![]() ![]() |
2010.10. 15. - 09:32:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát persze, szerintem is, de ha annyival nem tud megtisztelni, hogy magában tartja a dolgot, és egy adott pillanatban megszólít, akkor nincs miről beszélni. Minden héten legalább 3 alkalma lenne, hogy szólhasson. A héten egyik nap meg a legjobb alkalmat szalasztotta el, ugyanis a zebra előtt ketten álltunk. Egy szót se szólt, hát akkor sajnálom, rágódjon rajta. Az idő húzásával csak még rosszabb lesz. Szia Mode! Mosolyogva olvastam ezt és az előző sztorit is. A fiatalság..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drága Mode, ne felejtsd el hogy a fiúk ebben a korban még nagyon éretlenek. Kb 3-5 évvel le vannak maradva a lányokhoz képest (mármint agyilag) ezért viselkednek így. Jaj nekem ez olyan megmosolyogtató. Lehet Mode hozzád egy pár évvel idősebb fiú illene. He-he úgy is az idősebbekhez vagy szokva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode nyugi, nem minden fiú ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És én sem ilyen vagyok nyugi. ;) Sőt... azt hiszem én most éppen hihetetlenül szerelmes vagyok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Áááá, kell egy kis When the Body Speaks.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, az én öcsikém tökéletes!!!!!! És imádom hogy hihetetlenül szerelmes vagy!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 13:42:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode nyugi, nem minden fiú ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És én sem ilyen vagyok nyugi. ;) Sőt... azt hiszem én most éppen hihetetlenül szerelmes vagyok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Áááá, kell egy kis When the Body Speaks.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyes!!!!!!!!!!!! Tessék tisztelni a barátnődet IS!!!! Meg minden nőt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj nekem is When the body speaks kell sokszor amikor olyan a hangulatom..(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szia Mode! Mosolyogva olvastam ezt és az előző sztorit is. A fiatalság..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drága Mode, ne felejtsd el hogy a fiúk ebben a korban még nagyon éretlenek. Kb 3-5 évvel le vannak maradva a lányokhoz képest (mármint agyilag) ezért viselkednek így. Jaj nekem ez olyan megmosolyogtató. Lehet Mode hozzád egy pár évvel idősebb fiú illene. He-he úgy is az idősebbekhez vagy szokva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, az én öcsikém tökéletes!!!!!! És imádom hogy hihetetlenül szerelmes vagy!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom én, de ennyire ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenképpen idősebb fiú kellene, ha kellene (de ugye nem kell). Mondjuk olyan 20 és 25 között. De mondjuk ha választanom kellene, mindenképp Alant választanám, nem érdekel, hogy 51 éves. Húúúú ha én lennék az ország királynője, az lenne az első, hogy minden férfit, aki nem tiszteli a nőket, börtönbe záratnám. Ott jól megkínoznám az összeset, és amikor már halálért könyörögne, én kegyes királynőként megadnám nekik.. Azt is annyira rühellem, amikor az iskolában valamelyik böszme nem enged előre, vagy befut előttem, mert ha 1 másodperccel előbb ér a padjához, akkor az neki örömet okoz..nagyon tudom sajnálni... |
|
|
|
2010.10. 15. - 14:03:31
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://28.media.tumblr.com/tumblr_l9ynb3mOsB1qatsxzo1_500.jpg)
(IMG:http://24.media.tumblr.com/tumblr_labs0ePMFK1qatsxzo1_500.jpg) (IMG:http://25.media.tumblr.com/tumblr_laaq5r28qS1qctvlmo1_500.jpg) (IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_la98cdOJ0B1qb249co1_400.jpg) (IMG:http://30.media.tumblr.com/tumblr_la6lqqga9g1qcvjsco1_400.jpg) |
|
|
|
2010.10. 16. - 07:12:15
Létrehozva:
|
|
|
Helyes!!!!!!!!!!!! Tessék tisztelni a barátnődet IS!!!! Meg minden nőt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj nekem is When the body speaks kell sokszor amikor olyan a hangulatom..(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tudom én, de ennyire ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenképpen idősebb fiú kellene, ha kellene (de ugye nem kell). Mondjuk olyan 20 és 25 között. De mondjuk ha választanom kellene, mindenképp Alant választanám, nem érdekel, hogy 51 éves. Húúúú ha én lennék az ország királynője, az lenne az első, hogy minden férfit, aki nem tiszteli a nőket, börtönbe záratnám. Ott jól megkínoznám az összeset, és amikor már halálért könyörögne, én kegyes királynőként megadnám nekik.. Azt is annyira rühellem, amikor az iskolában valamelyik böszme nem enged előre, vagy befut előttem, mert ha 1 másodperccel előbb ér a padjához, akkor az neki örömet okoz..nagyon tudom sajnálni... Sajnos Mode, az udvariasság hiánya nem csak a korosztályodat jellemzi, szóval készülj, ez így lesz a suli után is sajnos. Annyira szertem a régi filmeket 20-50-es évek, pont ezért, mert akkor még tisztelték a nőket. De mit várunk, sokan a saját szüleiket sem tisztelik, miért tisztelnének egy idegent, egy nőt. Na erre meg azt mondom ez legyen a legnagyobb öröme. Iyenek miatt kár is felhúznod magad. |
|
|
|
2010.10. 16. - 13:13:02
Létrehozva:
|
|
|
uhh..nagyszerű (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Mondjuk én be szoktam szólni, amikor nem udvariasak. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs904.snc4/71730_162295033800096_100000588003682_436851_3718967_n.jpg) Láttátok tegnap a Megasztár végét???????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kedvencemnek azt mondta Claudia, hogy a fiatal Dave Gahan-re emlékezteti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is, én ezt már mondtam otthon hetekkel ezelőtt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem tök aranyos a srác |
|
|
|
2010.10. 17. - 07:27:31
Létrehozva:
|
|
|
uhh..nagyszerű (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mondjuk én be szoktam szólni, amikor nem udvariasak. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs904.snc4/71730_162295033800096_100000588003682_436851_3718967_n.jpg) Láttátok tegnap a Megasztár végét???????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kedvencemnek azt mondta Claudia, hogy a fiatal Dave Gahan-re emlékezteti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is, én ezt már mondtam otthon hetekkel ezelőtt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem tök aranyos a srác Jóóóóóóóóó reggelt. Nem nézem a Megasztárt.Az X-faktort szoktam nézni,szóval nem vagyok képben ,hogy kik vannak a Megasztárba. hehe a Liptai Claudia tudja ki az a Dave Gahan.........? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem a srác is tudja kihez hasonlították és ha igen akkor legyen büszke a hasonlóságára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos Mode, az udvariasság hiánya nem csak a korosztályodat jellemzi, szóval készülj, ez így lesz a suli után is sajnos. Annyira szertem a régi filmeket 20-50-es évek, pont ezért, mert akkor még tisztelték a nőket. De mit várunk, sokan a saját szüleiket sem tisztelik, miért tisztelnének egy idegent, egy nőt. Na erre meg azt mondom ez legyen a legnagyobb öröme. Iyenek miatt kár is felhúznod magad. Trixx így van ahogy mondod.Sajna............. |
|
|
|
2010.10. 17. - 09:29:59
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs151.ash2/40866_162258110470455_100000588003682_436612_2633998_n.jpg)
Sziasztooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tegnap este táncversenyen voltunk mamámmal, majd mesélek, jajj mekkora élmény volt, az elején rögtön kiszúrtam magamnak egy fiút, úúristen de jól nézett ki...vannak képek róla, azt is mutatok majd. Annyit hülyéskedtünk mamámmal, majd mesélek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:40:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode ma Michael J. lesz a HBO-n.
|
|
|
|
2010.10. 17. - 17:05:58
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos nincs HBO (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 17:11:42
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy is a Charlie-t nézed nem? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 17:15:36
Létrehozva:
|
|
|
Igen, de azt föl is veszem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem sokára mesélek a versenyről, de előbb annak a fiúnak a képeivel telerakom a telefonomat XD |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:26:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 17. - 17:30:27
Létrehozva:
|
|
|
Neeeeeeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Táncosfiú..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:51:35
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ne hazudj, tudom hogy belebuzultál a Dávidba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 18:02:17
Létrehozva:
|
|
|
Nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aranyos, de az a táncosfiú, akit tegnap láttam, elvarázsolt teljesen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 18:39:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 17. - 18:49:47
Létrehozva:
|
|
|
kis fiatalok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos, de az a táncosfiú, akit tegnap láttam, elvarázsolt teljesen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na-na Alan mit fog szólni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 18. - 15:48:27
Létrehozva:
|
|
|
Kééépzeljétek a táncosfiú visszaigazolt Facebook-on jajj tiszta jó XD
Sajnos a lány, akivel táncolt, ő a barátnője, elvileg menyasszonya, de sebaj, ezt látni lehetett ott is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy is elérhetetlen lenne XD és 91-es, 2 évvel idősebb csak nálam XD Na mindegy, most akkor mentegetek róla képeket, már gratuláltam is neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Hűséget esküdtem, nem vakságot!! XD XD |
|
|
|
2010.10. 18. - 16:40:23
Létrehozva:
|
|
|
Kééépzeljétek a táncosfiú visszaigazolt Facebook-on jajj tiszta jó XD Sajnos a lány, akivel táncolt, ő a barátnője, elvileg menyasszonya, de sebaj, ezt látni lehetett ott is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy is elérhetetlen lenne XD és 91-es, 2 évvel idősebb csak nálam XD Na mindegy, most akkor mentegetek róla képeket, már gratuláltam is neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Hűséget esküdtem, nem vakságot!! XD XD Az igaz,hogy hűséget fogadtál,de azért ugye nem reklámoztad Alan-ek,hogy itt ömlengsz egy másik srácról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet megsasolom a srácot az fb-n..............bár nem tudom a nevét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |