2400 Oldal V  « < 2257 2258 2259 2260 2261 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.10. 17. - 19:56:34
Létrehozva: #45161

devotee

Dolgaiba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Belemászott Brad pöcsébe.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jantar1 @ 2010.10. 17. - 20:34:36) *
mi van a pösze kasza tibivel? elég gáz ürge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hahaha, hát az is a zsűriben volt egyszer. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 17. - 19:57:09
Létrehozva: #45162

devotee

Igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rámászott rendesen a ló arcával.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jövő hétre havazást is jósolnak. Remélem nem lesz belőle semmi. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 17. - 19:58:59
Létrehozva: #45163

devotee

Szerintem azt csak a hegyekbe mondták, nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 17. - 20:00:05
Létrehozva: #45164

devotee

lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak a cikk címét olvastam hirtelen
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 17. - 20:01:53
Létrehozva: #45165

devotee

Jantar: Jolie-t finoman szólva én sem szeretem, nem is tetszik Brad Pittel. Szerintem Jennifer Aniston volt a hozzávaló. Legalábbis ránézésre, mert mást úgysem tudok róluk. Bár manapság már nemigen számít, ha a másik nős. Sajnos.

Niki: akkor nálad se volt értelme a jegyzetelésnek?

Bár itt az a jó, legalábbis én úgy látom, hogy ha valaki egy ideig nincs, és utána újra van, akkor örültök neki. Én egy fórumra írtam eddig viszonylag rendszeresen, ott nem is voltunk talán csak négyen, és pont akivel a legjobban megértettük ott egymást, megsértődött, mert nem volt mindig időm, kedvem írni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 17. - 20:04:07
Létrehozva: #45166

devotee

Jantar amúgy mizújs, régen jártál erre...

Én meg anno Pitt-et nagyon szerettem Gwyneth P-val is.

Nekem aztán mindegy...én bírom!!!

Hát sajnos én is sok mindenre nem reagálok, de épp azért, mert épp a jelen ritmust akarnám felvenni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 17. - 20:04:15
Létrehozva: #45167

devotee

niki, aranyos a sztorid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És még tuti nem mesélted nekünk!

Süni, jó8!

Na, kellett nekem elkiabálnom a fűtést, jéghideg a radiátor! Monnyon le a Főtáv és a lakásszövetkezet!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 17. - 20:13:08
Létrehozva: #45168

devotee

Időhiány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és sokáig azért nem voltam, mert állítgattam a beállításoknál a nevemet és letiltott a jantar nevről kb. fél hónapra
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de aztán visszaállítottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

különben szerintem is szép volt jen-nel jolie elég gáz kinézetre és egyéniségre is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

különben nemrég voltam én is megfázva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb. 1 nap alatt át is ért rajtam sok mézes teát ittam és azóta is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a nemlétező szabadidőmbe a szakdogám kutatás módszertani részét igyekszem írni, de alig haladok vele ma du is nekiültem és majd 3 óra hossza alatt cirka 4 oldalt tudtam összehozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mindenféle hülyeséggel elütöm az időm a gyepen és a barátokkal is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jantar1- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 17. - 20:11:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 17. - 20:14:24
Létrehozva: #45169

devotee

Szuzi, de édi a sztorid apukáddal meg a sütéssel XD Én sokmindent tudtam fejből, de aztán ez elsikkadt, hogy nem hagytak érvényesülni a családtagjaim. Én meg utálok úgy főzni, hogy mindenki beledumál hogy csináljam... ennél nincs idegesítőbb. Szóval konfliktuskerülésből inkább nem csináltam semmit, bár szerettem volna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De jó még mindig a Barrel klipje! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jolie - nem szeretem, úgy néz ki, mint egy Ajakos hal
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 17. - 20:15:09
Létrehozva: #45170

devotee

angie nálam épp a 101 megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 17. - 20:18:41
Létrehozva: #45171

devotee

Kövezzetek meg, de nekem a Barrel még mindig nem jön be! Viszont a 101 tuti!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 17. - 20:20:51
Létrehozva: #45172

devotee

nekem nincs gondom Pittékkel, én bírom Jolie-t is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, ezeket még tényleg nem mondtad! jó kis sztorik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és sajnálom, h nem jöttek össze a dolgok, de látod, mégis meglett a főnyeremény, a Zoli! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira bírom mikor Trixxivel mesélitek, hogy mennyire dúl a láv és milyen figyelmesek vagytok egymással! MYM-en azt szoktam nézni, hogy ott a férjes csajok kicsit lekezelően beszélnek a férjükről... én nem tudom, ha nekem lenne, szerintem én is odáig meg vissza lennék érte a felmerülő gondok ellenére is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jantar: drukk a szakdogához!!! és jáááááááájjjj de szép lesz ez a DVD!!!! nekem tetszik az artworkje!!!

Angie: ugye lakásavatón majd megnézzük a dvd-t????

jajjjjjjjjjjjjj isteneeeeeeeeeeem BARELLLLLLL!!!!!!!!! ULTRA-DAVE!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
nekem az a kedvenc vidim még mindig - utána Walking - utána Stripped (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Suzi: hehe, aranyos lehet a fiad! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 17. - 20:22:26
Létrehozva: #45173

devotee

Nem, tényleg nem meséltem...
Annyi minden más is történt, hogy néha el is szoktam gondolkodni, hogy: jé, mennyi minden történt velem, amire nem is emlékszem, illetve feledésbe merült teljesen...de ez múlt, és nem is érdekel. Ha meg valami nem jön össze, arról meg tényleg nem igazán beszél az ember, pláne évekkel később...

Akkor csak ügyesen Jantar...

Jó éjt a többieknek, talán én is lassan megyek...

Holnap egy új kolléganővel leszek, középkorú, kezdő, épp most tanulja a szakmát.
Hát, remélem nem lesz nehéz nap, mert vele kettesben... teljesen új lesz.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 17. - 20:23:27
Létrehozva: #45174

devotee

Usi: az én ismerőseim közül, akik lekezelően beszélnek a férjükről, ott én kívülállóként mindig azt látom, hogy ők tévedhetetlennek, hibátlannak képzelik magukat, és egyébként is semmibe veszik a férjüket. És ez így persze, hogy nem működik, nem működhet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 17. - 20:23:45
Létrehozva: #45175

devotee

Nem azt mondom, h. nincsen pl. olyan az életben, h. vki találkozik élte párjával és vmelyik házas és válás után lesznek együtt. Pl. Johnny Cash. De az, h. vki sportot űz más kapcsolatának szétdúlásával az gáz. Én ezért rühellem az ilyen Jolie féle álszent nőket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,
ja-ja a 101 tényleg atom még ennyi idő után is, de a gitárcentrikus ultra is elég jó..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 17. - 20:27:27
Létrehozva: #45176

devotee

Lehet, hogy azért se nagyon meséltem, mert sokszor cikiztek vele.
Az emberek elsőre ítélnek, és hát tudjuk mit gondol mindenki erről a szakmáról, divat-modellek, ami mondjuk tényleg igaz... legalábbis ahogy én láttam.
Igazából bulinak fogtam fel, annak nagyon jó volt! Egyedül a táncot azt komolyan vettem volna...na.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 17. - 20:29:26
Létrehozva: #45177

devotee

táncosokról nekem a karsai zita és olter vanda jut eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a karsai elég gáz bár mindig mikor riportot készítettek vele akkor arról a bizonyos meztelen netes képeiről kérdezték
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 17. - 20:30:32
Létrehozva: #45178

devotee

Szeretem ám én az ultrát is, sőt az Insight, It's no good, Useless, Sister of night, Freestate megunhatatlan kedvenceim, csak a Barrel of a gun-t nem tudom még a mai napig se megemészteni. De bármikor jöhet egy pillanat, amikor mégis elalélok tőle. Volt már többször olyan, hogy kevésbé tetszett valamelyik számuk, és aztán történt valami, vagy épp olyan hangulatomban hallgattam meg, és akkor lett nagy kedvenc.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 17. - 20:30:36
Létrehozva: #45179

devotee

Idézet (jantar1 @ 2010.10. 17. - 21:15:09) *
angie nálam épp a 101 megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálam az délután ment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most Singles 86>98 és az Only when I lose myself. IMÁDOM ezt is, annyira elvont, de tök jó szám és klip. Igazi Antonosan elvont klip Anton nélkül...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 17. - 20:33:18
Létrehozva: #45180

devotee

a szakdogámra visszatérve elméleti rész már kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb. 35 oldal ábrákkal, képekkel diagramokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kutatásmódszertan is kész lesz lassan marketingstratégiát, kommunkációs tervet és humánerőforrás fejlesztési terveket kell összehoznom benne elég lassan haladok ezzel ebből kell kb. olyan 40 oldal, h. meglegyen a min. 70 oldal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

angie én azt vmelyi este néztem az in your room klipje miatt mi anton üzenete a képrenyő tetején lógó villankörtével? hogy fokozza még jobban a bezártságot?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2257 2258 2259 2260 2261 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: