![]() ![]() |
2010.08. 18. - 20:02:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma befordult egy látogató a nővérpulthoz aszongya: (majd beszartam) A lányokat keresem, akik kinn hagyták a biciklin a napszemüvegüket, úgy tudom ide jöttek be kondiba.
Mondom - mi?!! - miért itt nincs konditerem? -Itt? Kórtermek vannak (vazze) nem konditerem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk az ürgének valahol igaza volt, elég kondi a betegeket ápolni az ágyba. Főleg a száz kilósakat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike én is lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menj a fenébe! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha-ha! Büdi vagyok ja biztos. |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:06:01
Létrehozva:
|
|
|
Ma befordult egy látogató a nővérpulthoz aszongya: (majd beszartam) A lányokat keresem, akik kinn hagyták a biciklin a napszemüvegüket, úgy tudom ide jöttek be kondiba. Mondom - mi?!! - miért itt nincs konditerem? -Itt? Kórtermek vannak (vazze) nem konditerem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk az ürgének valahol igaza volt, elég kondi a betegeket ápolni az ágyba. Főleg a száz kilósakat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menj a fenébe! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha-ha! Büdi vagyok ja biztos. Ez azééé van,mert mindig ilyen későn jössz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb jól visszaböktelek! Pucikállak! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Áááááá most már ezt is tudom:Beatrix!!!Szép név! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjt!!! |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:11:48
Létrehozva:
|
|
|
Az istenit má' a Beatrixbaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Boldog névnapot, de árulja már el valaki, hogy miért van ma Trixi nap?? Amikor ma Ilonka van!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilona meg Ilka na. Ki bírja tovább a bökést? Hehehe. Akkor menjetek csak aludni isten hírével, szép álmokat!!! |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:14:26
Létrehozva:
|
|
|
Az istenit má' a Beatrixbaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Boldog névnapot, de árulja már el valaki, hogy miért van ma Trixi nap?? Amikor ma Ilonka van!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilona meg Ilka na. Ki bírja tovább a bökést? Hehehe. Akkor menjetek csak aludni isten hírével, szép álmokat!!! Még nincs!!Csak előre kívántak neki boldog névnapot! Ha visszaolvasol rájössz!! Te kis te!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:16:53
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van ám, pedig én olvastam visszafelé. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jé tényleg, 29! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt szakad az eső. Tegnap este is ez volt, jaj remélem holnap nem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Elázok a színházban. Lesz esőnap végülis. |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:17:19
Létrehozva:
|
|
|
Niki: lemaradtál, mint a borravaló! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért most köszöntgetjük Trixxit, hogy ne felejtsük el - én indítottam el ezt a jó szokást a lukas agyam miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jaj de elegem van mindenből! no mindegy. VV-t köszi ne - anno se néztem, most se nézném, nemhogy szerepelnék benne. A világ minden pénzéért se - bocs, kikészítenek ezek a bugyuta, értelmetlen műsorok is, meg hogy el tudják adni ezeket. Szégyen. Mindegy. Inkább lépek, mert most nem vagyok túl társasági lény. |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:19:25
Létrehozva:
|
|
|
Oké lépj csak.
Hehe én ugyanezt gondolom Usi a vv-ről, csak gondoltam poénkodok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De látom béna lett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Figyu, akkor engem is köszöntsetek má', szept. 10 Nikinévnap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:24:48
Létrehozva:
|
|
|
Sakáltanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 20:25:29
Létrehozva:
|
|
|
Oké lépj csak. Hehe én ugyanezt gondolom Usi a vv-ről, csak gondoltam poénkodok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De látom béna lett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Figyu, akkor engem is köszöntsetek má', szept. 10 Nikinévnap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) BOLDOG NÉVNAPOT NIKI!!!!!! Pápáááááá |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:27:56
Létrehozva:
|
|
|
Jé 25-én Lajos. Ez az "igazi"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Boldog névnapot Sünci.. És Edó és Zsófi is.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 21:16:50
Létrehozva:
|
|
|
Lola,
akkor majd összebeszélünk egy időpontot majd valamelyik hétvégére és akkor nem kell rohanni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólsz? A lakáshoz egy kalappal! Esetleg lenne kedvetek ide költözni, ahol most én vagyok? Mi elmegyünk innen októbertől, és kicsi meg tök jó lakás, imádom, 1. emelet, sok fa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csendes is mióta van új házirend, sunyi Hiltivel falat fúrók már nem tesznek ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és csótány sincs, az az egy példány véletlenül surrant be az ajtón mikor Usival bejöttünk éccakának idején. A bejárat mellett van a ledobó ajtaja. de mivel Usi halált megvető bátorsággal kinyírta, így nincs vész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, és hűvös a lakás annak ellenére hogy panel!!! Jó a tájolása... A lakbért meg lehet dumálni a főbérlővel, aki nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, miért vagy rossz társaság? Most moziztam, egy régi kedvencemet néztem meg a Lángoló Mississippit. 1964-ben játszódik, megöltek 3 polgárjogi aktivistát és az FBI nyomozókat küldött a négergyűlölő államba, hogy megtalálják a három fiút... hát nem kell ecsetelni, hogy a Kuklux Klánnak ez mennyire nem tetszett. Az ilyeneken mindig elgondolkodom. Miért kell gyűlölködni? Mi ebben a jó? Soha nem értettem és nem is fogom megérteni, hogy a gyűlölet hogy ölthetett/ölthet hivatalosan is ekkora mérteket, mint ahogy ez az USA-ban kialakult. Niki, nálam a Big Brother első szériájával le is áldoztak a valóság showk... |
|
|
|
2010.08. 19. - 06:16:00
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
mondtam már, hogy imádom a zörgős teherautókat? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megyek kávééééé!!!!! |
|
|
|
2010.08. 19. - 06:54:14
Létrehozva:
|
|
|
na
ma akkor kipróbálom, milyen másnaposan melózni XDDD kívánjatok szerencsét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hol a koffeinem??? |
|
|
|
2010.08. 19. - 07:09:40
Létrehozva:
|
|
|
mindeni kávét akar? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola, miért is vagy másnapos? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este befigyelt egy kis bor... ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.08. 19. - 07:11:25
Létrehozva:
|
|
|
ja hát Angie, tegnap írta itt is Lola hogy kinyitja a borát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola: nem lehet rosszabb másnaposan melózni, mint vizsgázni XD (főleg ha az a vizsga 3 órás és az életed múlik rajta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.08. 19. - 07:27:32
Létrehozva:
|
|
|
Nekem kimaradt az a rész (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bocsesz...
Annyira cuki Zoltán Atya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/sztar-l...s-atya-2026212/ |
|
|
|
2010.08. 19. - 10:19:30
Létrehozva:
|
|
|
A sok munka megkergít. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma befordult egy látogató a nővérpulthoz aszongya: (majd beszartam) A lányokat keresem, akik kinn hagyták a biciklin a napszemüvegüket, úgy tudom ide jöttek be kondiba. Mondom - mi?!! - miért itt nincs konditerem? -Itt? Kórtermek vannak (vazze) nem konditerem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk az ürgének valahol igaza volt, elég kondi a betegeket ápolni az ágyba. Főleg a száz kilósakat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menj a fenébe! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha-ha! Büdi vagyok ja biztos. Niki te mindig a szagodra hivatkozol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe jó sztori amit meséltél.:XD Ja amúgy sziasztok. |
|
|
|
2010.08. 19. - 11:09:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 19. - 13:58:30
Létrehozva:
|
|
|
Buli van a Titkárságon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezerrel ordít az INXS.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 19. - 14:30:47
Létrehozva:
|
|
|
ahogy látom, ma nem volt olyan nagy forgalom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na már én is megjártam Pestet ma. Megint dumáltunk jó sokat Brigivel meg ittunk olyan csodálatosanistenienfincsi Burgeres karamellás jeges kávét! :PPPPPPPPPPPPPP nyámm! függő leszek! XD Angie: te előre mászol tűzijátékozni? itt Walking in my shoes maxi ordít megint! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |