![]() ![]() |
2010.09. 24. - 20:31:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na!!!!
Hun vagytok? |
|
|
|
2010.09. 25. - 06:48:21
Létrehozva:
|
|
|
Na!!!! Hun vagytok? Szevasz Niki. Itt vagyok............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már megyek is el.Majd jövök délután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többiek majd nyilatkoznak mere jártak. Pááááááááá |
|
|
|
2010.09. 26. - 17:00:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook!!!!!!!!!
Olyan rohadt jó hétvégém volt, azt sem tudom, mivel kezdjem!!!!!!!!! XDDD |
|
|
|
2010.09. 26. - 18:01:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kezdd az elején (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aztán mesélj, milyen volt az Ocho Macho? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 26. - 18:06:59
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Mode én is azt mondom mint Gergő kezdd az elején. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 26. - 18:11:44
Létrehozva:
|
|
|
Hűha XD
Ocho Macho k*va jóóóóóóóóóóóóó és kaptam aláírást az énekestőőől XD aranyos az a pasi, gratuláltam is neki, meg kell zabálni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nincs is kedvem most írogatni vaze majd holnap vagy valamikor, most még zombi vagyok XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 26. - 18:12:25 |
|
|
|
2010.09. 26. - 18:26:31
Létrehozva:
|
|
|
Vagyis mégis XD
Hát ugye elindultunk, odaértünk, aztán a rendezvénysátor elé álltunk, és csak néztünk. Aztán elkezdi b.nőm "Nézd, ott a raszta" odanéztem, és tényleg ott ült. Ő a gitáros egyébként. Aztán nézek oda mondom bazz tényleg. És előte meg ott ült az énekes. Elkezdtem félig sikítozni hogy "ott a Gergőőőő" barátnőm elkezdi "jól vagy?" vaze mondom nem XD oda akartam menni hozzá közös fényképet kérni, de annyira nem voltam magamnál.....xD Aztán leültünk, anyámék elmentek sétálni. lassan elfoglaltuk a helyünket is, mert első sort akartunk. Aztán végül második sikerült. XD Összenyomott mindenki mindenkit, meg volt, hogy úgy meglökték a tömeget, hogy majdnem elestünk, egymásba kapaszkodtunk, de aztán megmaradtunk. A koncertet végig tomboltuk, elképesztő, hogy mit műveltek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az énekes, nem tudom, honnan ismer, vagy mi, de még múlt héten Ő jelölt be engem facebook-on, és koncerten is egy halomszor rám nézett, meg többször elkezdtem rá vigyorogni, akkor vissza vigyorgott, meg ilyenek. Tökre örülök neki, mert aranyos, csak furcsa volt. Aztán koncert után mondom b.nőmnek, hogy menjünk oda Gergőhöz, mert beszélni akarok vele. Aztán átrontottam a tömegen!!!!! XDDDD És megláttam Gergőt, nem mertem egyből megszólítani, mert kissé rosszul voltam, hogy ott áll..XD Aláírt valakinek egy cd-t, aztán mondom most szólok neki. Nem volt messze tőlünk. Aztán mondom "Gergő, gyere ide" jött is a drága, elkezdtem neki áradozni, hogy mennyire jók voltak, meg elképesztő, meg stb...XD Aztán mosolygott, meg így ilyen izés arcot vágott, mint aki jó zenét hall, és bólogat rá, csak ő gyorsan bólogatott XD Meg mondta, hogy "váááá" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mondtam neki, hogy írja alá a kezemet. Hozta a vékony tűfilcet, de nem ment rá a kezemre. Azt mondja nekem "vizes vagy" ehh mondom XD aztán keresett egy alkoholos filcet, és úgy aláírta. Aztán megint mondtam neki, hogy nagyon jól játszanak, köszöntem, aztán elmentünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áh nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyerekek, megyek, csinálok rántottát, talán még jövök, ha nem, akkor jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 26. - 18:25:03 |
|
|
|
2010.09. 26. - 18:36:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode tényleg jó lehett az alapján amit meséltél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök,hogy jól érezted magad.
Jó éjt neked. |
|
|
|
2010.09. 27. - 13:42:13
Létrehozva:
|
|
|
Jajj hát nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fergeteges bulikat tudnak csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs338.ash2/61865_152341028131766_100000676084939_312389_1824989_n.jpg) |
|
|
|
2010.09. 27. - 18:59:57
Létrehozva:
|
|
|
Jajj hát nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fergeteges bulikat tudnak csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs338.ash2/61865_152341028131766_100000676084939_312389_1824989_n.jpg) Sziasztok. Dave úgy tartja a kezét mint egy madame. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaaaj maratoni hosszúságú szülői értekezleten voltam ma délután. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A lányom pedig beteg a héten nem megy oviba. |
|
|
|
2010.09. 28. - 06:20:40
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki.
Itthon dekkolok. |
|
|
|
2010.09. 28. - 09:24:29
Létrehozva:
|
|
|
Fru ezt a vidit meg kell nézned.Ebben van amit máskor Bettikével beszéltünk,hogy Dave minden kérdésre "je"-vel válaszol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyem meg mást nem tud mondani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://depeche-mode.network.hu/video/tv_fe...it_zdf_19051985 |
|
|
|
2010.09. 28. - 11:26:15
Létrehozva:
|
|
|
Vagyis mégis XD Hát ugye elindultunk, odaértünk, aztán a rendezvénysátor elé álltunk, és csak néztünk. Aztán elkezdi b.nőm "Nézd, ott a raszta" odanéztem, és tényleg ott ült. Ő a gitáros egyébként. Aztán nézek oda mondom bazz tényleg. És előte meg ott ült az énekes. Elkezdtem félig sikítozni hogy "ott a Gergőőőő" barátnőm elkezdi "jól vagy?" vaze mondom nem XD oda akartam menni hozzá közös fényképet kérni, de annyira nem voltam magamnál.....xD Aztán leültünk, anyámék elmentek sétálni. lassan elfoglaltuk a helyünket is, mert első sort akartunk. Aztán végül második sikerült. XD Összenyomott mindenki mindenkit, meg volt, hogy úgy meglökték a tömeget, hogy majdnem elestünk, egymásba kapaszkodtunk, de aztán megmaradtunk. A koncertet végig tomboltuk, elképesztő, hogy mit műveltek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az énekes, nem tudom, honnan ismer, vagy mi, de még múlt héten Ő jelölt be engem facebook-on, és koncerten is egy halomszor rám nézett, meg többször elkezdtem rá vigyorogni, akkor vissza vigyorgott, meg ilyenek. Tökre örülök neki, mert aranyos, csak furcsa volt. Aztán koncert után mondom b.nőmnek, hogy menjünk oda Gergőhöz, mert beszélni akarok vele. Aztán átrontottam a tömegen!!!!! XDDDD És megláttam Gergőt, nem mertem egyből megszólítani, mert kissé rosszul voltam, hogy ott áll..XD Aláírt valakinek egy cd-t, aztán mondom most szólok neki. Nem volt messze tőlünk. Aztán mondom "Gergő, gyere ide" jött is a drága, elkezdtem neki áradozni, hogy mennyire jók voltak, meg elképesztő, meg stb...XD Aztán mosolygott, meg így ilyen izés arcot vágott, mint aki jó zenét hall, és bólogat rá, csak ő gyorsan bólogatott XD Meg mondta, hogy "váááá" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mondtam neki, hogy írja alá a kezemet. Hozta a vékony tűfilcet, de nem ment rá a kezemre. Azt mondja nekem "vizes vagy" ehh mondom XD aztán keresett egy alkoholos filcet, és úgy aláírta. Aztán megint mondtam neki, hogy nagyon jól játszanak, köszöntem, aztán elmentünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áh nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyerekek, megyek, csinálok rántottát, talán még jövök, ha nem, akkor jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na Mode ez tényleg szuper este volt, örülök hogy jól érezted magad, és még egy aláírás is összejött a vizes kezedre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja Vicus, nem tudom hogy itt vagy amott kérdezted, de sajna nem sikerült telefon tokot vennem. Konkrét elképzelésem vol: bőrtok, oldalra nyílós, na ilyen itt nincs X6-ra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még a Nokia szervízben sem volt. Szégyen ez a város. Bezzeg Kecsó.... |
|
|
|
2010.09. 28. - 14:04:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx, igen, és azóta is rajta van, kicsit lekopottan, de nem vagyok hajlandó lemosni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ma reggel már az első órán elrontották az emberek kedvét. Mármint az osztály kedvét. tegnap lett volna 7. órában egy fizika, amin a mai dolgozat előtt még megnéztünk volna egy videót, és gyakoroltunk volna egyet. Csak hogy ez az óra tegnap elmaradt, így mindenki arra készült, hogy akkor ma nem írunk, hanem gyakorlunk, és majd holnap lesz dolgozat. Hát a köcsög fizika tanár megíratta ma...mindenki ki volt akadva. Kérdeztük, hogy de hát nem úgy volt, hogy még gyakorlunk egyet? Erre fizika tanár mosolyogva közli, hogy "Hát nem gyakorlunk" ...hogy nyelné el valami hurrikán azt a nőt....(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) csodás dolgozatom lett, az első 2 feladatban bekarikáztam ami szimpatikus, onnantól lefelé üres az egész.....csodás...lehet, hogy ennek a nőnek nem számít semmi bakker, de másnak igenis rosszul jön egy karó.... az osztályelsőnek is üres a dolgozata totálisan.... (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs705.snc4/62535_129251387125982_100001233634998_181548_3348940_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs344.ash2/62478_163914253624472_100000176946957_572486_904595_n.jpg) ja, egyébként a Dm-es fámat hazahozta, illetve a rajzot, ami van, de nem tudom, nem tökéletes, jobbat kellene csinálnom. 1 hét múlva vissza kell vinnem. Valamit ki kell találnom.. |
|
|
|
2010.09. 28. - 14:12:13
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode!
Hát ez tényleg szemétség volt a tanártól. Tipikus...rosszindulatú, tudod vannak olyan tanárok akik arra kíváncsiak mit nem tudsz és azt osztályozzák. Na ez nekem pont ilyen szagú... Jól kicseszett az egés osztállyal. |
|
|
|
2010.09. 28. - 14:34:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia
Hát jah, ez a nő egyébként nagyon köcsög...legalábbis ha tanításról meg tanulásról van szó akkor főleg |
|
|
|
2010.09. 28. - 15:08:04
Létrehozva:
|
|
|
jajj...ezt a fát nem is olyan könnyű megalkotni, főleg, ha az ember egyedit akar..
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 28. - 15:08:26 |
|
|
|
2010.09. 28. - 15:30:56
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Mode (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.09. 28. - 15:54:42
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, hehehe olyan hülyeséget találtam ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kinn írtam dvd-snél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 28. - 16:51:56
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajok.
Trixx akkor gyere el Kecsóra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és vegyél itt telefontokot.Még találkozhatnánk is......... Mode jó szemét volt a tanárnő veletek. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Niki hehe láttam amit írtál.Lökött csaj......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és a lányomnak bronhitisze van.Be vannak szűkülve a hörgői és zörejeket is hallott nála a doki. |
|
|
|
![]() ![]() |