![]() ![]() |
2010.09. 28. - 17:28:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheee nem is lenne rossz ötlet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: És most akkor gyógyszert szed, vagy mit csinálnak vele? Egyébként én is megyek holnap dokihoz reggel. Bőrgyógyász, meg kell nézetnem a csúnya anyajegyemet. |
|
|
|
2010.09. 28. - 17:57:57
Létrehozva:
|
|
|
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheee nem is lenne rossz ötlet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: És most akkor gyógyszert szed, vagy mit csinálnak vele? Egyébként én is megyek holnap dokihoz reggel. Bőrgyógyász, meg kell nézetnem a csúnya anyajegyemet. Igen antibiotikumot kapott és hörgőtágítót. helyes nézesd is meg azt az anyajegyet. |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:13:44
Létrehozva:
|
|
|
Erdőhegyi Brigitta van a Vacsoracsatában.......... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) persze el kellett neki dicsekednie,hogy találkozott a DM-el és kíváncsiak voltak rá.
Azt mondja itt jártak a fiúk újra az idén februárban..............öcsém még azt sem tudja mikor jártak itt? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:34:11
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja Vica én már tegnap is láttam, mondták is, hogy a Depeche Mode lőtt énekelt. Hát mondom nem egészen....Dave nem volt ott pl.. Februárbaaan XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:34:58
Létrehozva:
|
|
|
Háááj evöribádééj! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode, le a tanároddal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pfuj az ilyeneknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, akkor le Mittoménmilyen Brigittával is! Ezt kár hogy nem láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott lettem volna, azt hiszem helyből kettéfejeltem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:36:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziiiaaa Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mivan mivan még mindig tervezed a jövetelt a férjem koncertjére ugye??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát persze, hogy tervezed...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 28. - 18:37:53
Létrehozva:
|
|
|
Há' hogy a viharosba ne tervezném? Kis party lesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.09. 28. - 18:45:21
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 28. - 18:45:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 28. - 18:47:50
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja Vica én már tegnap is láttam, mondták is, hogy a Depeche Mode lőtt énekelt. Hát mondom nem egészen....Dave nem volt ott pl.. Februárbaaan XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nekem is az jutott az eszembe,hogy momentán Dave nem volt ott......tehát nem volt rá kíváncsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háááj evöribádééj! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, le a tanároddal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pfuj az ilyeneknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, akkor le Mittoménmilyen Brigittával is! Ezt kár hogy nem láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott lettem volna, azt hiszem helyből kettéfejeltem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi jól vagyok.Csak annyi újság van,hogy itthon vagyok táppénzen mert a lányom beteg. Te jól vagy?Minden rendben? |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:50:52
Létrehozva:
|
|
|
Na hát helyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként én arra lennék kíváncsi, hogy Martin és Andy Brigi hangjára voltak kíváncsiak, vagy a vonaglására...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szóval? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csöcsei és a vonaglása tetszett a fiúknak, vagy a hangja...? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erdőhegyi Brigitta A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 28. - 18:49:34 |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:52:32
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode cinikusak vagyunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Máskor már kiderült egy ilyen főzős műsorba,hogy ez a csaj egy 0.Lehet,hogy énekelni tud ,de mást nem az biztos. Hehe kolléganőm az ilyen nőkre mondja,hogy még a f@szt is szalvétával fogja. Na hát helyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként én arra lennék kíváncsi, hogy Martin és Andy Brigi hangjára voltak kíváncsiak, vagy a vonaglására...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szóval? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csöcsei és a vonaglása tetszett a fiúknak, vagy a hangja...? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erdőhegyi Brigitta Hát lehet nem a hangjára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 28. - 18:58:09 |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:52:47
Létrehozva:
|
|
|
Ismét felteszem a kérdést.....szóval? Andynek a hangja tetszett, vagy a vonaglása? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Erdőhegyi Brigitta vonaglik XD |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:54:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode kérdezd Andyt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 28. - 18:55:46
Létrehozva:
|
|
|
"Egyedül Dave Gahan maradt le róla"
Magyarul az nem a Depeche Mode volt, mert Dave nélkül nem Depeche a Depeche, egyrészt, másrészt meg ő nem kíváncsi magyar szőke ribikre...ennyi Meg is kérdezem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként amit Brigittácska mond Dave-ről, ezt minden rajongó tudja beszélgetés nélkül is.. Ja, meg érdekes, hogy Christian Eigner-en kívül egy dM taggal sem mutatnak közös képet... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 28. - 18:56:05 |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:57:28
Létrehozva:
|
|
|
Miért mit mondott ez a liba Dave-ről?
"Egyedül Dave Gahan maradt le róla" Magyarul az nem a Depeche Mode volt, mert Dave nélkül nem Depeche a Depeche, egyrészt, másrészt meg ő nem kíváncsi magyar szőke ribikre...ennyi Meg is kérdezem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként amit Brigittácska mond Dave-ről, ezt minden rajongó tudja beszélgetés nélkül is.. Ja, meg érdekes, hogy Christian Eigner-en kívül egy dM taggal sem mutatnak közös képet... Hát ja.Christian meg nem DM tag már bocsánat.Szóval mire is van olyan nagyra ez nő? |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:57:31
Létrehozva:
|
|
|
Köszi jól vagyok.Csak annyi újság van,hogy itthon vagyok táppénzen mert a lányom beteg. Te jól vagy?Minden rendben? Jobbulást a lányodnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én jól vagyok köszi, csak sokat kell tanulnom :/ |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:59:09
Létrehozva:
|
|
|
Azt, hogy a stábtagok elmondták neki, hogy Dave a turné fáradalmait pihenéssel tölti a koncertek közben, szóval hogy nem megy bulizni, és hasonlók. Hát ezt mi is tudjuk, hoppá!!! Akkor mi is beszéltünk a stábtagokkal...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sőt, lefogadom, hogy itt bármelyikünk többet tud Dave-ről, mint ez a nő.. Miért mit mondott ez a liba Dave-ről? Hát ja.Christian meg nem DM tag már bocsánat.Szóval mire is van olyan nagyra ez nő? Na hát ez az..... Mert ha rajongó, azt mondom, hogy büszkélkedjen, de különben meg fogja be a száját. |
|
|
|
2010.09. 28. - 18:59:13
Létrehozva:
|
|
|
Jobbulást a lányodnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én jól vagyok köszi, csak sokat kell tanulnom :/ Köszi Gergő. Hajrá a tanulással. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 28. - 19:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Igyekszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |