![]() ![]() |
2010.10. 11. - 19:00:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát akkor nagyjából sejted,hogy mi volt ma nálunk a melóhelyen ha az anyukád is mesél neked,hogy náluk mi van időnként.
|
|
|
|
2010.10. 11. - 19:03:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://img829.imageshack.us/img829/536/img4610m.jpg)
Bizony. Anyám ki szokott akadni olyankor. Na, mennem kell, idő van. Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 11. - 19:15:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode álmodj szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de édeeeeees (IMG:http://img80.imageshack.us/img80/576/44270174626f06eaff8bb.jpg) Vica,ne akard, hogy leordítsam a hajadat, mondtam már, hogy minden nő szép!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi kedves tőled. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 12. - 06:53:54
Létrehozva:
|
|
|
Csók mindenkit puszilok, mizújs?
Jók a képek!!!! Most a seregbe írtam reggel. Hogy vagytok? Suli?? Mode? Vica?? Család, munka?? Többiek? |
|
|
|
2010.10. 12. - 14:26:26
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Szia Niki, képzeld, pont ma gondoltam rád!!!
Hogy vagy? Én jól vagyok, suli megyeget, meg úgy ja, nagyjából folyik az élet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 12. - 15:21:17
Létrehozva:
|
|
|
nem hiszitek el..anyám pasija még mindig itt van...
|
|
|
|
2010.10. 12. - 16:01:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 12. - 18:45:56
Létrehozva:
|
|
|
nem hiszitek el..anyám pasija még mindig itt van... lehet,hogy odaköltözött csak te nem tudsz róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csók mindenkit puszilok, mizújs? Jók a képek!!!! Most a seregbe írtam reggel. Hogy vagytok? Suli?? Mode? Vica?? Család, munka?? Többiek? Niki csók neked is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi a kérdést a család jól van.A melót meg egye meg a fene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te hogy vagy? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 12. - 18:46:20 |
|
|
|
2010.10. 12. - 19:12:53
Létrehozva:
|
|
|
Nem, az biztos nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha így lenne, én költöznék el innen az tuti. Azt merje megpróbálni, hogy ide költözik.. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs801.snc4/68147_133252800059174_100001233634998_202613_5411179_n.jpg) |
|
|
|
2010.10. 13. - 14:51:16
Létrehozva:
|
|
|
Hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, képzeld!! Ma amikor mentem be a terembe, a folyosón ott állt az a srác meg a haverjai! Elmentem előttük, meg az egyik megszólal halk, vékony hangon, hogy "Betti" .........hát nem szóltam semmit, oda sem fordultam, csak mentem tovább. Ha ennyire képes a haverjaival együtt, hát akkor ** |
|
|
|
2010.10. 13. - 16:28:05
Létrehozva:
|
|
|
Hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, képzeld!! Ma amikor mentem be a terembe, a folyosón ott állt az a srác meg a haverjai! Elmentem előttük, meg az egyik megszólal halk, vékony hangon, hogy "Betti" .........hát nem szóltam semmit, oda sem fordultam, csak mentem tovább. Ha ennyire képes a haverjaival együtt, hát akkor ** Biztosan azt beszélték,hogy te tetszel a srácnak és közölte a haverjával a nevedet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, az biztos nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha így lenne, én költöznék el innen az tuti. Azt merje megpróbálni, hogy ide költözik.. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs801.snc4/68147_133252800059174_100001233634998_202613_5411179_n.jpg) Ennyire nem szimpi a pasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 13. - 16:38:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mizujs veletek? Hogy vagytok? Ma volt az öltözz ki nap! Mode, kiöltöztél? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekünk vannak képeink is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 13. - 16:51:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizujs veletek? Hogy vagytok? Ma volt az öltözz ki nap! Mode, kiöltöztél? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekünk vannak képeink is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeva Gergő. Muti azokat a képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 13. - 19:13:54
Létrehozva:
|
|
|
Fészbúkra feltöltöttem őket Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 14. - 10:52:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 14. - 10:52:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 14. - 15:39:25
Létrehozva:
|
|
|
Biztosan azt beszélték,hogy te tetszel a srácnak és közölte a haverjával a nevedet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyire nem szimpi a pasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy is, biztosan nem. A fiúknál az a szokás, hogy ha egynek tetszik valaki, akkor azt az egész haveri körének tudnia kell, és mindegyik meg meri szólítani a csajt, csak az nem akinek tetszik, és ugyanez a helyzet a bámulással is. Ha szembe jön, az összes haverja engem les, csak a srác nem. Mondjuk nem bánom, ha nem szólít meg, ne is szólítson. Úgyis fölösleges lenne. Azért, hogy megbántsam, inkább tartsa meg magának és szemeljen ki mást. Nincs az az ember, aki miatt még egyszer huzamosabb ideig képes lennék letojni Alant, Dave-et, meg az egész Depeche Mode-ot. Ja és azt is szoktam hallani, amikor épp elújságol engem a haverjainak, és arra mi a reakció... Sok mocskos faszi, fúj, de utálom őket. Nem tisztelik a lányokat....és ez nagy baj. Gergő remélem te nem vagy ilyen egy lánnyal sem, mert különben megkapod a magadét XD XD Nem szimpi, meg tudod, az a helyzet, hogy ő nekem egy idegen, nem ismerem, és mégis egyedül vagyok vele napokig. Sohasem tudhatom, mikor mit akarna tőlem..jó persze, erre mondaná anyám, hogy ő nem olyan, meg stb. Hát jah, mondja ő, én meg nem ismerem , nem bízom benne és kész A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 14. - 15:44:37 |
|
|
|
2010.10. 14. - 17:57:45
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy is, biztosan nem. A fiúknál az a szokás, hogy ha egynek tetszik valaki, akkor azt az egész haveri körének tudnia kell, és mindegyik meg meri szólítani a csajt, csak az nem akinek tetszik, és ugyanez a helyzet a bámulással is. Ha szembe jön, az összes haverja engem les, csak a srác nem. Mondjuk nem bánom, ha nem szólít meg, ne is szólítson. Úgyis fölösleges lenne. Azért, hogy megbántsam, inkább tartsa meg magának és szemeljen ki mást. Nincs az az ember, aki miatt még egyszer huzamosabb ideig képes lennék letojni Alant, Dave-et, meg az egész Depeche Mode-ot. Ja és azt is szoktam hallani, amikor épp elújságol engem a haverjainak, és arra mi a reakció... Sok mocskos faszi, fúj, de utálom őket. Nem tisztelik a lányokat....és ez nagy baj. Gergő remélem te nem vagy ilyen egy lánnyal sem, mert különben megkapod a magadét XD XD Nem szimpi, meg tudod, az a helyzet, hogy ő nekem egy idegen, nem ismerem, és mégis egyedül vagyok vele napokig. Sohasem tudhatom, mikor mit akarna tőlem..jó persze, erre mondaná anyám, hogy ő nem olyan, meg stb. Hát jah, mondja ő, én meg nem ismerem , nem bízom benne és kész Helló. Érdekesek ezek a mai fiúk.Viszont most már tuti,hogy bejössz a srácnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami az anyukád pasiját illeti meg tudom érteni az álláspontod. |
|
|
|
2010.10. 14. - 18:24:22
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát persze, szerintem is, de ha annyival nem tud megtisztelni, hogy magában tartja a dolgot, és egy adott pillanatban megszólít, akkor nincs miről beszélni. Minden héten legalább 3 alkalma lenne, hogy szólhasson. A héten egyik nap meg a legjobb alkalmat szalasztotta el, ugyanis a zebra előtt ketten álltunk. Egy szót se szólt, hát akkor sajnálom, rágódjon rajta. Az idő húzásával csak még rosszabb lesz. |
|
|
|
2010.10. 14. - 21:12:18
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy is, biztosan nem. A fiúknál az a szokás, hogy ha egynek tetszik valaki, akkor azt az egész haveri körének tudnia kell, és mindegyik meg meri szólítani a csajt, csak az nem akinek tetszik, és ugyanez a helyzet a bámulással is. Ha szembe jön, az összes haverja engem les, csak a srác nem. Mondjuk nem bánom, ha nem szólít meg, ne is szólítson. Úgyis fölösleges lenne. Azért, hogy megbántsam, inkább tartsa meg magának és szemeljen ki mást. Nincs az az ember, aki miatt még egyszer huzamosabb ideig képes lennék letojni Alant, Dave-et, meg az egész Depeche Mode-ot. Ja és azt is szoktam hallani, amikor épp elújságol engem a haverjainak, és arra mi a reakció... Sok mocskos faszi, fúj, de utálom őket. Nem tisztelik a lányokat....és ez nagy baj. Gergő remélem te nem vagy ilyen egy lánnyal sem, mert különben megkapod a magadét XD XD Nem szimpi, meg tudod, az a helyzet, hogy ő nekem egy idegen, nem ismerem, és mégis egyedül vagyok vele napokig. Sohasem tudhatom, mikor mit akarna tőlem..jó persze, erre mondaná anyám, hogy ő nem olyan, meg stb. Hát jah, mondja ő, én meg nem ismerem , nem bízom benne és kész Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode nyugi, nem minden fiú ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És én sem ilyen vagyok nyugi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sőt... azt hiszem én most éppen hihetetlenül szerelmes vagyok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Áááá, kell egy kis When the Body Speaks.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |