![]() ![]() |
2010.09. 22. - 18:53:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.09. 22. - 18:57:28
Létrehozva:
|
|
|
hát persze, de akkor sem alszom ki magam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajjj nyertek a Széfben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 18:58:02
Létrehozva:
|
|
|
Majd a hétvégén.Én is azt várom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alig bírok reggel 6-kor felkelni. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Nem szoktam nézni a Széf-et. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 22. - 18:59:14 |
|
|
|
2010.09. 22. - 18:59:48
Létrehozva:
|
|
|
péntek éjjel meg itt alszik barátnőm, tuti nem alszunk XD XD
eőtte irány Kőszegre Ocho Macho koncertre jeeeee ott megint előadjuk magunkat...XD Majd a hétvégén.Én is azt várom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alig bírok reggel 6-kor felkelni. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Persze, hétvégén..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor se biztos, mert ha anyám pasija jön, és a kutyus nálam fog aludni, akkor abból nem lesz alvás Nem baj, most mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:01:09
Létrehozva:
|
|
|
péntek éjjel meg itt alszik barátnőm, tuti nem alszunk XD XD eőtte irány Kőszegre Ocho Macho koncertre jeeeee ott megint előadjuk magunkat...XD Persze, hétvégén..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor se biztos, mert ha anyám pasija jön, és a kutyus nálam fog aludni, akkor abból nem lesz alvás Nem baj, most mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe nálad kutya nálam gyerek........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval Alan helyett a barátnőddel éjszakázol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:03:34
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nekem fél 9-re kell menni, szóval nem sokkal jobb Azért az a fél óra is jól jönne. Este mindig sokára alszom el, reggel meg úgy aludnék még. Utolsó pillanatban kelek fel, ha látnád hogy kapkodok, és persze a fele cuccot itthon hagyom. Tegnap pl lakat és lakáskulcs nélkül mentem melóba. Volt dolgom a városban napközben, így elkérem a kollégaőm bicólakatját, így megoldottam. Itthon viszont gond volt, a szomszédnál kellett csöveznem, mert még a telóm is lemerült. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval olyan béna tudok lenni, ha elalszok. A korán kelés monnyon le! Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:03:45
Létrehozva:
|
|
|
Alannel éjszakáztam tegnap eleget..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 22. - 19:04:52
Létrehozva:
|
|
|
hehe nálad kutya nálam gyerek........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval Alan helyett a barátnőddel éjszakázol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet majd Alan beszáll harmadiknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hát ez így szokott lenni, én sem akarok soha elaludni, bezzeg reggel meg majdnem itthon maradok..
Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..Na persze XD |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:06:06
Létrehozva:
|
|
|
hehe Trixx és Mode-ék hárman párbant játszanak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 22. - 19:07:12
Létrehozva:
|
|
|
Alannel éjszakáztam tegnap eleget..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de Mode!!!!! Már elég is volt???? Ejj ejj, hát még csak friss házasok vagytok!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Trixx és Mode-ék hárman párbant játszanak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Héjjj nem én vagyok a harmadik!! Én kettesben szeretem, hát nem is tudom kivel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:07:49
Létrehozva:
|
|
|
Azért az a fél óra is jól jönne. Este mindig sokára alszom el, reggel meg úgy aludnék még. Utolsó pillanatban kelek fel, ha látnád hogy kapkodok, és persze a fele cuccot itthon hagyom. Tegnap pl lakat és lakáskulcs nélkül mentem melóba. Volt dolgom a városban napközben, így elkérem a kollégaőm bicólakatját, így megoldottam. Itthon viszont gond volt, a szomszédnál kellett csöveznem, mert még a telóm is lemerült. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval olyan béna tudok lenni, ha elalszok. A korán kelés monnyon le! Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Most képzeld el,hogy nekem még gyereket is kell ébresztenem ,öltöztetnem,pisiltetnem stb......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rühellek korán kelni. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaave.................... |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:08:53
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy elég XD Mondtam én, hogy elég? XD
Csak péntekre, egy éjszakára elég..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Héjjj nem én vagyok a harmadik!! Én kettesben szeretem, hát nem is tudom kivel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annndyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:09:10
Létrehozva:
|
|
|
Na de Mode!!!!! Már elég is volt???? Ejj ejj, hát még csak friss házasok vagytok!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Héjjj nem én vagyok a harmadik!! Én kettesben szeretem, hát nem is tudom kivel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom,hogy nem te vagy a harmadik.Nem is rád értettem. Hanem Mode a barátnője és Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:11:12
Létrehozva:
|
|
|
Most képzeld el,hogy nekem még gyereket is kell ébresztenem ,öltöztetnem,pisiltetnem stb......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rühellek korán kelni. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaave.................... Ne is mondd, el tudom képelni. Kész bolondok háza lehet reggel. Szerintem én lehet a gyereket hagynám itthon. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Bár azért remélem nem. Gondolom akkor majd erőt veszek magamon... Na jó akkor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaandy (de nem nekem) XD Dehogy elég XD Mondtam én, hogy elég? XD Csak péntekre, egy éjszakára elég..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annndyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj Genya!!!!!!! hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom,hogy nem te vagy a harmadik.Nem is rád értettem. Hanem Mode a barátnője és Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja oksa! Tudod, néha szoktam félreérteni ezt-azt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:13:13
Létrehozva:
|
|
|
mi? XD
hát akkor már csak úgy, hogy boldogabb legyek Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeel XD de a barátnőmnek nem jön ám be Alan (szerencsére), úgyhogy ne kombináljatok mindig XD |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:13:49
Létrehozva:
|
|
|
Annyira nem vészes Trixx mert végül is a kaját amit elviszünk este megcsinálom úgy hogy nekem a felöltözésen a mosakodáson kívül csak annyi a teendőm,hogy a Petrát ráncba szedem.
A Géza főzi a kávét arra sincs gondom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a titok nyitja,hogy időben kell felkelni ami ugye nem könnyű. |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Jól van csajok, mennem kell. Holnap informatika óra...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok, jó éjt |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:16:50
Létrehozva:
|
|
|
Ne is mondd, el tudom képelni. Kész bolondok háza lehet reggel. Szerintem én lehet a gyereket hagynám itthon. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Bár azért remélem nem. Gondolom akkor majd erőt veszek magamon... Na jó akkor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaandy (de nem nekem) XD Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj Genya!!!!!!! Ja oksa! Tudod, néha szoktam félreérteni ezt-azt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Téged Trixx Martin mellé gondollak nem Alan és Mode mellé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:17:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Vica, foskolódik a fb chatem azt mutatja h nem vagy elérhető (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Látnotok kellett volna h milyen széles vigyor volt a fejemen angolról hazafelé jövet, mp3mamból közben a fantörpikus SOFAD szólt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A járdán biciklizett egy csávó és egy darabig megbámult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vigyorogtam is nehogy miattam fejre álljon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |