![]() ![]() |
2010.09. 18. - 17:21:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fru megy neked pár kép abból vidiből amit elküldtem neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
046_b.jpg ( 20.36K )
Letöltések száma: 1
19057_272773519926_256164454926_301.jpg ( 13.45K )
26610_1184889236945_1669704026_371970_1018649_n.jpg ( 38.44K )
banner2onu.png ( 125.57K )
Letöltések száma: 1 |
|
|
|
2010.09. 18. - 17:33:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Óóó, köszönöm! Nagyon jó képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 18. - 17:35:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Óóó, köszönöm! Nagyon jó képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsikám nagyon szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 19. - 15:36:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 19. - 15:52:19
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajjj annyira jó volt a dM buli!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robit a szervezőt kissé kikészítettem.... XD Mondtam neki, komoly edzésekhez kell folyamodni, mert nem táncolt folyton XD Bezzeg a végén már ő jött oda hogy táncoljunk. XD Na jó, mondjuk az Goodnight Lovers meg Saw Something volt, de akkor is...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj meg buli végén mondja, hogy Face-x-nek, a dj-nek végig ott volt a Hurts és nem játszott én meg mondtam neki, hogy akkor köv. alkalommal azzal kezd baszki hát micsoda dolog ez XD XD És a barátaim, a 2 srác akikkel nyomtam most is meghívtak szombatra Pestre arra a Remember partyra, hát az előbb mondtam anyámnak, azt mondta, hogy majd megbeszéljük. Most elmentek a hapsijával valahova hála isten XD Jajjj meg egy ősrégi Depeche Mode-os kezet csókolt nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy hót részeg volt...XD Táncolni akart velem, de csak pár másodpercre álltam be vele, aztán folytattam tovább egyedül. Robi mondta, hogy 5-ször kérdezte meg tőle, hogy ismeri-e a dj-t. Aztán hogy orrba vágja-e. Hát mondom ez bolond XD ott futott a dJ után, ölelkezni akart vele, mi meg Robival már szakadtunk a röhögéstől XD XD Meg hát a buli vége felé, de megjött a csaj is, Eszti akit a múlt alkalommal ismertem meg, hát vele olyan jól elvoltunk, ölelkeztünk, meg pusziszkodtunk jujjj tök jó volt. Imádom ezt a társaságot, annyira jó, hogy mindenki normális. Jaaajjj meg bevertem a fejem a falba és most sebes XD Nem direkt, mert föl akartam húzni a székről Tamást, az egyik srácot akivel táncolni szoktam, ő meg húzott vissza, és így húztuk egymást, mire neki csúsztam a falnak és kopp XD XD XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 19. - 15:56:06 |
|
|
|
2010.09. 19. - 15:57:51
Létrehozva:
|
|
|
úúú meg megint agyon ugráltam magam XD valamelyik szám végén elkezdett szúrni a hasam, de mint állat, szerintem nem vettem jól levegőt, aztán abbahagytam az ugrálást, de megszólalt a Just can't get enough 101, és folytatnom kellett bazeg xD xD
meg volt Soft Cell Tainted Love, Entertain me, és Chips on my shoulder is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.09. 19. - 16:40:15
Létrehozva:
|
|
|
egyébként nagyon ölelgetős kedvemben voltam XD
Azt a srácot is megölelgettem akivel még a legelső Depeche bulimon táncoltam. Odajött 2 puszira, kapott is, meg még meg is ölelgettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robit is ölelgettem, Tamást is, mindenkit XD |
|
|
|
2010.09. 19. - 17:37:02
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_l8x0km5dcp1qbp357o1_500.jpg)
Jaaaa meg egyszer (ez is a buli vége felé) volt egy pár másodperc a klipek között, én meg a nagy csöndben felkiáltottam, hogy "Imádlak Dave" XD Robi meg csak fogta a fejét XD Mondja Tamás , hogy közbe mást is imádjak XD Erre felkiáltok: "Imádlak Alan" XD |
|
|
|
2010.09. 19. - 17:48:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode nagyon röhögök az élménybeszámolódon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már megint kifogtál egy részeg fickót aki táncolni akart veled? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként nagyon ölelgetős kedvemben voltam XD Azt a srácot is megölelgettem akivel még a legelső Depeche bulimon táncoltam. Odajött 2 puszira, kapott is, meg még meg is ölelgettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robit is ölelgettem, Tamást is, mindenkit XD na-na mit szólt Alan,hogy a kis felesége más pasikat ölelget? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 19. - 17:54:33
Létrehozva:
|
|
|
Hát most mondd meg!! XD
Alan tudja, hogy a kis felesége egyiket sem szerelemből öleli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként a kis felesége kis híján ráugrott a kivetítőre...XD |
|
|
|
2010.09. 19. - 17:56:43
Létrehozva:
|
|
|
Ja és gyógyulást a buksidnak Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt olvastam iwiw-en,hogy Dave-nek jövőre megjelenik a harmadik szóló albuma és a DM-nek pedig remix albuma.Úgy legyen.......... Jó lenne ha Dave eljönne a szólójával és lenyomna egy koncertet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát most mondd meg!! XD Alan tudja, hogy a kis felesége egyiket sem szerelemből öleli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként a kis felesége kis híján ráugrott a kivetítőre...XD muhahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor tehát a sógi nem féltékeny.Bezzeg a barátja tanulhatna tőle............én nem ölelgethetek csak úgy ám más pasikat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 19. - 17:58:54
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁ akaroook Dave szólót akaroooooooooook
juhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Jaaa Dave koncertre anyám is jönne az hót ziher XD Ohh köszi, majd a férjem kezelésbe veszi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muhahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor tehát a sógi nem féltékeny.Bezzeg a barátja tanulhatna tőle............én nem ölelgethetek csak úgy ám más pasikat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ördögi röhögés XD Hát azért biztos féltékeny egy kicsit, csak nem kezd el izélgetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.09. 19. - 18:05:34
Létrehozva:
|
|
|
Mindgyá gyüvök XD
kajaaa XD |
|
|
|
2010.09. 19. - 18:19:39
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁ akaroook Dave szólót akaroooooooooook juhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Jaaa Dave koncertre anyám is jönne az hót ziher XD Ohh köszi, majd a férjem kezelésbe veszi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ördögi röhögés XD Hát azért biztos féltékeny egy kicsit, csak nem kezd el izélgetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Hát én szívesen vennék egy új Dave szólót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó,hát izélgetve én sem vagyok csak az arckifejezésen látom,hogy nem tetszik neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 19. - 18:22:13
Létrehozva:
|
|
|
Szevasztok! Vica, mindjárt küldöm a 11-es fejezetet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 19. - 18:25:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 19. - 18:39:44
Létrehozva:
|
|
|
jeleen XD
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, megbeszéltem anyámmal, elképzelhető, hogy elenged Pestre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hú de király lenne egy napot messze anyámtól tölteni ááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg a Diesel Club-ban.... úristen XD |
|
|
|
2010.09. 19. - 18:40:41
Létrehozva:
|
|
|
De jó neked h mehetsz DM bulikba, úgy irigyellek..
|
|
|
|
2010.09. 19. - 18:44:05
Létrehozva:
|
|
|
Hát, szerencsére van itt Szhelyen klub.
Egyszer majd én akarom tovább vinni. |
|
|
|
2010.09. 19. - 18:47:40
Létrehozva:
|
|
|
Itt Debiben meg nincs, basszus...Áááá...
|
|
|
|
![]() ![]() |