![]() ![]() |
2010.09. 22. - 19:18:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Annyira nem vészes Trixx mert végül is a kaját amit elviszünk este megcsinálom úgy hogy nekem a felöltözésen a mosakodáson kívül csak annyi a teendőm,hogy a Petrát ráncba szedem. A Géza főzi a kávét arra sincs gondom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a titok nyitja,hogy időben kell felkelni ami ugye nem könnyű. A kávét nálunk is az ember főzi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam az a gond, hogy elég nehezen találom ki mit vegyek fel, van hogy át is öltözök. Aztán hétfőn és szerdán még torna cuccot is kell bepakolnom. Plusz smink és haj minden reggel. Na szóval ezekkel szarakodom el az időt. Amúg meg teljesen igazad van, időben fel kell kelni. Jó éjt Mode! Én is megyek. Pá! |
|
|
|
2010.09. 22. - 19:23:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fru.
Nekem is azt írta ki,hogy nem vagy elérhető. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx ha neked ilyen macerás a reggeli készülődés akkor mondjuk este válaszd ki a ruhát. Kül amikor gyereked lesz akkor majd átalakul minden és a reggeli menetrend is.Ha akkor is ennyi mindent kell csinálnod reggel plussz gyerek bizony tényleg időben kell felkelned.Azt kell,hogy mondjam neked kell majd a leghamarabb felkelni a családban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 10:52:17
Létrehozva:
|
|
|
hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 23. - 13:18:20
Létrehozva:
|
|
|
Mizújság fiatalok?
Beköszönök!!!! Pusszancs!!! Dolgozgatok...amíg csak fizetgetnek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:26:18
Létrehozva:
|
|
|
Mizújság fiatalok? Beköszönök!!!! Pusszancs!!! Dolgozgatok...amíg csak fizetgetnek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Niki az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek. Nekem ma jól indult a napom.Mivel nem volt innivalóm amit beviszek a melóhelyre ezért van egy bolt a melóhelytől két percre és oda bementem vásárolni.Ne mondjam kb. kétmillióan voltak a boltba és a pénztárhoz álló sor vége a bolt másik felében volt.Úgy,hogy kénytelen voltam várni,de kellemesen telt a várakozás mert egyszer csak meghallottam a boltban szóló rádióból ,hogy "reach out and touch faith". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vigyorogtam ám magamban. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 23. - 17:27:06 |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:43:26
Létrehozva:
|
|
|
Vica neked minden napod így telik...XD
Én meg Question of time-ot hallottam meg krumplipucolás közben!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:48:46
Létrehozva:
|
|
|
Vica neked minden napod így telik...XD Én meg Question of time-ot hallottam meg krumplipucolás közben!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mindegyik nem,de a héten másodjára hallottam a Personal Jesus-t.Úgy látszik kísért engem a PJ is és a DM is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom te is vigyorogtál krumplipucolás közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 23. - 17:49:08 |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:50:58
Létrehozva:
|
|
|
Én fölkiabáltam és táncoltam XD
|
|
|
|
2010.09. 23. - 17:52:12
Létrehozva:
|
|
|
Hehe azért én nem mertem a dugig teli boltban felkiáltani,hogy DEPECHE MODE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lestek volna azt hiszem................
|
|
|
|
2010.09. 23. - 17:54:54
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://25.media.tumblr.com/tumblr_l9738dwqQW1qbsn6lo1_400.jpg)
hát az biztos ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://30.media.tumblr.com/tumblr_l97185qIya1qcfqa4o1_500.jpg) Bár én b.nőmmel egyszer a strand büféjénél felordítottam amikor megszólalt XDDD |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:55:07
Létrehozva:
|
|
|
Trixxinek való kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi volt a reagálás a büfében? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 23. - 17:55:57 |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:58:40
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://30.media.tumblr.com/tumblr_l94zwzKNJD1qc0gg1o1_500.jpg)
Semmi, csak néztek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:59:29
Létrehozva:
|
|
|
Mode siess a sógi vár rád.A képen is azt nézi mikor érsz már oda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 23. - 18:05:41
Létrehozva:
|
|
|
ahhhh megyek drágám
|
|
|
|
2010.09. 23. - 18:10:14
Létrehozva:
|
|
|
hehe igyekezz..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 23. - 18:17:04
Létrehozva:
|
|
|
jajj megyek futok ahhh már indulooook
|
|
|
|
2010.09. 23. - 18:26:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 23. - 18:41:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 24. - 06:20:07
Létrehozva:
|
|
|
Mizújság fiatalok? Beköszönök!!!! Pusszancs!!! Dolgozgatok...amíg csak fizetgetnek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Niki ez nagyon nagy. Hogy is van ez pontosan? Amíg a főnök úgy tesz mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, minha jól dolgoznék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Fru. Nekem is azt írta ki,hogy nem vagy elérhető. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx ha neked ilyen macerás a reggeli készülődés akkor mondjuk este válaszd ki a ruhát. Kül amikor gyereked lesz akkor majd átalakul minden és a reggeli menetrend is.Ha akkor is ennyi mindent kell csinálnod reggel plussz gyerek bizony tényleg időben kell felkelned.Azt kell,hogy mondjam neked kell majd a leghamarabb felkelni a családban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, valószínű ez lesz a sorsom. Majd összekapom magam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Á milyen édes itt Martin. Pedig nem is szeretem ha sapkában van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt! Végre péntek. Ilyenkor 7-től 3-ig dolgozok. Szóval muszáj volt korán kelnem. He-he Vicust üldözi a PJ. Mindig így legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam meg a kozlov.ru-n szól a Sacerd. Délután bemegyünk a városba a barátnőmmel aki a kolléganőm is és imádom, olyan mintha a nővérem lenne. He-he most rámjött a szeretet. Szóval délután veszek valami tokot a telfefonomra. Bőrt szeretnék, kinyithatósat. Remélem kapok valami szépet. |
|
|
|
2010.09. 24. - 17:58:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Trixx majd meséld el kaptál-e a telefonodhoz tokot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt el tudnám viselni ha minden reggel vagy napközben üldözne a PJ vagy más DM dal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |