adok neki, beírom az ajánlati összeget és kinyomtatom) Ő nem javította ki, nem vette ki a formalevélből azokat a sorokat, amiket ki kellett volna venni... aztán beült a helyemre és nekiállt csinálni. Közben kérdezte, hogy "Én lettem a titkárnő? Mert akkor kérem a fizetésed..." Na itt bepöccentem, és beszóltam "Ok, de akkor holnap már nem jövök, aztán csináld azt, amit én... majd megnézem milyen arcot vágsz, amikor egyszerre 8-10 dolgot kellene csinálni, és mindet időre meg pontosan, közben vedd fel a telefonokat, iktasd a számlákat, melegítsd meg a kaját a főnöknek stb." Már majdnem kiabáltam, amikor ez a beképzelt majom elhúzott a fenébe... utána jött a kövi. Hívott a Földházi Józsi, hogy hol van a Beszerzési igazgató meg a projektese, mert egyik sem veszi fel a telót. Felnéztem az emeletre és mind a kettő ott ült a gépe előtt, egyik sem telefonált. Mondtam a Józsinak, hogy itt van mind a kettő és még szóltam is nekik, hogy hívják már vissza ezt a szegényt, mert nem szerelemből hívogatja őket hanem azért, mert fontos... és aztán még velem kiabáltak, hogy ők erre nem érnek rá. Mért? Az én dolgom az anyagrendelés???? Hát bakker... mindenem tele van ezzel a nappal... Tisztelet a kivételnek persze, mert ugye Angyalom nem viselkedik így velem még akkor sem, ha rossz passzban van (és hát ma sem volt jó kedve, de mégis próbált vidám lenni, és hát legalább ma is tudtunk fél órát beszélni...), és még a szervizes Lacika is tök ari volt, csinált nekem kávét meg megmaszírozta a hátam, mert látta, hogy teljesen készen vagyok. Aztán persze rohangáltam még a postára, csomó levelet írtam, vagy 100 számla jött... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Most megnézem a híradót, utána kivasalom a cuccaim és hallgatok valami metált! Mert most az kell. Remélem találsz alkalmas kolléganőt magadnak... sajnos vannak, akiket nem lehet pótolni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie ez egy tökéletesen húzós nap volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Próbálj meg pihenni. reggelt! vica: igen, tegnap fotóztam le magam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg az a másik két kép is, amit feltöltöttem magamról, az is tegnapi. általában akkor szoktam lecserélni a képeket, mikor fodrásznál jártam XD Értem........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx neked pedig szurk,hogy találj munkatársat magad mellé. |
|
|
|
2010.08. 11. - 18:28:58
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vicus!
Persze nem csak rajtam múlik, a főnöknek is szimpi kell hogy legyen... |
|
|
|
2010.08. 11. - 18:47:13
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, az ilyet én is utálom és ezért nem is tűröm el... sőt, ezek az igazgatók nekem nem főnökeim, valamint senkinek nincs joga így beszélni velem. Apám-anyám nem beszél így, akkor nehogy már egy idegen beszóljon. Nem vagyok nyuszi, simán vissza szájalok. Pont leszarom, hogy kinek tetszik és kinek nem.
Lacika egy tündér bogyó! Igazi lovag, van páncélja meg fegyverzete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jár hagyományőrzőkkel pl. a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra vagy a gyulai Reneszánsz karneválra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tud vívni egykezes és kétkezes karrdal, lángot nyel... (lol, láttam videon, nagyon merész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) És ma miután megmaszírozott és visszamentek az Europarkra dolgozni még küldött egy üzit, hogy nagyon élvezte a maszírt és majd megismételhetnénk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Angie: uhhh... hát nem, az időben nem lenne jó. szombat kilőve mert durván másnapos leszek a pénteki koktélpartitól... vasárnap hogy vannak időpontok? attól függ. jól tetted, hogy visszaszóltál!!!! és nyomasd a metált!!!! erre mondaná az egyik szegedi barátom: "Metál az ész!!!" XD Gondoltam, hogy neked sem jó! Vasárnap megy 13:45-től, 16:45-től, szerintem ezek jók, nem? Tudtam amúgy, hogy a szombat nem jó, mert a péntek estéd durva lesz, kirúgod a ház falát XD |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:03:33
Létrehozva:
|
|
|
na az a 13:45-ös kezdés nem hangzik rosszul, Angie!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na ja, de inkább mi rúgunk be, nem rúgjuk ki a ház oldalát, mert valszeg megint kint leszünk az udvaron egész éjjel XD utána meg hazamászok hajnalba XD huh akkor durva lesz a hétvégém meg a jövő hetem! zsinórba 3 napot ingázok Pest és Maros között (vasárnap-hétfő-kedd - eddig). hajaj Angie, csak nem akar vmit az a lovag???? XD |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:11:48
Létrehozva:
|
|
|
Na ok, akkor holnap lefoglalom vasárnapra a jegyet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 13:45-re.
Ja, hogy kerti partinak álcázzátok ezt a bulit? Értem... majd azért óvatosan mássz haza, nehogy valami baleset érjen! Hétfőn és kedden mért jössz be Pestre ha szabad megkérdeznem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom mit akar, van barátnője... mondjuk ez sokaknak nem akadály, de engem zavar, mert nem egyenes dolog. Meg sajnos a Lacika világnézetével nem nagyon tudok azonosulni, bármennyire is édes, mert nekem nem jön be a Magyar Gárda, Trinanon siratása és a III. Birodalom éltetése... sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy ezeket leszámítva nagyon cukroborsó, és egy napon születtetek XD |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:20:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na hát amiket felsoroltál, azok nekem is mínusz pontok lennének. Ja, azt én se szeretem, ha az aktuális pár háta mögött csalinkázik a fél, aki tetszene....
na hát tudom én, hogy nem csak én születtem azon az egyesek szerint disasterous napon! XD oké, foglald akkor le! nem titok: hétfőn Brigivel találkozom VÉGRE! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kedden meg lehet Anitámmal meg egy régi barátnőnkkel, akivel már évek óta nem taliztunk, és mielőtt kimegy Kínába aug. végén, még össze akar futni velünk. na közben tetettem be apuval egy kis ATB-t a nagy gépnél! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma néztem egy számot tőle tubuson és megjött a nosztalgiázhatnékom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 11. - 19:19:19 |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:22:45
Létrehozva:
|
|
|
Hát jah... de majd meglássuk, lehet hogy csak jófejség. Bár ha már majd érzem, hogy nem az, akkor nyilván szólok, hogy ne tovább.
Jó Brigizést!!! Remélem szuperül sikerül majd a míting (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a többi talid is! Köszi vica, remélem ma jót alszok majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |