![]() ![]() |
2010.10. 24. - 18:13:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azt néztem épp, hogy így nézve szerintem is szilikon. Túl jól áll. Amúgy tudjátok mit figyeltem meg? Sajnos sok nő és férfi is azt mondja egy normális nem lógó mellre, hogy lóg. És miért? Mert állandóan a szilikont látják, és ugye ahhoz viszonyítanak, így meg tényleg sok mell lógó... De na mindegy...sokan gyagyák. Mondjuk az se számít, a lényeg hogy érezd jól magad akkor csini vagy!!! Na ezt már én is megfigyeltem. Mindenki a szilikonhoz viszonyít. Egy igazi mell, nem félgömb alakú, és ha már nem ilyen, akkor lóg... szerintük Sokan már azt sem tudják milyen az igazi női mell. Mert a pasik... csak pasik..., de azt nem értem mikor egy nő nem látja a kölönbséget, az igazi és a szilikon között. Mondjuk én már fogtam szilikont... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és pl nekem igen szerény mérteim vannak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , de én semmi pénzért nem csináltatnék. Hogy egy műanyag izé legyen bennem? Na ne!!!!! |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Szegény pasik szilikont símogatnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 24. - 18:14:33
Létrehozva:
|
|
|
Szegény pasik szilikont símogatnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem nekik mindegy... |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:14:47
Létrehozva:
|
|
|
osztálytársamnak nagy karmai voltak pár hete....undorító....
Trixx, jól teszed, hogy nem semmi pénzért nem csináltatsz melleket. Mi a jó abba, ha valami mű egy nőn? nem értem...na mindegy hehe én nem rendelkezek szerény méretekkel, kérdezzétek meg Alan Wildert!!! XD |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:14:58
Létrehozva:
|
|
|
A látványra buknak..
|
|
|
|
2010.10. 24. - 18:15:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 24. - 18:17:21
Létrehozva:
|
|
|
hehe én nem rendelkezek szerény méretekkel, kérdezzétek meg Alan Wildert!!! XD Hát azt láttam a fotókon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elismerésem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A műkörmöket én sem csipázom, ezektől a karmoktól meg egyenesen kiver a frász. Niki meg hová lett? Épp most akartam hívni egy közös hajmosásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:17:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát azt láttam a fotókon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elismerésem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A műkörmöket én sem csipázom, ezektől a karmoktól meg egyenesen kiver a frász. Niki meg hová lett? Épp most akartam hívni egy közös hajmosásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muhahahahaahhaaaaaaaa XD XD XD XD XD |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:39:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 24. - 18:42:51
Létrehozva:
|
|
|
Jó ez a fotó.
Nekem újdonság, még nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:45:16
Létrehozva:
|
|
|
osztálytársamnak nagy karmai voltak pár hete....undorító.... Trixx, jól teszed, hogy nem semmi pénzért nem csináltatsz melleket. Mi a jó abba, ha valami mű egy nőn? nem értem...na mindegy hehe én nem rendelkezek szerény méretekkel, kérdezzétek meg Alan Wildert!!! XD Nézegette is rendesen.....merezgette a szemeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:48:39
Létrehozva:
|
|
|
Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
DaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDave DaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveD aveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDa veDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDav eDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDave DaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveD aveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDa veDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDaveDav eDaveDaveDaveDaveDaveDave Nézegette is rendesen.....merezgette a szemeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaajjj istenem!!!! Soha nem fog kimenni a fejemből az arckifejezése!! Most is látom magam előtt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 18:53:01
Létrehozva:
|
|
|
jaaajjj istenem!!!! Soha nem fog kimenni a fejemből az arckifejezése!! Most is látom magam előtt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Beleégett az agyadba mi? Hú hát azt én sem felejteném el. Mármint Martinnal.... |
|
|
|
2010.10. 24. - 19:01:04
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Beleégett az agyadba mi? Hú hát azt én sem felejteném el. Mármint Martinnal.... Bele ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretnék még egyszer (de inkább többször) oda bebújni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát az tuti, hogy nem felejtenéd el! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, elmentem! Jók legyetek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pápá! |
|
|
|
2010.10. 24. - 19:01:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt, megyek én is hajatmosni.
|
|
|
|
2010.10. 24. - 19:03:15
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode és Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 24. - 19:04:48
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt babák megyek nézem a Batmant.
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 16:01:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 25. - 16:09:02
Létrehozva:
|
|
|
Helló Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt babák megyek nézem a Batmant. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Niki jó volt a Batman? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 16:31:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |