![]() ![]() |
2011.01. 17. - 22:28:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uh, ez nagyon gáz lehetett! főleg kicsiként!
nem értem amúgy hogy alapjában véve a lökdösődést meg balhézást kezdők miből hiszik, hogy így hamarabb be fognak jutni (akár bevállalva hogy másokat veszélyeztessenek) - szerintem ennyit nem ér semmi. Nekem koncerteken volt párszor enyhébb mértékben ilyen élményem. Az egyetlen amikor tényleg majdnem bepánikoltam és eléggé megijedtem az a 2006-os júniusi DM koncert volt, amikor a tömeg úgy elkezdett nyomni minket, hogy hirtelen a 15. sorból kb. az 5.-be kerültünk és amit már meséltem - vagy fél számon keresztül totál felpréselődtem egy srác nyakába - na ott én se kaptam levegőt rendesen míg meg nem találta mindenki a helyét. Utána már jó volt de abban a pár percben nagyon rossz érzés volt. |
|
|
|
2011.01. 18. - 08:26:25
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
Niki, ez nagyon félelmetes lehetett. Pl. 18 év alatt egyáltalán nem engednék koncerten álló helyre gyereket főleg nem 5-6 éveseket. Olyan felelőtlenek az emberek, nincs veszélyérzetük. Amúgy a tömeggel alapban nincs baj, hiszen a metrón, a buszokon, a plázákban is tömeg van, a baj akkor kezdődik, amikor valaki pl. bekiabálja, hogy valakit megkéseltek. A tájékozatlan tömeg megzavarodik és az életösztön diktálta reakciók elindulnak, vagyis mindenki csak és kizárólag saját magával törődik, hogy mihamarabb biztonságba jusson, átgázolva mindenen és mindenkin. Erről egész könyvek/diszetrációk születtek már. Aki pedig nem tudja, hogy mit tegyen azt elsodorják a többiek. Ez fokozottan veszélyes olyan szituációban, amilyen a WB lépcsőházában alakult ki, vagyis hogy kis, szűk helyen van rengeteg ember. Ott sem volt addig gond, még valaki be nem kiabálta a késelést, ami meg sem történt, de ezt az emberek ott és akkor nem tudták, nem látták, megijedtek és menekülni kezdtek. Mivel a kijárat lenn volt, elkezdték magukat lökni, és mint a dominó, dőlt mindenki. Így történhetett meg, hogy a három lányt agyonnyomták, mert senki nem foglalkozott velük, észre sem vették a menekülők, hogy embereken taposnak. Egyszerűen csak ki akartak jutni. |
|
|
|
2011.01. 18. - 12:31:20
Létrehozva:
|
|
|
Na majd még pótolom az olvasást csak mos gyorsan írok.Photoshop megy órán,azzal cseszekszem.
Na gratula a vizsgákhoz mindenkinek,én is már végeztem velük!:) Niki: Drukkolok neked én is!!! Lola: Ismerős ez a várakozásos dolog...de ne szomorkodj emiatt,tudom,h nehéz,de nem érdemes futni utánuk,lekell szarni őket,nem érdemlik meg,h görcsöljünk és szenvedjünk miattuk. Persze,én most könnyen beszélek,mert már túltettem magam ezen,de nem volt egyszerű,és remélem,h nem esem vissza. Annyi azért lehetett volna Gáborban,ha már megbeszéltétek,h ott találkoztok,h felhív,h mégsem mennek... |
|
|
|
2011.01. 18. - 13:44:38
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:30:52 |
|
|
|
2011.01. 18. - 15:00:13
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:31:15 |
|
|
|
2011.01. 18. - 19:04:18
Létrehozva:
|
|
|
,
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:09:51 |
|
|
|
2011.01. 18. - 19:22:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Niki: teljesen megértem a helyzeted. Tényleg elég elkeserítő, hogy pont a főnöködnek kell magyarázkodnod, aki ugye orvos. Tudhatná... De sajna ilyenkor ő csak munkáltató... úgy is viselkedik... Természetes hogy ebben a helyzetben és állapotban vigyázol magadra. Aki ezt nem érti meg magától, nem is fogja. Igazán magukba nézhetnének... De ne is foglalkozz az ilyen érzéketlen, és önző emberekkel. Mi veletek vagyunk, és nagyon szorítunk nektek!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lola, Macsus grat a vizsgáitokhoz. Usinak meg hajrá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, szóról-szóra azt írtad le Nikinek, amit én is akartam - csak szebben megfogalmazva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köci a drukkot! |
|
|
|
2011.01. 18. - 19:43:57
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:31:54 |
|
|
|
2011.01. 18. - 20:06:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét!
Niki! Én is szorítok Neked! Nagyon! Igazuk van a többieknek, ha teheted, ne figyelj senkire, semmire, csak magadra, hogy neked mi a jó! Olyan dolgok előtt állsz, amik az egész további életedet meghatározzák, ezt nem tudod, mert nem is lehet könnyedén venni! Hajrá! Megint rég voltam. Különben megvagyok, jól vagyok. Remélem valamelyik nap lesz egy kis időm, és részletezem, reagálok! |
|
|
|
2011.01. 18. - 20:51:31
Létrehozva:
|
|
|
Niki, holnap gondolok rátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Keresztbe tett ujjak meg minden (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2011.01. 19. - 06:16:19
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
ahhh, ma megyek haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, nagy drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2011.01. 19. - 07:03:23
Létrehozva:
|
|
|
de jó neked Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na de majd egyszer én is hazajutok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki, hajrááááááá!!!! |
|
|
|
2011.01. 19. - 07:36:21
Létrehozva:
|
|
|
,
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:10:02 |
|
|
|
2011.01. 19. - 08:31:27
Létrehozva:
|
|
|
Igen, megyek haza, mert a nővérem esküvője pénteken lesz, csütörtökön meg csomó dolgot el kell intéznem, leginkább a nyugdíjpénztári nyilatkozatot meg a vállalkozóit kellene már elintéznem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) utóbbiért csak be kell ugranom. Meg megyek a régi középsulimba elemezni a volt angol tanárnőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De fura lesz, mamma mia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx, neked az a baj a lábaddal, hogy túl vékony? Nekem az, hogy túl vastag (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Sose kapok rá csizmát, a mostanit is úgy vettem, hogy a 8. cipőboltban találtam meg és volt belőle ez az egy, de már vagy 5 éve keresek normális csizmát és eddig tartott, amire találtam. De amúgy semmit sem vettél itt, Pesten? Sajnáltam nagyon, hogy nem tudtunk találkozni. Gratula a monitorhoz, bírom hogy mindennek nevet adsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, hajrá a hazajutással! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még hány vizsgád is van? |
|
|
|
2011.01. 19. - 09:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: na szupi, hogy jó a monitor! hehe, aranyos a neve. A jóga DVD ide van készítve már mióta, de mindig elfelejtem XD pedig jó lenne elkezdeni végre, mert eléggé elhasználtnak érzem magam meg be vagyok rozsdásodva. Na ma lehet, hogy nekifogok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie: na, gratula a nővérednek és sok boldogságot előre is! hát nekem a hazajutás az majd csak január végén lesz valszeg. Még jövő hét UV hét. Még 4 vizsgám van. Ma megyek kettőre egy újrázásra. Remélem, most már meglesz! Csak görbüljön már be ez a hülye mondattan -föjjjjj! Az utóbbi másfél hétben kissé mélyponton vagyok energetikailag tanulás szempontjából - egyszerűen nem visz rá a lélek, pedig kéne... Ehhh... na majd összeszedem magam. |
|
|
|
2011.01. 19. - 17:44:40
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:32:52 |
|
|
|
2011.01. 19. - 17:51:34
Létrehozva:
|
|
|
juj de jó, hogy nem volt semmi gáz! gondoltam rád tanulás közben is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
reméljük a legjobbakat! hajrá, hajrá, hajrá sejtecskék! :DDDDD pihizz csak! meg az is jó, hogy jó társaságod volt és lelkileg kicsit támogattak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 19. - 18:08:15
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:33:16 |
|
|
|
2011.01. 19. - 21:04:52
Létrehozva:
|
|
|
Szia niki,
olyan jót röhögtem az írásodon, de nagyon hamar magadhoz tértél, akkor már most haza is mentél vagy a kórházban éjszakázol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod a túl sok aggódás se jó ám, meg hogy mindennek tudod a hátulütőjét. Arany közmondás: A tudatlanság néha áldás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hogy minden jól ment annak örülök, gondoltam rád én is délelőtt meló közben! Jajj és az Angyalom puszil és sok pozitív energiát küld (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éppen vele beszéltem telón amikor megláttam mennyi az idő és hát akkor eszembe jutottál, hogy már benn vagy a kórházba és megemlítettem neki, hát egyből mondta, hogy nagyon szurkol nektek, hogy legyen mini Móder babóca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, át fogom adni nővéremnek a jókívánságokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te meg feküdj neki annak a tanulásnak, hamarabb túl leszel rajta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És hogy sikerültek a mai újrázások? |
|
|
|
2011.01. 19. - 21:42:17
Létrehozva:
|
|
|
ma csak egy újrázás volt, de egész pozitív érzéssel jöttem ki (ez az a gyilkos angol mondattan XD föjjjj! XD), de nem akarok semmit elkiabálni. Remélem, REMÉLEM, most már begörbül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na megyek is ágyba, mert holnap megint negyed 6-kor lesz a kelés ehhh... |
|
|
|
![]() ![]() |