![]() ![]() |
2010.09. 14. - 18:56:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na jól van, mivel ma is ilyen sokat beszélgetünk, elmegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
van még dóógom XD legyetek jó gyerekek, tanuljatok, dolgozzatok, mindenki menjen a dolgára!!!!! XD Pápáááááááááááááá Óóó kedves férjem is üdvözletét küldi (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs702.snc4/62285_147242838644873_100000774727656_214428_4561989_n.jpg) |
|
|
|
2010.09. 14. - 19:13:15
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van, mivel ma is ilyen sokat beszélgetünk, elmegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van még dóógom XD legyetek jó gyerekek, tanuljatok, dolgozzatok, mindenki menjen a dolgára!!!!! XD Pápáááááááááááááá Óóó kedves férjem is üdvözletét küldi (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs702.snc4/62285_147242838644873_100000774727656_214428_4561989_n.jpg) Hehe igen ma agyonra beszélgettük magunkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó hát nincs más választásom azt teszem dolgozok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is üdvözlöm a sógicskámat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát mert így is van XD Na jól van........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Nyiki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 15. - 14:32:23
Létrehozva:
|
|
|
sógicska hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na helloka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kinek milyen napja volt? Nekem nem rossz, de tesi órán megint "balhé" volt.. Van egy nagyon bunkó lány az osztályban, nevezzük nevén...Barbi. Tényleg nagyon bunkó egy lénygyerek, lop, nagyképűsködik, azt hiszi, csak ő létezik az egész világon. Kedves..ezt a szót nem ismeri. Én mindig olyan messziről elkerülöm, amilyen messziről csak tudom. Ritkán szokott beállni tesizni azt hiszem, de ma beállt, és mi meg kidobóztunk. A tanár nem találta a szivacslabdát, ezért kihozott egy röplabdát, hát kissé ki voltunk akadva, hogy röplabdával akar minket kidobóztatni. Ha valakinek a fejét eltalálja, az nem lesz kellemes, pláne az én esetemben, a szemüveg az vagy bele a szemembe, és viszlát világ, vagy csak simán eltörik...mondjuk akkor ő fizetné...csak mert eléggé erősen és erőszakosan dobott azzal a k*va labdával.... Az egyik balhé azért robbant ki, mert az ő csapatukban amikor valakit kidobtunk, mindig megvártuk, amíg átér a másik oldalra, de amikor mi dobtunk ki valakit tőlük, ők nem várták meg, amíg a mi emberünk átér. Az egyik kiscsaj ezért kiakadt, aztán kiállt, és elvitatkozott azzal a bunkó p*ával...a játék végén én maradtam egyedül, de nem talált el senki. Egyszer csak elkezd ordibálni, hogy már 60-szor kidobott. Mondom neki hát azt csak megérzem, ha hozzám ér a labda.....és nem ért hozzám egyszer sem. Nem akartam leordítani a fejét, hogy ne magából induljon ki, mert lehet, hogy ő egy csaló, de én nem vagyok az......aztán amikor mondtam neki, egy másik csaj el is talált, na mondom ez most eltalált tessék. Hülye bunkó paraszt....hozzánk bukott 9-ből amikor még elsős voltam, aztán azért, mert egy évvel idősebb nálunk, azt hiszi mindent megtehet.....meg elkezdi a másik csajnak, aki kiállt a játékból, hogy ha nem ismeri a szabályokat akkor ne játsszon. Hát azt hittem eldobom az agyam!!!!! Akkor mit csináljon???? Álljon ki a terem szélére, a tanár meg írjon be neki igazolatlant amiért nem vesz részt az órán??? úúú de kiosztanám egyszer ezt a lánygyereket. Látnotok kéne, ahogy beszél. Felhúzott szemöldök, félre húzott száj, és ilyen nyávogós "én vagyok az isten" hang....csak fejbe kéne lőni...... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 15. - 14:33:36 |
|
|
|
2010.09. 15. - 16:54:26
Létrehozva:
|
|
|
Helló.
Idáig egészen jól telt a hetem.Csomagoltam a kész cuccokat az egyik olasz kollégámmal meg volt olyan melóm is,hogy beraktam a gép alá a varrnivalót a gép pedig szépen megvarrta.Deeeeeeeee nem is ez a lényeg hanem az,hogy közben DM-et hallgattam és tök jó volt úgy dolgozni,hogy az édes-kedves Dave gyönyörűségesen énekelt a fülembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode az a csaj akiről meséltél egy tapló,köcsög. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) nem ajánlom neki,hogy neked dumáljon vagy bántson mert én mint a fogadott nővéred oda megyek aztán beleverem a fejét a padba. |
|
|
|
2010.09. 15. - 17:03:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode megtaláltam azt a képet amiről valamelyik nap beszéltünk,hogy láttam rajta Dave-nek és Jennek egyforma karlánca van.Te raktad be ide pár napja a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.09. 15. - 17:12:50
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
|
|
|
|
2010.09. 15. - 17:34:01
Létrehozva:
|
|
|
ááá sziasztok XD
Kicsit kikapcsolt az agyam, mert ezt a jobb agyféltekés rajzolásos akármit tanulom, és próbálom megérteni, mit hadolálnak össze XD áháááá a karkötőőő |
|
|
|
2010.09. 15. - 18:25:39
Létrehozva:
|
|
|
Jaaajj gyerekek!!!
Az a buzi Justin Bieber!!! Hülye majom!!! Csak majmolni tud, saját stílusa nincs is.... Tegnap néztem a Music Awards-ot az mtv-n. Erre jön a kis buznyák, kiugrik egy autóból elfutva a rajongók elől, már ez majmolás, mert egy egy Jackson reklámfilmben van. de milyen pulcsiban ugrik ki????????? Egy totál ugyanolyan piros pulcsiban, mint amilyet anno Michael hordott, annyi különbséggel, hogy Michael pulcsiján M betű volt, ennek a kis gyíknak meg B. Aztán elkezd ott össze - vissza ugrálni, meg csinál egy ilyen akármit, hogy jobbra csúszik vagy franc se tudja...mindjárt e videót előkerítem.....idióta böszme kis hülyegyerek, ez ne akarjon Michael-re hasonlítani, mer úgy fejbeverem, hogy mire magához tér, arra már rég ki lesz pusztulva a Föld.. Csak tudnám, mit esznek rajta, mer nem a nem létező hangját az TUTI!!!! Ez volt a reklámfilm...... egérfosbuzi a mocskos fellépését még nem találom... SP ehhez a gyerekhez képest egy szexszimbólum bakker!!!! A klipjeiről nem is beszélve!!!!!!!! A 'Baby' című klip az totálisan Michael 'The way you make me feel'-jének a lemajmolása!!!! |
|
|
|
2010.09. 15. - 18:30:44
Létrehozva:
|
|
|
Itt a mocskos fellépése!!!!!!!!!!!!
Menjen a jó édes ** oda, ahova való!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) fúj, de gyűlölöm az ilyen kis majmokat... kb. 2:50-nél csinálja ezt a nem tudom milyen akármi, gondolom le akarja utánozni Michael-nek azt a izéjét, hát menjen már a francba, mit akar ez a valogán a tojáshéjjal??? BÖSZME |
|
|
|
2010.09. 15. - 18:36:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode nyugi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 15. - 18:41:06
Létrehozva:
|
|
|
De nincs nyugi XD
Gyűlölöm, amikor valaki majmol valakit, mert ha hasonlítani akar rá akkor hasonlítson, de ne úgy, hogy mindenben leutánozza!! Usher példaképe Jackson volt, szegény a búcsúszertartáson a Gone Too Soon-t énekelte, úgy bőgött Michael koporsója mellett, hogy egy csapat ember is alig tudta megnyugtatni, és ő hasonlítani akar Michael-re, nem lemajmolja. Észrevenni a mozgásából, hogy mi ahelyzet, de könyörgöm, nem ugyanúgy öltözködik,meg ugyanolyan reklámokat/klipeket forgat mint ez a Böszmer gyerek... egyszer találkozzak vele...letépem a fejét és a pofájáva nyomom... meg olyan ronda bakker, még az oroszlán is sírva tömné magába... |
|
|
|
2010.09. 15. - 18:42:57
Létrehozva:
|
|
|
"meg olyan ronda bakker, még az oroszlán is sírva tömné magába..."...........felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen azért jó lenne ha a kissrác megtalálná a maga személyiségét és nem mást utánozna.Azt akárki megtudja csinálni. |
|
|
|
2010.09. 15. - 18:45:02
Létrehozva:
|
|
|
Most nézd meg, ez az ember szereti, nem majmolja...
usher - Gone too soon úristen, de jobb, ha meg sem nézem ezt a videót.......... "meg olyan ronda bakker, még az oroszlán is sírva tömné magába..."...........felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen azért jó lenne ha a kissrác megtalálná a maga személyiségét és nem mást utánozna.Azt akárki megtudja csinálni. Hát ja, maradjon meg magának.... |
|
|
|
2010.09. 15. - 18:45:09
Létrehozva:
|
|
|
Inkább ne mert sírni fogsz.
|
|
|
|
2010.09. 15. - 18:58:28
Létrehozva:
|
|
|
Ja, már kezdtem pityeregni, azért kapcsoltam ki gyorsan.
komolyan...isten ments, hogy SP-t védjem, de annak a gyereknek legalább van egyéni stílusa, és nem másokat majmol.... |
|
|
|
2010.09. 15. - 19:01:39
Létrehozva:
|
|
|
Ha te SP-ről jót mondasz akkor ez a Justin tényleg egy majom lehet.
|
|
|
|
2010.09. 15. - 19:05:49
Létrehozva:
|
|
|
Jajj anyám....
Az unokahúgomból is olyan istenverte gyerek lesz, hogy csak na. Kíváncsi vagyok, pár év múlva majd a keresztapámék elgondolkodnak-e azon, hogy jól nevelték a gyereket vagy nem. Ugyanis a kisasszony állítólag rossz az iskolában, nem csinálja meg órán a feladatokat, és otthon sem tanul. És ez még csak a második teljes hét a suliban. Biztos máshogy képzelte el a gyerek az iskolát, és nem is irigylem azért, hogy ő csak most kezdi, én meg mindjárt befejezem, de tanulni KELL. Főleg, most is változnak az érettségi pontrendszerek meg miegyebek, mi lesz majd az ő korában? Ha megbukna már első osztályban, akkor meg én rúgom valogba....ha nem tanul meg írni és olvasni, semmi nem lesz belőle, hát második osztályig sem jut el.... Ha te SP-ről jót mondasz akkor ez a Justin tényleg egy majom lehet. Hát az is. SP több mindent csinál, fotózik, klipeket rendez, énekel, még ha egy kicsit buzi is a szememben, még mindig többre tartom, mint ezt a justint... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 15. - 19:06:42 |
|
|
|
2010.09. 15. - 19:06:36
Létrehozva:
|
|
|
Ó hát érdekes,hogy lány létére rosszalkodik.Bizony a keresztszüleidnek keményen kell majd fogni.
|
|
|
|
2010.09. 15. - 19:09:43
Létrehozva:
|
|
|
Bizony, az a helyzet, hogy nagyon-nagyon-nagyon el van kényeztetve. Napi 3 jégkrém, napi 4 csomag rágó, és a lány, aki ott lakik náluk, velem egy suliba jár, szokta mesélni, hogy a gyerek rosszaságot csinál, ezért a lány megszidja, vagy elmondja neki, hogy ezt nem lehet, és akkor a gyerek hisztizve fut ki az apjához, hogy "Apa a Viki megütött"...és akkor a lány van leszidva, holott meg sem mozdult a keze... ......meg állítólag a gyerek okosabb, mint a lány.....hát baromira....
Könyörgöm, egy 16 éves lány süllyedne le arra a szintre, hogy megüssön egy 7 éves gyereket??? na ne már..... Úristen, és mi lesz később, kamasz korában???? ezerszer rosszabb lesz, mint bármelyik más gyerekkel.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 15. - 19:10:39 |
|
|
|
2010.09. 15. - 19:31:17
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, meg az a gyerek a suliban, amelyik még tavasszal megnézte az adatlapom myvipen, meg valamikor nyáron is..az is néz mint borjú az újkapura...tök idegesítő...remélem nem akar semmit, mert nem szeretnék lekoptatni senkit..
Nem hiszem el, Jackson lánya is erről a seggdugaszról beszél hát megőrülök XD Bár nem biztos, hogy ez az igazi lányának a profilja...sőt.. Jajjj ez tudom miii XD |
|
|
|
![]() ![]() |