![]() ![]() |
2010.10. 21. - 17:36:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát jah, úgy emlékszem, hogy 3 MJ filmet is kiírtam ilyenbe, és mind tudja olvasni a lejátszóm, szóval ezt is tudnia kell beazonosítani
|
|
|
|
2010.10. 21. - 17:37:43
Létrehozva:
|
|
|
Akkor hajrá.Aztán jó filmnézést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 21. - 17:41:11
Létrehozva:
|
|
|
ohh köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombat óta talán hetedszerre nézem majd meg újra XD
|
|
|
|
2010.10. 21. - 18:12:03
Létrehozva:
|
|
|
Na, megyek is, megírom a dvd-t. Holnap megyek fogorvoshoz.
Jók legyetek, jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 17:38:00
Létrehozva:
|
|
|
Na, megyek is, megírom a dvd-t. Holnap megyek fogorvoshoz. Jók legyetek, jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló. Mode miért voltál fogorvosnál?Rutin ellenőrzés? Ja a Megasztárba a Dave-re hasonlító srác Ákos dalt fog énekelni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hallottam ma a Megamánia vagy mi ismétlésében. Jobban megnéztem a srácot és tényleg totál Dave kinézetű. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:34:25
Létrehozva:
|
|
|
Na ugye mondtam én. Kicsi Dave.
Mode, van kinn cikk Alan riport. Vicacicu mikor írunk egymásnak a bukon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 23. - 06:31:52
Létrehozva:
|
|
|
Na ugye mondtam én. Kicsi Dave. Mode, van kinn cikk Alan riport. Vicacicu mikor írunk egymásnak a bukon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szevasztok. Niki cica amikor akarod akkor írunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül van ám msn-em is ott is megtalálható vagyok és jobb mint az fb. chat-je. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 23. - 13:57:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, láttam, és nagyon jól énekelt, örültem is amikor kimondták a nevét az eredményhirdetésnél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök aranyos az a srác. Nem rutin ellenőrzés, hanem az egyik hátsó fogamból letörött egy kis darab, és úgy vágta a nyelvemet, mint az állat. Sem enni, sem inni, sem beszélni nem tudtam rendesen. Aztán azért elmentem az utolsó 2 órámról pénteken, hogy eljussak a fogorvoshoz. Nem bírtam volna ki még napokat úgy. Aztán mire megtaláltuk az orvost, már elment egy óra. Változott a körzet vagy mi, és senki nem szólt, hogy nem az eddigi dokihoz kell menni....aztán nagy nehezen megtaláltuk, de mire odaértünk, már ment el a dokim...na mondom fasza..aztán a másik aki utána következett, ő elvállalta, lecsiszolta meg ideiglenes tömést kaptam, és most jó. Hétfőn kell fölhívni az én orvosomat, és új időpontot kérni egy végleges töméshez. Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, láttam, de nem volt még türelmem végig olvasni. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 23. - 13:58:02 |
|
|
|
2010.10. 23. - 13:57:51
Létrehozva:
|
|
|
msn?????
Komoly???? Mi a cím? |
|
|
|
2010.10. 23. - 15:54:47
Létrehozva:
|
|
|
msn????? Komoly???? Mi a cím? Komoly hát persze ,hogy komoly. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica.aranyi@gmail.com tessen felvenni és akkor mehet a dumcsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode-ocskát én már felvettem ,de még nem jelzett vissza,hogy látta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, láttam, és nagyon jól énekelt, örültem is amikor kimondták a nevét az eredményhirdetésnél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök aranyos az a srác. Nem rutin ellenőrzés, hanem az egyik hátsó fogamból letörött egy kis darab, és úgy vágta a nyelvemet, mint az állat. Sem enni, sem inni, sem beszélni nem tudtam rendesen. Aztán azért elmentem az utolsó 2 órámról pénteken, hogy eljussak a fogorvoshoz. Nem bírtam volna ki még napokat úgy. Aztán mire megtaláltuk az orvost, már elment egy óra. Változott a körzet vagy mi, és senki nem szólt, hogy nem az eddigi dokihoz kell menni....aztán nagy nehezen megtaláltuk, de mire odaértünk, már ment el a dokim...na mondom fasza..aztán a másik aki utána következett, ő elvállalta, lecsiszolta meg ideiglenes tömést kaptam, és most jó. Hétfőn kell fölhívni az én orvosomat, és új időpontot kérni egy végleges töméshez. Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, láttam, de nem volt még türelmem végig olvasni. Szerintem is cuki a Dave hasonmás srác. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Juj letört a fogadból egy darab.Ó az nem jó........majd gondolok rád hétfőn. |
|
|
|
2010.10. 23. - 16:21:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 23. - 17:13:49
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a vidit a kicsi Dave-ről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi volt. |
|
|
|
2010.10. 23. - 20:06:21
Létrehozva:
|
|
|
Niki valami gáz van ezzel az msn-es izével.
Visszaigazoltalak vagy mi a fene aztán egyszer csak látom ,hogy át van húzva a neved mellett a kocka.Kiderült,hogy állítólag letiltottalak ,de nem tudom hogyan.Aztán próbáltalak én felvenni de azt is automatikusan letiltotta.Te érted ezt? |
|
|
|
2010.10. 23. - 20:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Niki megoldódott............a drága rendszer végre kitette a tiltás feloldást...........csak azt nem értem idáig miért nem...........na mindegy...........lényeg ,hogy megvagy...bocsi a kavarért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 23. - 20:14:16 |
|
|
|
2010.10. 24. - 06:44:12
Létrehozva:
|
|
|
Ok Vicacica.
|
|
|
|
2010.10. 24. - 13:24:38
Létrehozva:
|
|
|
Szasssszttttttttttttttttoook
Don't say you want me, don't say you need me !!!!! Jól vagyok..XD Hát gyerekek, nagyon jó volt a buli tegnap:D Vica, felvettél? Na, visszajelzek mindjárt. Jó rég voltam fenn msn-en. Képzeljétek, az elején megszólalt a Hurts baszki!!!! Úgy megörültem, akkorát sikítottam, zengett az egész Padlás. Volt, aki kérdezte, hogy mi ez, volt, aki leült, de én megállás nélkül végig énekeltem és végig ugráltam, jajj nagyon örültem neki. Wonderful life volt egyébként. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg képzeljétek, kissé kiakadtunk a csajjal, akivel szoktam beszélgetni. Esztinek hívják. Beállított először csak 3 kis ribanc. Szó szerint ribancok voltak, látnotok kellett volna. A egyik úgy volt felöltözve, hogy melltartó, és arra rá csak egy ilyen fehér női kis mellény, amit mondjuk rövidujjúra vesz fel az ember, tudjátok, ilyen kis divatos farmeranyagból. És ennyi volt a csajon, a fél csöcse kinn lógott, a melltartója az úgyszintén. Hát mondom ezek meg kik. néztünk nagyot Esztivel. Aztán ez a ribanc egyszer csak jön mellém, meg föláll a hangfal tetjére, és elkezdte tekerni a nagy valogát (tényleg nagy volt). Nem nekem, hanem csak úgy odajött aztán ott mutogatta a p*áját. Hát mondom ezt nem hiszem el. Olyan mérges voltam....és később lementük beszélgetni Esztivel, és mondta, hogy Ő is tökre ki van akadva miattuk, hogy ilyen kis ribancok beállítanak ide, azt se tudják, mi az, hogy Depeche Mode. Meg hogy merik egyáltalán a Depeche zenéjére itt riszálni a valogukat. Később jött még 2 ribanc, azok is ott tekerték a magasítón vagy min a seggüket. Hát mondom ezt nem hiszem el. Mondjuk a kutya se törődött velük, de nekünk nem tetszett, amit ott csinálnak. Ez nem valami izé zene....könyörgöm...hülye kurvák már bocs. De tényleg, ahogy kinéztek, ti is ezt mondanátok rájuk. Gusztustalan, szánalmas...fujj....mondtam Esztinek, hogy én a Robi helyében kidobnám őket a francba....(Robi a főszervező) Végig ott voltak, le-föl járkáltak. Hányinger kerülgetett amikor megláttam őket. Meg fiúk is voltak ám velük!!! Volt, hogy úgy tekerték magukat, hogy a csaj a mocskos valogát neki nyomta a srác csípőjének, és úgy forgatta. Hát mondom jó hogy nem dugja meg itt helyben.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Fúj, szánalmas volt... Na de most egy kis jó is: Volt a Nostalgia!!!!!!!! El is pityeredtem.....az a szám mindig megríkat, egyrészt mert Dave énekli, meg szépen is, és eszembe jutott, amikor Dave beteg volt, és mennyire "halott" voltam akkor...de aztán jött Eszti, és megölelt, és aranyos volt, megvigasztalt. Aranyos az a csaj, nem ismerjük egymást annyira nagyon, de úgy szeretem , meg ő is szeret engem, mintha az anyám lenne komolyan mondom. Mondjuk egyidős anyámmal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs021.ash2/34413_104772139587430_100001639335930_34774_7611630_n.jpg) Húúú, meg Alan is ám...jajj annyira jó pasi, azt mondtam Tamásnak, az egyik ismerősnek, hogy decemberben fölugrok a színpadra és lesmárolom Alant bakker...annyira jó combjai vannak, meg az egész ember a fejétől a lábáig, tökéletes. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Persze Tamás csak mosolygott, azt mondja, hogy nyelveset, vagy nem. XD Hát mondom az majd alakul XD XD Meg hogy megsimogatom a fenekét, meg ilyenek jaaaaajjjj XD XD Jó is lenne nyammi Na meg!!!! Azt hallanotok kellett volna, mennyit ömlengtem Dave-ről!!! Tamásnak folyton hajtogattam, hogy Dave egy Isten, Ő a mindenható, és hogy szeresse, meg tisztelje, mert nagyon megérdemli, hogy szeressék. Meg fényeztem a felsőtestét, a hátát, a fenekét, mindent. Persze azt is mondtam, hogy akármennyire is jó pasi, én nem mozdulnék rá, mert Alan a nagy szerelem, Dave pedig a még nagyobb példakép. Meg volt olyan, mondja Tamás, hogy látja, hogy a koffeintől is jó a hangulatom. (Coca Cola miatt xD) Először nem esett le, de itthon már rájöttem, hogy mondanom kellett volna neki, hogy nekem nem a koffeintől van jó hangulatom baszki, hanem attól, hogy életem értelmét láthatom nagyban a kivetítőn, és bulizhatok órákig a zenéjükre. Miért kell a jó hangulathoz feltétlenül valami pia???? Én már attól jól érzem magam, ha meghallom, hogy Depeche Mode. Na majd legközelebb mondom neki. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 24. - 13:28:04 |
|
|
|
2010.10. 24. - 13:26:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 24. - 13:29:52
Létrehozva:
|
|
|
Ez a legszebb szó a világon, hogy Depeche Mode. Meg hogy David Gahan.
Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jajj annyira jó hangja van ennek a fiúnak, és olyan aranyos.. |
|
|
|
2010.10. 24. - 13:31:07
Létrehozva:
|
|
|
Szasssszttttttttttttttttoook Don't say you want me, don't say you need me !!!!! Jól vagyok..XD Hát gyerekek, nagyon jó volt a buli tegnap:D Vica, felvettél? Na, visszajelzek mindjárt. Jó rég voltam fenn msn-en. Képzeljétek, az elején megszólalt a Hurts baszki!!!! Úgy megörültem, akkorát sikítottam, zengett az egész Padlás. Volt, aki kérdezte, hogy mi ez, volt, aki leült, de én megállás nélkül végig énekeltem és végig ugráltam, jajj nagyon örültem neki. Wonderful life volt egyébként. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg képzeljétek, kissé kiakadtunk a csajjal, akivel szoktam beszélgetni. Esztinek hívják. Beállított először csak 3 kis ribanc. Szó szerint ribancok voltak, látnotok kellett volna. A egyik úgy volt felöltözve, hogy melltartó, és arra rá csak egy ilyen fehér női kis mellény, amit mondjuk rövidujjúra vesz fel az ember, tudjátok, ilyen kis divatos farmeranyagból. És ennyi volt a csajon, a fél csöcse kinn lógott, a melltartója az úgyszintén. Hát mondom ezek meg kik. néztünk nagyot Esztivel. Aztán ez a ribanc egyszer csak jön mellém, meg föláll a hangfal tetjére, és elkezdte tekerni a nagy valogát (tényleg nagy volt). Nem nekem, hanem csak úgy odajött aztán ott mutogatta a p*áját. Hát mondom ezt nem hiszem el. Olyan mérges voltam....és később lementük beszélgetni Esztivel, és mondta, hogy Ő is tökre ki van akadva miattuk, hogy ilyen kis ribancok beállítanak ide, azt se tudják, mi az, hogy Depeche Mode. Meg hogy merik egyáltalán a Depeche zenéjére itt riszálni a valogukat. Később jött még 2 ribanc, azok is ott tekerték a magasítón vagy min a seggüket. Hát mondom ezt nem hiszem el. Mondjuk a kutya se törődött velük, de nekünk nem tetszett, amit ott csinálnak. Ez nem valami izé zene....könyörgöm...hülye kurvák már bocs. De tényleg, ahogy kinéztek, ti is ezt mondanátok rájuk. Gusztustalan, szánalmas...fujj....mondtam Esztinek, hogy én a Robi helyében kidobnám őket a francba....(Robi a főszervező) Végig ott voltak, le-föl járkáltak. Hányinger kerülgetett amikor megláttam őket. Meg fiúk is voltak ám velük!!! Volt, hogy úgy tekerték magukat, hogy a csaj a mocskos valogát neki nyomta a srác csípőjének, és úgy forgatta. Hát mondom jó hogy nem dugja meg itt helyben.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Fúj, szánalmas volt... Na de most egy kis jó is: Volt a Nostalgia!!!!!!!! El is pityeredtem.....az a szám mindig megríkat, egyrészt mert Dave énekli, meg szépen is, és eszembe jutott, amikor Dave beteg volt, és mennyire "halott" voltam akkor...de aztán jött Eszti, és megölelt, és aranyos volt, megvigasztalt. Aranyos az a csaj, nem ismerjük egymást annyira nagyon, de úgy szeretem , meg ő is szeret engem, mintha az anyám lenne komolyan mondom. Mondjuk egyidős anyámmal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs021.ash2/34413_104772139587430_100001639335930_34774_7611630_n.jpg) Húúú, meg Alan is ám...jajj annyira jó pasi, azt mondtam Tamásnak, az egyik ismerősnek, hogy decemberben fölugrok a színpadra és lesmárolom Alant bakker...annyira jó combjai vannak, meg az egész ember a fejétől a lábáig, tökéletes. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Persze Tamás csak mosolygott, azt mondja, hogy nyelveset, vagy nem. XD Hát mondom az majd alakul XD XD Meg hogy megsimogatom a fenekét, meg ilyenek jaaaaajjjj XD XD Jó is lenne nyammi Na meg!!!! Azt hallanotok kellett volna, mennyit ömlengtem Dave-ről!!! Tamásnak folyton hajtogattam, hogy Dave egy Isten, Ő a mindenható, és hogy szeresse, meg tisztelje, mert nagyon megérdemli, hogy szeressék. Meg fényeztem a felsőtestét, a hátát, a fenekét, mindent. Persze azt is mondtam, hogy akármennyire is jó pasi, én nem mozdulnék rá, mert Alan a nagy szerelem, Dave pedig a még nagyobb példakép. Meg volt olyan, mondja Tamás, hogy látja, hogy a koffeintől is jó a hangulatom. (Coca Cola miatt xD) Először nem esett le, de itthon már rájöttem, hogy mondanom kellett volna neki, hogy nekem nem a koffeintől van jó hangulatom baszki, hanem attól, hogy életem értelmét láthatom nagyban a kivetítőn, és bulizhatok órákig a zenéjükre. Miért kell a jó hangulathoz feltétlenül valami pia???? Én már attól jól érzem magam, ha meghallom, hogy Depeche Mode. Na majd legközelebb mondom neki. Mode röhögtem a beszámolódon.Hehe ribancok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .................hát sajna mindenféle emberek megfordulnak a szórakozóhelyeken. Pedig sokan vannak úgy,hogy úgy tudnak bulizni,hogy közben berúgnak. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |