![]() ![]() |
2010.10. 24. - 14:40:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moooooooooode sikerült a neved mellől eltüntetni az áthúzást msn..........elvileg most oké.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem működni fog illetve látható vagyok.........
|
|
|
|
2010.10. 24. - 17:26:20
Létrehozva:
|
|
|
Moooooooooode sikerült a neved mellől eltüntetni az áthúzást msn..........elvileg most oké.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem működni fog illetve látható vagyok......... HURRÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!! XD XD XD XD XD XD XD XD Pááááááááááááá jó filmnézést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hát az én alkatom az elég szar............ Jajj Vica....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 17:38:20
Létrehozva:
|
|
|
gyerekek, új név kellene facebook-ra!!! XD
mármint nekem XD |
|
|
|
2010.10. 24. - 17:48:15
Létrehozva:
|
|
|
HURRÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!! XD XD XD XD XD XD XD XD Jajj Vica....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe én is ezt mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj ám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyerekek, új név kellene facebook-ra!!! XD mármint nekem XD miért is? |
|
|
|
2010.10. 24. - 17:49:37
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom , csak úgy XD
Gahan akarok lenni XD |
|
|
|
2010.10. 24. - 17:55:26
Létrehozva:
|
|
|
Tutkó képek!!!!!
Vica cseszki, te is nézel ki úgy mit izélsz!!! Csini vagy, nőcis!!!! |
|
|
|
2010.10. 24. - 17:57:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 24. - 18:00:09
Létrehozva:
|
|
|
Niki köszi ,de sajnos tudom hogy nézek ki.Rajtam azért van egy kis hájika nem úgy mint a fürdőruhás csajoknak a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem tudom , csak úgy XD Gahan akarok lenni XD Akkor legyél Gahan.Sőőőőt Gahan-Wilder. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:01:24
Létrehozva:
|
|
|
Rajtam is ne aggódj...
De nem attól vagy csinos vagy sem, hogy ott van-e egy kis háj. Nekik meg könnyű, a kinézetükért fizetnek úgymond... Segítők hada veszi őket körül, ráérnek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:03:11
Létrehozva:
|
|
|
Akkor legyél Gahan.Sőőőőt Gahan-Wilder. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na-na!! Azért a jóból is megárt a sok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Rajtam is ne aggódj... De nem attól vagy csinos vagy sem, hogy ott van-e egy kis háj. Nekik meg könnyű, a kinézetükért fizetnek úgymond... Segítők hada veszi őket körül, ráérnek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pontosan így van. Hallgass a Nikire. Na és azok a cickók is szilikonból vannak ám! |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:03:15
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 24. - 18:03:42
Létrehozva:
|
|
|
na ja, igaz, amit Niki mond!!!!
Oké Vica XD |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:03:51
Létrehozva:
|
|
|
Na-na!! Azért a jóból is megárt a sok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Pontosan így van. Hallgass a Nikire. Na és azok a cickók is szilikonból vannak ám! hehe az enyémek nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké hallgatok rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:05:52
Létrehozva:
|
|
|
Azt néztem épp, hogy így nézve szerintem is szilikon. Túl jól áll.
Amúgy tudjátok mit figyeltem meg? Sajnos sok nő és férfi is azt mondja egy normális nem lógó mellre, hogy lóg. És miért? Mert állandóan a szilikont látják, és ugye ahhoz viszonyítanak, így meg tényleg sok mell lógó... De na mindegy...sokan gyagyák. Mondjuk az se számít, a lényeg hogy érezd jól magad akkor csini vagy!!! |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Rajtam is ne aggódj... De nem attól vagy csinos vagy sem, hogy ott van-e egy kis háj. Nekik meg könnyű, a kinézetükért fizetnek úgymond... Segítők hada veszi őket körül, ráérnek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szóval azt akarod mondani,hogy Dave bácsi felesége lennék akkor tellene arra ,hogy szépítsenek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Utálom, ha y-al írják a nevemet, de most így lesz facebook-on és kész
|
|
|
|
2010.10. 24. - 18:08:08
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos, hogy többet tud magával foglalkozni.
Neki az a szakmája is, színésznő szóval nekik alapban segítenek, mert jól kell kinézniük. De te így is csinos vagy... Szerintem ha mindenki kihozza magából a legjobbat, akkor az már tuti jó... |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:09:09
Létrehozva:
|
|
|
Azt néztem épp, hogy így nézve szerintem is szilikon. Túl jól áll. Amúgy tudjátok mit figyeltem meg? Sajnos sok nő és férfi is azt mondja egy normális nem lógó mellre, hogy lóg. És miért? Mert állandóan a szilikont látják, és ugye ahhoz viszonyítanak, így meg tényleg sok mell lógó... De na mindegy...sokan gyagyák. Mondjuk az se számít, a lényeg hogy érezd jól magad akkor csini vagy!!! ma már a nem természetes dolgok a normálisak..lásd szilikonos mell....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos, hogy többet tud magával foglalkozni. Neki az a szakmája is, színésznő szóval nekik alapban segítenek, mert jól kell kinézniük. De te így is csinos vagy... Szerintem ha mindenki kihozza magából a legjobbat, akkor az már tuti jó... Kösszencs Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te is egy szép nőci vagy ám....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utálom, ha y-al írják a nevemet, de most így lesz facebook-on és kész tedd azt........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:10:26
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma már a nem természetes dolgok a normálisak..lásd szilikonos mell....... Kösszencs Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te is egy szép nőci vagy ám....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tedd azt........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ja.....mindig a mű... azt tettem Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:11:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem így van?Műcici ,műszempilla,műköröm ami inkább már karom ott tartunk.......
|
|
|
|
![]() ![]() |