2400 Oldal V  « < 2317 2318 2319 2320 2321 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Szuzi101
post 2010.11. 19. - 20:51:10
Létrehozva: #46361

devotee

Angie: ha lesz konkrét időpont, visszatérünk rá.

Nem vagyok pesszimista, csak általában úgy alakul, hogy akinek én kellenék, az nekem nem. Aki meg nekem, annak én nem!
Nem tudom. Mondták már, hogy nézzek tükörbe, pedig szoktam. Tudom, hogy nem Brad Pittet kell keressem. Igazából nekem nem a külső a legfontosabb. De azért kicsit megalázónak érzem, hogy egy éjszakára azért soknál jó lennék, és ezt gátlástalanul és folyamatosan a tudtomra is adják. Nem akarok én férjhez menni, de ennél azért többet várnék.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 19. - 22:30:31
Létrehozva: #46362

devotee

JÁHÁÁÁÁ! kész lett a rajzom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kissé balra húz a nőci, de így marad és kész XD szerintem így is zsír lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

huh tök tuti ez a laptop hűtő! totál szobahőmérsékleten tartja a kis drágámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Suz: ha bármikor összejön neked is úgy a pénz, hogy felgyere Filterbe, csak szólj, és ha én is lenn leszek, akkor nekivágunk együtt az útnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (sőt, ha benne van a buliban és van kedve és te is akarod (és engeded! XD), Zsoltot is elrángathatjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

ja igen, emlékszem, amikor ezeket mesélted a pasikról körülötted... Hát.... érdekes megközelítés a részükről...

Uhh, a rokonoddal meg nem csodálom, hogy balhé volt... Azért vannak neki is követelései - oké, persze, az egészsége függ tőle gondolom, de akkor is... Na mindegy. Gondolom bonyolultabb ennél is az ügy... Szar helyzet, az tuti!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 19. - 22:39:58
Létrehozva: #46363

devotee

hehe, Szuz, nálam pontosan ugyanez a helyzet. pedig ez nagyon egyszerű. én is, de gondolom te is, egy package deal vagy. csomagban jár, nem csak egy punci, meg egy pár cickó, hanem egy egész ember. aki csak a puncit kéri az semmit sem kap. aki kíváncsi az egészre, az viszont mindent megkap, puncit is, meg mindent.

Angie, hajrá a hímekkel. csak óvatosan, azért drága cicu, hajlamos vagy te is jól beleélni magad a hülyítéseikbe. vigyázzál magadra nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

karácsonyi vásárt még nem tudom. majd meglátjuk, valahova majd biztos elkóborlunk, mert anyukáék színházaznak, utána biztos kitalálok valamit. de ugye estére azért haza kellene érni, mert nézzük az x-faktort xDDD és ha meg buli, akkor utána ugye még az.

gyeeerekek, olyan rottyon vagyok... kész. pizsiben darvadozok itt a gép+tv előtt, majd bealszok, de azért még itt senyvedek xDDD
fú nagyon lefáradtam a héten. inkább érzelmileg. csomó minden ért, csúcspontok, mélypontok, minden. kivagyok. még vagy egy félórát adok magamnak xDDD utána k.o.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 19. - 22:56:27
Létrehozva: #46364

devotee

Csomagban járok! Jó kifejezés, hát így is van. Csak azt gondoltam, hogy ha már lefogytam ezt a 28 kg-ot, majd változik a helyzet. Te tudod Lola, hogy nem azért fogytam, hogy tetszem másoknak (lehet majd egyszer Usi neked is elmesélem, de ide most sok lenne, meg úgyis depis lennék tőle), de azért azt gondoltam, majd változik a pasi helyzet is. De nem. Persze a mínusz kilóktól más ember nem lettem. Meg az is lehet, hogy rossz az időzítés, mert aki korban hozzám illő, az kb. mind nős.

Usi: láthatjuk majd a rajzot valahol?
Oké, ha úgy állok anyagilag, megyünk Filterbe. Zsoltit nem hiszem, hogy nehéz lenne rávenni, nagyon nyüzsögne, de 15 éves a barátnője, őt még nem engedik, ő se akarja engedni Zsoltit, úgyhogy általában marad. De egy Pestet lehet nem hagyna ki. Meg ott külön jó, hogy nem ismerik, nem tudják, hogy az anyja vagyok. De majd megkérdezem, nincs most itthon.

Én még viszonylag bírom, csak a derekam nem akarja szeretni itt az ücsörgést a gép előtt. Fél hat óta itt ülök. Csak cigizni mentem ki, még a kaját is ide hoztam. Hú de gáz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 19. - 23:01:56
Létrehozva: #46365

devotee

Suz: nem gáz, én is szoktam gép előtt kajálni - ilyenkor általában benyomok vmi sorozatot is aláfestésnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Igen, gondoltam, hogy a barátnős dolog is közrejátszhat, de hát majd gondoljátok meg azt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de téged tuti elrángatunk előbb-utóbb! XD
Ja igen, majd hétvégén felrakom a két rajzot DA-ra, otthon bescannelem őket - az mégis csak jobb minőség mint a telcsim képei.

Loli: akkor pihizz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uh, már én is kókadozom amúgy, de még össze akarok dobni két hátteret (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 19. - 23:07:37
Létrehozva: #46366

devotee

Usi: nem az a gáz, hogy itt ettem, hanem hogy már majd 6 órája itt ülök. Pest meg csak a pénzen múlik. Ha az van, én megyek, tetszik ott nekem!

Megint tudatlan vagyok. Mi az a DA?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 19. - 23:12:43
Létrehozva: #46367

devotee

Suz: DA = DeviantArt - tudod, ahol a galériámat is nézegetted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja, ültem én már többet is gép előtt, mint 6 óra XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 19. - 23:15:18
Létrehozva: #46368

devotee

Szuzi, na ezért utálatos a pasik 90%-a mert csak azt akarja, hogy meghúzzon aztán annyi... aztán addig szép vagy, okos meg minden, utána meg el vagy felejtve. Szerencsére nekem mondjuk nem volt ilyenben részem, nem vagyok azért könnyű vérű céda... még spiccesen is tudom hol a határ, de persze eddig csak úriemberekkel hozott össze a sors, ha tegnap este Tomi rámenősebb, hát lehet felhívtam volna, de mivel annyira nem voltam részeg, ő meg nem olyan, hogy kihasználja a helyzetet így mindenki ment szépen haza, engem azért kísért el, mert figyelmes akart lenni. És ezt szeretem, nem használta ki a lehetőséget, amit lehet más valaki megtett volna.

Lacika más, ő édi meg minden, csak neonáci és van barátnője és így nekem eleve felejtős, mert nem értek egyet a nézeteivel, és azonosulni sem tudok velük, plusz nem akarok a harmadik lenni úgy, hogy a másik csaj meg a hivatalos barátnő és velem szarvazza fel. Fúj... Szóval ő is kedves a maga módján, meg piszok helyes is, csak akkor sem kell így.

különben az általad felvázolt szituba belekeveredtem már párszor, idén is volt benne részem, de hát én voltam a hülye, mert beleéltem magam valamibe, amiről kiderült, hogy nem az... de aztán tisztázódott minden és hát most legjobb pasi barátom a Bojti, csak ritkán látom, a fene egye meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jövő héten mostmár tényleg vacsi nálam a kis családjával és majd jól agyon ölelgetem -őt szesz befolyása nélkül is XD-, rákövetkező héten meg Recoil, aki jön, az megismerheti személyesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval Szuzi nem könnyű, de nem kell feladni!

Lolika, tudom én, és nem esem abba a hibába, mint tavasszal, esküszöm, becsszó meg minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oh, na majd akkor holnap koketálunk karácsonyi vásár ügyben? Remélem nem fog esni az eső, mert akkor ki nem dugom az orromat a lakásból. Pizsiparty? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Benne vagyok, vagyis már pizsiben nyomom egy ideje, néztem a Mélység titkát. És azt hiszem most belevetem magam az alvás titkaiba, mert igencsak kókadozom a szinte semmi előző éjszakám miatt. Ami azért nem volt semmi más szempontból XD Jut eszembe, a taxiban éjjel szólt a Valami véget ért, még makogtam is valamit, hogy ez a legszebb Bonanza dal és a Tomi meg megpuszilta a fejem búbját XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 19. - 23:16:56
Létrehozva: #46369

devotee

Éreztem én, hogy tudnom kellene, hogy mi az! De már emlékszem, csak bajban vagyok az ilyen rövidítésekkel. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 19. - 23:22:06
Létrehozva: #46370

devotee

Idézet (Szuzi101 @ 2010.11. 19. - 23:16:56) *
Éreztem én, hogy tudnom kellene, hogy mi az! De már emlékszem, csak bajban vagyok az ilyen rövidítésekkel. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Semmi baj, nekem is idő volt mire egy-egy rövidítést megtanultam. Ha DA, és nem jut eszedbe, akkor itt a fórumon az aláírásomban megtalálod az én Deviant Artos profilom. Lehet holnap alkotok valamit, mert már hónapok óta nem csináltam semmi photoshop munkát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 19. - 23:27:25
Létrehozva: #46371

devotee

Ilyen egyéjszakás pasival még én se akadtam össze. Persze, ez szerencse kérdése is volt, hogy fiatal koromban, mikor még biztos könnyen meg lehetett volna hülyíteni, ezt elkerültem. Most meg azt gondolom, ennél több eszem van.

Bár tudod, azt mondják, hogy soha ne mondd azt, hogy soha. Azért lehet valahol van mégis valaki, akivel megtenném, bármi is lesz utána, de annak valamiért nagyon extra pasinak kell lennie. Vagy ha esetleg őrülten szeretem, és azt gondolom, hogy még egy éjszaka is több, mint a semmi. Nem tudom. Ezt akkor a pillanat hozná. Nem hiszem, hogy előre lehetne tervezni. De semmi ilyen veszély nem fenyeget.

Angie: ez egyre cikibb. Most, hogy írod, hát persze, hogy láttam az aláírásodban is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 19. - 23:31:20
Létrehozva: #46372

devotee

Akkor én is szerencsés vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egy éjszakást meg nem lehet előre kiszámítani, az úgy jön, tervezés nélkül, szerintem... nem vagyok tapasztalt, csak így gondolom!

Hehe, semmi baj, most már tudod XD

Lemerül az akkum csajok, már sípol a gép... puszika!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HRmhSZuHjYQ&NR=1
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 19. - 23:36:03
Létrehozva: #46373

devotee

Suz: no para, én is el szoktam felejteni rövidítéseket - főleg mondjuk az angolban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na erről sztori! régi jó DM-es cimborám Peet anno "vizsgáztatott" DM-es rövidítésekből msn-en keresztül és a legnehezebb kérdés, amit kapásból vágtam az ez volt: TWWLIALIH (The World We Live In And Live In Hamburg), ugye '85-ből (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh de büszke voltam magamra, hogy kapásból ment XD

Angie: awwwwwwwwwwwww (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ez édes jelenet lehetett a Valami végetért-tel meg a fejbúb puszival! (igen, hangosan awwww-ztam XD)

Az egy éjszakás meg az én véleményem szerint pont az, amit Suz és Angie is említett: a pillanat hozza - egyes esetekben. Nekem volt egyszer, és nem bántam meg, noha jobbra számítottam. De ott és akkor kellett és jó is volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 19. - 23:36:59
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 19. - 23:45:32
Létrehozva: #46374

devotee

De imádom ezt a Bonanza számot. Megboldogult ifjú koromban rongyosra hallgattam valaki miatt. Akkor azt hittem, soha nem fogom elfelejteni. Egy ideje már egész másvalakire emlékeztet, és az eredeti eszembe se jut. De gyönyörű!

Na azért nekem sokszor a DM rövidítésekkel is feladjátok a leckét. De gyakorlom!

Van, hogy dolgokról utólag kiderül, hogy nem is olyan jók. Mikor életemben először igazán szerelmes voltam, nem történt köztünk semmi. Már szex. Akkor bántam, de még nagyon fiatal voltam. Aztán vége lett, de nagyon sokáig nem tudtam kiheverni. Akkor azt mondtam, hogy soha senkit nem csalnék meg, de vele bárkit, bármikor. Na aztán évekkel később újra összejöttünk, így szerencsére ezt a megcsalás dolgot nem kellett elkövessem, de kiderült, hogy ha ez kimaradt volna az életemből, akkor se sokat veszítettem volna.

Angie: jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 19. - 23:50:44
Létrehozva: #46375

devotee

hát ahogy nézem, az élet sokszor tud furcsa dolgokat produkálni, még ha ez sokszor közhelynek is hangzik...

én is szeretem nagyon ezt a számot. egy időben szintén rengeteget hallgattam és azóta is szeretem.

no, én is elbúcsúzom. holnap 6-KOR!!! kelek, hogy hamar hazaérjek - megyünk délután festéket nézni a fürdőbe-folyosóba-wc-be-spejzba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem soká kéééééééész az új részleg! yes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, Suz, a rövidítésekbe meg majd belejössz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: neked meg jó kreatívkodást PS-sel - én két napja nyúzom, már csináltam vagy 8-9 képet, de az meglepi lesz majd Sin-re (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh huh huh huh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 20. - 00:00:16
Létrehozva: #46376

devotee

Jó éjt neked is Usi!

Akkor én szerencsés vagyok, mert csak 1/2 8-kor kelek. Télikabátot akarok keresni!

Közben, amíg itt ültem, kétszer is végighallgattam a TOTU cd-it, azt hittem, én vagyok a hülye, hogy a dvd-n rajta van a World in my eyes, a dc-n nem. De megnéztem, tényleg így van. Kár (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Kihagyták az egyik leg-legemet! Mindegy, majd egy kis Behind the wheel-lel vigasztalódom altatónak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 20. - 06:23:49
Létrehozva: #46377

devotee

uhhh, reggelt!

már fél 6-kor csörgött az óra, de már előtte 10 perccel felébredtem, mert sírós álmom volt - jaj de szar arra ébredni, ha sírsz :S

Suz: jaja, csak az extrák közt van ott a WIME.

na gyorsan körbenézek, aztán rohanok készülődni.
szép napot mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 20. - 08:27:19
Létrehozva: #46378

devotee

Reggelt!

Awwwwwwwwwww, 5-óta ébren vagyok! Monnyanak le a felettem lakók, komolyan... minél hamarabb be kell szereznem valami spéci hangcuccot miattuk... arrrrrrrrrrrggggggggggggggg....

Szuzi, nekem is voltak szerelmeim, bár inkább plátóiak, egy és igazi az volt... meg is szenvedtem rendesen, de azóta is tartjuk a kapcsolatot bár nem láttam már nem is tudom mióta. Ő már mindig velem marad, a kis művész lelkével és lényével együtt. Ez egy fájó sztori, nem is beszélnék itt róla. De szerintem nem kell az első szerelemmel, hogy együtt járjon a szex. Szerintem! Persze mindenki másként éli meg ezt a helyzetet.

Usi, hát igen, aranyos volt nagyon. Nem aludtam teljesen csak úgy alfában, és erre meg emlékszem konkrétan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Édi pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Photoshop, ma lehet alkotok valamit, bár süt a nap, szóval lehet inkább kimegyek a Vörösmarty térre nézelődni, csak előtte még be kell vásárolnom, mert akartam mosni aztán koppantam, mert nem elég a mosószerem... meg vennem kell 3 az 1-bent és még pár dolgot. Át is tipegek az Intersparba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó utat haza!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 09:21:07
Létrehozva: #46379

devotee

kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mér van az hogy ilyen szarul alszom? fel-felkelek, meg amúgy is, már 7kor magamtól ébren vagyok, csak úgy önmagamat kényszerítve aluszkáltam még vissza kicsit. mondjuk nem vagyok álmos most sem, csak amilyen kóma voltam este, azt hittem alszom majd vagy délig. és nem.

valami véget ért... óóó, láw (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mennyi emlék, mennyi minden. jó sok sírás.

egyéjszakáshoz nincs tapasztalatom. semmi gondom nincs vele, csak éppen nekem nem téma.

áááá, nem tudok semmit sem csinálni, míg Edit alszik. nem akarok zajolni. pedig takarítani kell, meg ilyesmi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 20. - 09:37:44
Létrehozva: #46380

devotee

Lola, szép reggelt!

Én sem alszom jól napok óta, otthon aludtam utoljára 12 órát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De itt nem megy... nem tom mér.

Fölöttem ablakcsere, zeng a ház. Szóval délután mindenképp lelépek, mert ezt nem bírom. Most csinálok kaját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valami véget ért nagyon szép! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2317 2318 2319 2320 2321 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: