2400 Oldal V  « < 2335 2336 2337 2338 2339 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.11. 30. - 22:33:24
Létrehozva: #46721

devotee

Szuzi,

tudom, kezdem érezni, hogy fáradok... csak hajt a lelkesedés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mit szokott mondani Edó? Ja igen, majd pihenünk a sírban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igazából Timi barátnőmnél számítani lehetett, hogy nem fogadja el a megtakit, mert ő nagyon nehezen hoz döntést és eleve csomó előítélete volt, meg neki per pill fontosabb egy LCD tv megvétele, mint az, hogy legyen pl. egy megtakarítása és be legyen biztosítva a jövője, dehát kinek mi a fontos az értékrendje szerint. Szabad akarat szent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk a cégnél sokan megijedtek, hogy mi lesz velük, ha nem lesz nyugdíj, ma is téptem erről a szám legalább tucatszor... lassan mindenkivel le fogok ülni beszélgetni erről. Andival rögtön hétfőn, mert neki nagyon fontos lett, Angyalomnak is spórolási akciótervet kell csinálnom, mert ma kétségbe esve hívott fel, hogy pénteken kapunk-e fizetést, mert hogy van összesen 5700 Forintja magára, a barátnőjére meg a két gyerekre és nagyon kellene a pénz...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 30. - 22:55:48
Létrehozva: #46722

devotee

Angie: nem vitatom, hogy Edónak is igaza van! De nem vagyunk egyformák, mindannyian máshogy dolgozzuk fel, máshogy bírjuk a stresszt! Van akit éltet, van akit hosszú távon kicsinál! Ha az első csoportba tartozol, hajrá! Bár szerintem egy idő után annál is visszaüt ez, aki egyébként bírja!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 30. - 23:45:45
Létrehozva: #46723

devotee

köszi majd mindenképp ha elhozod Usi, és neked Szuz hogy ideadod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, szerintem nekem nem kell azon a napon dolgoznom, nem hiszem hogy az ilyesmi a gyakornokokra is vonatkozna. de majd utánajárok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk kétlem, mert azért egy marketingosztály nem az a megtestesült vérszigor. a munkaidőt is elég lazán veszik ahogy látom.

Angie, de kár hogy a kötelezős dolgot nem fogadta el a főnököd. mondjuk ahogy mondtad várható volt, merthogy valami komasági viszonyok vannak neki, nem? hát kapja be.
de be fog ez indulni, én tudom, mert annyira akarod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod, ha már csak a megtakarításokkal is.
amúgy erről a nyugdíj-dologról majd a legközelebbi ovb-s randinkon mi is beszélgethetnénk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk én már elvileg valamennyire elleszek a kis megtakimmal, de azért jó tudni ezekről. azért örülök, mert ha nem ismerem meg ezt az egész ovb-dolgot, sosem kezdek bele, amilyen halogatós vagyok. köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de akárhogy is, pihenjél azért, neked amúgy is kell a nyugi ahogy ismerlek.

én lassan fekszem. tiszta nyugdíjas életmódot folytatok, mióta rendszeresen dolgozom. -.-
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 01. - 07:41:25
Létrehozva: #46724

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:37:00
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.12. 01. - 09:35:02
Létrehozva: #46725

devotee

Szép napot sereg!

Usinak köszi a tovább adott infót. A kis pletyis Davy....

Nos az újságnál felmondtam, mostantól hivatalosan is otthon ülő anyuka lettem.
Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat.

Nagyon kis ügyes mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki Andy koszuruja szupi, bíztos örülne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És persze, hogy tudom milyen forró vérüek az arabok....a pasijaim is azok és pont az szeretem bennük XPP Errefelé pedig elég sok népcsoport tömörűl, de nem ilyesmire céloztam...

Lola jó hír, hogy beválik az új munkahely, gondolom neked is megnyugvás, hogy baráti a közeg és szakmailag is kihívás.

Angie válaszolok a mailre még ma. Köszi eddig is a türelmed. És hát tudod, az angyaloknak ez a dolguk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okítsd a népet és örizd öket. De azért pihenni is kell, mert ha kidőlsz ki fogja?

Szuzi Jó a jóga!!! majd ma megint elkezdem én is.

Queer as folk....nálunk is alapmű (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mint a Sex és New York. Usi még elég lelkes...én már megtanultam, hogy akinek nem inge nem veszi magára és sokfélét hordanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De pl a Sex and the city-ben is van leszbi szál Samantha több részen keresztül együtt él egy csajjal. De hát New York-ból a queer szálat kis sem lehetne hagyni. Sokan pont a Rainbow negyed és az ólvasztó-tégely szerű sokszínűsége miatt költöznek ide. Itt van minden és az a sok minden mind normális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet valakit, valamit kihagytam-elnézést érte.

Sokminden nincs körülöttem ami ide vág. Időre kell ennem ( Yuuuukkkkkkk!!!!!!) Kortizon, aszpirin, ibruferin....fekvés pihi, mert folyton valaki a nyakamon van. Átnézegettem amikkel levagyok maradva, most lesz időm megcsinálni.

Nos ezt a múltkor már akartam ide is mert olyan édesek a nagy töltényei XDDD

(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/1981depechemode4op7.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 01. - 09:57:00
Létrehozva: #46726

devotee

Helló,

működik a gépem XD El sem hiszem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szuzi, nagyon nagyot aludtam, tök jót, de ugyan olyan fáradt vagyok, mintha nem aludtam volna semmit sem... nem értem mért. Talán mert még álmomban is kattog az agyam.

Lola, majd szívesen elmondom neked is a nyugdíj témát, ha érdekel. Bár ki az, akit nem érdekel? Nagyon aktuális, sajnos. Annyit viszont leírhatok, hogy aki 1975 előtt született, az mindenki lépjen vissza az állami nyugdíjrendszerbe, aki viszont 75 utáni születésű, annak tök mindegy, mert nekünk már nem lesz nyugdíj amúgy sem. Ez nyugodtan mondhatjátok barátaitoknak és ismerőseiteknek.

Trixx, undorító, ahogy viselkedik az a kis picsa, a segge alá toltak mindent és azt hiszi ő az Isten...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 01. - 09:58:44
Létrehozva: #46727

devotee

szép napot!

hjajjjj de jó újra itt látni, Brigi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívesen a bátyón keresztüli pletyizést (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

tom, tudok lelkesedni - meg szeretek teljes képet adni egy-egy dologról, azért mentem bele kicsit a részletekbe a Queer as folk-kal kapcsolatban is. A Sex and the City-ben ott még nem tartok, hogy Samantha együtt él a csajjal. Még csak asszem a 3. évadnál tartok.
Uhh de jó lehet az a rainbow negyed is NYC-ben!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

és drukk a sztorik írásával!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Trixxi: eszméletlen hogy lehet ilyen bunkó egy kis "hatalomtól" a főnök lánya! A felmondott kollegina nem mondta meg neki a magáét utolsó nap? Lehet azt kéne... Bár nem biztos, hogy odafigyelne.

No jó, akkor úgy veszem, hogy a 11-ei meló csak Mauékra vonatkozik, mindenki másnak okés a buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: juhhúúú, akkor ma mehet már a meló rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem Andi is jobban van!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.12. 01. - 10:04:56
Létrehozva: #46728

devotee

Angie ment a mail!

Szupi, hogy jó a géped (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx: Hát sajnos sokan vannak akiknek adsz pár papírt amit bemagolnak és kapnak egy pozíciót akkor már nagyon komoly embernek hiszik magukat akik minden felett uralkodnak. Ha még "bele is született" az még rosszabb. KITARTÁS!!!

Nekem is volt pár ilyen a tovább képzésemen....kicsit letörtem a szarvúkat, mert alapból nem bírom a nagyképüséget, főleg, ha semmi sincs mögötte. És hamar megértettem velük, hogy az h MANAGER azt jelenti, hogy csoport vezető és nem azt, hogy a csoport úra és parancsolója... nekik kell példát mutatni a beosztottaknak...az, hogy meg említettem, hogy esetleg ez nagy cím és különleges mucsaröcsögén attól még épp Pesten vannak! És nem csak munkát kell ,kiosztani, de fellősséget is kell válalni.

Usi én is örülök, hogy jöhettem már! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.12. 01. - 10:19:45
Létrehozva: #46729

devotee

Na pár régi kedvenc

(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/1o7hwk.jpg)

Miket nem dug a gatyájába (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/20rpt2.jpg)

(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/b3d3ae85.jpg)

(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/157412923ds6.jpg) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/depeche03.jpg) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 01. - 10:27:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 01. - 10:24:39
Létrehozva: #46730

devotee

lájk a töltényes Martot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meeeeeg a cicááás Dave-et meg az ULTRA-sat, meg úgy mindegyiket hjajjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.12. 01. - 10:28:34
Létrehozva: #46731

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 01. - 04:24:39) *
lájk a töltényes Martot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meeeeeg a cicááás Dave-et meg az ULTRA-sat, meg úgy mindegyiket hjajjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ultra Dave a zsáner itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mind aranyosak!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 01. - 10:32:30
Létrehozva: #46732

devotee

tudod, hogy nekem is naggggyon ULTRA-Dave..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
és hát persze, hogy mindegyik lökött cukor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 01. - 10:47:36
Létrehozva: #46733

devotee

Brigi, köszi a mélt majd válaszolok, de most per pill egyedül vagyok, Andi elment... nem tudom mikor jön vissza, nagyon ki van borulva, reggel itt sírt szegény... hülye férfiak!!!!!!!!!!!!!!!! Mindig bántják, de esküszöm felképelem a Szilárdot, ha még egyszer beszól.

Ultra Dave, cuki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szia neked is Usi! NYC jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 01. - 16:22:45
Létrehozva: #46734

devotee

na ahogy néztem, délután kicsit nem volt Freestate, de most már a fórum is szuperál. Remek.

ez jó kis alkalmat ad rá, hogy megosszam veletek az örömömet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Brigi és a bátyó felesége továbbgondolták az Aftermath c. sztorimat!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és már fenn is van az első rész magyarul is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Bridgycat & Jj: Aftermath - Till the end - Megjegyzés+1. rész
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 01. - 17:19:27
Létrehozva: #46735

devotee

Sziasztok!

A továbbképzés viszonylag elment. Alig múlt 1 óra, és már itthon voltam!

Tegnap beszélgettem egy ismerősömmel. Volt valami, amit vele tudtam csak igazán megosztani. Annyi erőt kaptam attól a beszélgetéstől, hogy egész nap pörögtem, jó kedvem volt, olyan dolgokat megcsináltam, ami sokszor nehezemre esik. Még vasalni is nekiálltam. Aztán jött öcsém. Hát vele nem igazán vagyunk jóban. De úgy leszívja minden energiámat, hogy az már nem normális. Most is meghülyített valami számítógépes dolgokkal. Persze nem értek hozzá, de mondhatná úgy is, hogy értsem. Mire végre elment, olyan voltam, mint akit agyonvertek. Oda a sok pozitív energiám! Na mindegy, majd feltankolom magam valahonnan!

Angie: nem csodálkozom, hogy a sok alvás után se vagy pihent, mert a te fáradtságod szellemi, azt alvással nem is lehet kipihenni. Ahhoz valami fizikai elfoglaltság kell. Legalábbis nálam így működik.

Brigi: de jó, hogy újra vagy!

Jövök még kb 6 után, mert Zsolti itt tipródik a gépért, de utána elmegy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 01. - 18:32:06
Létrehozva: #46736

devotee

Találtam magamnak elfoglaltságot! Az egyetlen kreatív dolog, amihez van valamennyi tehetségem, az adventi koszorú. Szoktam ismerőseimnek is csinálni, és nekem is mindig több van itthon talonban, mert nagyanyám nem engedi, hogy meggyújtsuk a gyertyát rajta, így ha ihletem van, és megcsinálom, elteszem. Barátnőm kérte, hogy adjak már neki, mert megint elfelejtette az előző évi maradékát elhozni, hogy csináljak vele valamit. De most hogy leszedtem a cuccokat, kedvet kaptam hozzá, hogy csináljak egy újat neki. Mert nem csak készek vannak itthon, hanem eszméletlen mennyiségű hozzávaló is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 01. - 19:00:44
Létrehozva: #46737

devotee

nah, itten vagyok én is csak Fiúk a klubból-oztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az szupi, hogy feldobódtál Suz, csak kár, hogy öcséd leszívta az energiáidat. viszont tök jó, hogy el tudod foglalni magad az adventi koszorúkkal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) régen mi is csináltunk, most már inkább csak a gyertyák érdekelnek belőle XD uhh tényleg, a vásárban lehet veszek majd gyertyákat itt a lakásba, mert már csak egy vagy kettő van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jobban szeretem a fényüket mint a lámpát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 01. - 19:11:47
Létrehozva: #46738

devotee

A fiúkhoz én is kedvet kaptam, lehet egyszer újra nekikezdek. Bár olyankor volna jó, ha be is tudnám fejezni.

A gyertyát én is szeretném, olyan hangulatos. Most számoltam meg, ugyan csak koszorúra való, de 52 db van belőle. Befejeztem a vasalást, mindjárt kipakolom a cuccokat, és rápróbálom a koszorúra, amit kigondoltam. Kíváncsi vagyok meddig tart, van, hogy fél óra alatt megvan, de van hogy 2-3 órát is elszórakozok vele. Mondjuk olyan sokáig csak akkor tart, ha valaki konkrétan megmondja mit akar, ami lehet nem egyezik az én ízlésemmel, akkor tudok szenvedni. De végül addig kísérletezem, amíg nekem is tetszik az, amit a másik kb. kigondolt.

Öcsém egyébként is egy tapló, agresszív állat. Kerülöm, ha lehet.

A karácsonyi vásár. Minden évben készülök, de ritkán jutok ki. Ha ma nem esett volna az eső, barátnőmmel kimentünk volna, ha már ilyen gyorsan végeztünk, de így nem akartunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 01. - 19:20:50
Létrehozva: #46739

devotee

nekem első lakótársam, Kati volt nagyon oda a vásárokért, mindig addig hisztizett, míg elmentem vele. Én nem vagyok oda értük, mert eléggé rablásnak tartom az árakat, de volt már hogy 1-1 dologba beleszerettem és megvettem. Meg volt hogy ott vettem apróságokat karácsonyra barátoknak vagy a családtagoknak, de ha lehet, inkább olcsóbban megoldom ezeket. Amúgy sem vagyunk szerencsére egy nagy ajándékozós család.

jaja, az ilyen kreatívkodásokkal el lehet szöszölni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a rajzaimmal meg a háttereimmel, meg a novikkal szoktam hasonlóképp eljárni, ha mondjuk kérésre csinálom őket - addig alakítgatom vagy úgy közelítem meg hogy nekem is izgis és jó legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 01. - 19:27:49
Létrehozva: #46740

devotee

Én inkább csak a hangulatért megyek a karácsonyi vásárra. Venni kemencés láncost szeretnék ott, meg esetleg forralt bort, ezer éve nem ittam, pedig szeretem. Meg ahogy most futólag láttam, a belváros is jobban fel van díszítve, mint eddig. Én szeretem nézni.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2335 2336 2337 2338 2339 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: