![]() ![]() |
2010.10. 02. - 18:14:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amilyen szutyok kis városban élek a lehető legmesszebb Pesttől, nem is csoda hogy nem tudtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az első depesmódos plakát egy TTA-s volt, asszem 2005-ben valahol a Balaton környékén. Hogy a viharba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mióta vagy am DM fan? PTA óta megingathatatlanul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 02. - 18:16:58
Létrehozva:
|
|
|
Én egyébként már régóta szeretem a mode-ot, bár nem voltam fanatikus rajongó, de nálunk családi örökség a mode. Szereti unokabátyám, bátyám, én, és apa is. Először unokabátyám hallgatta őket, utána tesóm, majd én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 02. - 18:17:44
Létrehozva:
|
|
|
Én egyébként már régóta szeretem a mode-ot, bár nem voltam fanatikus rajongó, de nálunk családi örökség a mode. Szereti unokabátyám, bátyám, én, és apa is. Először unokabátyám hallgatta őket, utána tesóm, majd én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a fater mióta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 02. - 18:19:37
Létrehozva:
|
|
|
Amilyen szutyok kis városban élek a lehető legmesszebb Pesttől, nem is csoda hogy nem tudtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az első depesmódos plakát egy TTA-s volt, asszem 2005-ben valahol a Balaton környékén. PTA óta megingathatatlanul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ötévesen Kraftwerkkel kezdtem a zenével való ismerkedést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a fater mióta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiki unokabátyám a júniusi koncerten is ott volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 02. - 18:20:31 |
|
|
|
2010.10. 02. - 18:32:50
Létrehozva:
|
|
|
Megbeszéltétek rajongásotok időpontjának kezdetét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 02. - 18:36:21
Létrehozva:
|
|
|
Meg-meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica én a te sztoridat még nem ismerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 02. - 18:41:31
Létrehozva:
|
|
|
Az év végén lesz két éve,hogy DM buzi lettem ahogy Fru mondaná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Precious-al kezdődött minden.A dal apropóján kezdtem el érdeklődni a DM iránt.
|
|
|
|
2010.10. 02. - 18:49:01
Létrehozva:
|
|
|
úgy látszik a pta elég sok emberre hatással volt
|
|
|
|
2010.10. 02. - 18:56:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 02. - 19:14:09
Létrehozva:
|
|
|
Beiktatnék egy gyors kérdést, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mester Tamás zenéjével hogy álltok?
|
|
|
|
2010.10. 02. - 19:24:59
Létrehozva:
|
|
|
úgy látszik a pta elég sok emberre hatással volt Nekem a Precious segített feldolgozni a barátommal való szakítást például (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Beiktatnék egy gyors kérdést, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mester Tamás zenéjével hogy álltok? Nem nagyon ismerem a zenéjét, magyar zenét nem is igazán hallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 02. - 19:26:16
Létrehozva:
|
|
|
Postoltam FB-on az egyik kedvenc számomat tőle, hallgasd meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem nagyon jóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 02. - 19:32:11
Létrehozva:
|
|
|
Beiktatnék egy gyors kérdést, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mester Tamás zenéjével hogy álltok? ismerem egy-két számát ,de csak felületesen Na én elmentem.Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 02. - 19:32:34
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 02. - 19:33:01
Létrehozva:
|
|
|
Oks, belehallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 02. - 19:58:09
Létrehozva:
|
|
|
Na magamra maradtam.. akkor jóéjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 03. - 07:12:48
Létrehozva:
|
|
|
Trixx akkor megy el, amikor szexi Martin képek következnek...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd később megnézi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma reggel is nagyon jól estek ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát gondolom szakítottak Martinkával, mert Martinka rájött, hogy élete nőjét Trixx-nek hívják, aztán most erővel keresi Már megtalált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ott a mellbimbója Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhhhhhhh Lementve telóháttérnek. Térdelj le és szeress (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ámen Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok az édes drága cukorfalat Minimódernek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 03. - 07:16:12
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok az édes drága cukorfalat Minimódernek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx köszi szépen a Petra nevében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 03. - 07:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Sőt tovább fokozódik a hangulat. Adok a lovak alá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha helyesen számolok, a fiúk jövőre már elkezdenek ötleteket gyártani, és nekiállnak az új albumnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jippié... éljen 2012 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem ötös vagy matekból és jól számoltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy legyen!!! Mode ismét köszi a sok Martint. Igen, jól tippeltetek: füstölt és kigyulladt alattam a szék, na és a nyálam is csorgott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 03. - 11:43:14
Létrehozva:
|
|
|
Remélem ötös vagy matekból és jól számoltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy legyen!!! Mode ismét köszi a sok Martint. Igen, jól tippeltetek: füstölt és kigyulladt alattam a szék, na és a nyálam is csorgott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx sejtettük.Ha Martin képet nézegetsz lángol alattad a szék és a csorgó nyálad oltja el a lángokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |