![]() ![]() |
2010.09. 29. - 15:09:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode képzeld ma MJ klipeket néztem.
Imádom a Dirty Diana-t... |
|
|
|
2010.09. 29. - 15:36:42
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ |
|
|
|
2010.09. 29. - 16:34:21
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez jó hozzászólás volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 16:40:19
Létrehozva:
|
|
|
Néztem ma a Fél 2 című műsort és a '80-as évek zenéiről volt szó.Meg arról,hogy itt Magyarországon milyen nehéz volt hozzájutni a menő külföldi zenészek,előadók albumaihoz ezért kitalálták a magyar hanglemezkiadók,hogy magyar zenészekkel énekeltetik el a külföldi slágereket és kiadják.Pl. ilyen volt annó a Supra Hits is.Én is hallgattam mert barátnőmnek megvolt a kazi és tényleg kísértetiesen hasonlítottak ahogy a magyar előadók felénekelték az adott külföldi dalokat.
Na ,de a lényeg a lényeg,hogy mutogattak a riportban a '80-as években menő külföldi előadók és együttesek képeit ééééééééés közöttük volt a DEPECHE MODE is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:08:47
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaajjjjj az jóóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szombaton nekem is ezt mondták az ismerőseim, hogy egy dM kazettára másfél évet vártak, és a számokat néha-néha fel tudták venni német rádiókból, de a lényeg, hogy nem úgy volt, mint ma, hogy fogom aztán letöltöm. |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:15:30
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaajjjjj az jóóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton nekem is ezt mondták az ismerőseim, hogy egy dM kazettára másfél évet vártak, és a számokat néha-néha fel tudták venni német rádiókból, de a lényeg, hogy nem úgy volt, mint ma, hogy fogom aztán letöltöm. Így volt.Nekem is mesélte már valaki,hogy örültek neki ha innen-onnan sikerült nagy nehezen hozzájutni a jó zenékhez. Mode milyennek találtad a képeket amiket beraktam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:18:38
Létrehozva:
|
|
|
Aha, ez mondták nekem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3 vagy 4 volt, amit még én sem láttam, de hát igazán örülnék egy Alan Wili képnek is...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj hát ma nagyon édesszájú vagyok illetve mindig, de ma méginkább XD a Depeche Mode rádióban valami elképesztően szar Things you said feldolgozás megy XDD |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:21:13
Létrehozva:
|
|
|
Majd keresek neked Alan képeket ,de nem hiszem,hogy tudnék újat találni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe mi ma ettünk boci csokit a Petrával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:24:15
Létrehozva:
|
|
|
Boci csoki, azt annyira nem szeretem. a Milkára esküszöm, az olyan..finom, és omlós (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Nem baj, ha nem találsz újat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan legyen az a lényeg. Jajj elfelejtettem mondani, hogy a tegnapi matek órán kicsit elkalandoztam.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:26:03
Létrehozva:
|
|
|
milka nyammi.............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe álmodoztál a matek órán és az járt a fejedben,hogy éppen hevesen szexeltek Alan-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:27:05
Létrehozva:
|
|
|
Pontosan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 29. - 17:28:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 29. - 17:30:02
Létrehozva:
|
|
|
Hát én sem....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy asztalon.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:33:46
Létrehozva:
|
|
|
Juj milyen asztalon és hol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Élénk fantáziád van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:36:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs031.snc4/33896_152216374818994_142217305818901_269005_274240_n.jpg)
Juj milyen asztalon és hol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Élénk fantáziád van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát azt tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy stúdióban...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:38:55
Létrehozva:
|
|
|
hehehe az ember dolgozott ....volna ,de te elcsábítottad.........na szép ezért késik az új lemez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A Hurts énekes szép fiúja. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:39:40
Létrehozva:
|
|
|
ja meg a bőrgyógyász megnézte az anyajegyeimet, de azt mondta, semmi baja....3 hónap múlva még vissza kell mennem, hogy biztosra menjen, de érdekes, nem tudom, akkor miért van fehér izé az egyik körül.
|
|
|
|
2010.09. 29. - 17:42:10
Létrehozva:
|
|
|
Az jó,ha nem talált semmit a doki.
Én a jövő héten hallás vizsgálatra megyek.Kivi leszek majd,hogy tényleg süket vagyok-e a bal fülemre............. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 29. - 17:42:26 |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:43:12
Létrehozva:
|
|
|
hehehe az ember dolgozott ....volna ,de te elcsábítottad.........na szép ezért késik az új lemez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Hurts énekes szép fiúja. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen-igen így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem , mert nem én kezdtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:45:24
Létrehozva:
|
|
|
Na persze nem te kezdted.Csak bementél meglátogatni a stúdióban Alant,ő pedig meglátott és eldobott mindent ami a kezében volt és letepert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |