![]() ![]() |
2010.10. 30. - 15:41:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica komolyan??? fúúúj....hülyét kapok amikor egy hapsi lányos színekbe öltözik...blee... Na, hát az álmom... Az volt, onnan indult, hogy mentünk Pestre ugye. Egy családi házhoz értünk, amikor jöttek Valicsék. Valics meg én teljesen be voltunk zsongva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán közben láttuk ahogy jön Alan, meg Britt, meg stb, és integettem Britt-nek XD XD Alant meg csak lestük xD Aztán nem tudom mi volt közbe, átugrottam egy olyanra, hogy Alannel kettesben voltunk, beszélgettünk. Azt akartam mondani neki, hogy milyen aranyos, de nem sikerült, és valahogy kinyögtem neki, hogy nem tudok angolul, Ő meg mosolygott (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Aztán leadta a koncertet, és közben egy csomószor egymásra mosolyogtunk jajjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 15:53:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica komolyan??? fúúúj....hülyét kapok amikor egy hapsi lányos színekbe öltözik...blee... Na, hát az álmom... Az volt, onnan indult, hogy mentünk Pestre ugye. Egy családi házhoz értünk, amikor jöttek Valicsék. Valics meg én teljesen be voltunk zsongva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán közben láttuk ahogy jön Alan, meg Britt, meg stb, és integettem Britt-nek XD XD Alant meg csak lestük xD Aztán nem tudom mi volt közbe, átugrottam egy olyanra, hogy Alannel kettesben voltunk, beszélgettünk. Azt akartam mondani neki, hogy milyen aranyos, de nem sikerült, és valahogy kinyögtem neki, hogy nem tudok angolul, Ő meg mosolygott (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Aztán leadta a koncertet, és közben egy csomószor egymásra mosolyogtunk jajjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nagyon be vagy már zsongva és azért álmodsz a koncerttel és Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 16:10:49
Létrehozva:
|
|
|
Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És reggel Alan bennt volt az ágyamban!!!!! XD A fényképe bele pottyant és nem vettem észre XDDD |
|
|
|
2010.10. 30. - 16:17:55
Létrehozva:
|
|
|
Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És reggel Alan bennt volt az ágyamban!!!!! XD A fényképe bele pottyant és nem vettem észre XDDD Há-há.................ez olyan mint amikor Usira ráesett Dave képe és arra ébredt fel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppen néztem fb-n ,hogy a mostohaanyádnak november 21.-én lesz a szülinapja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kül mondtam már, hogy utálom ezt a rohadt köhögést? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ha nem akkor most mondom. |
|
|
|
2010.10. 30. - 16:23:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 30. - 17:00:08
Létrehozva:
|
|
|
Olvasom is egy pillanat.
óó akkor el ne felejtsem megköszönteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheeee az nagyon jó lehetett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint Usi sztorija (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:03:33
Létrehozva:
|
|
|
Olvasom is egy pillanat. óó akkor el ne felejtsem megköszönteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheeee az nagyon jó lehetett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint Usi sztorija (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki fogsz kissé akadni......... Ja tessék felköszönteni majd Jen-mamidat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Elolvastam, és a legutolsó hozzászólás az nagyon tetszik, ahogy megvédi Dave-et a kérdező.
meg is értem a kérdezőt, amiért ezt gondolja Jennifer-ről, végül is én is gondoltam ezt Alan feleségéről egy időben, de aztán átgondoltam, és rájöttem, hogy jobb, ha szeretem és elfogadom. Első az Dave/Alan boldogsága. Britt is egyre jobban a szívemhez nő, jó, nem mondom, hogy odavagyok érte, de ha meglátom, nem utálatot érzek, hanem tényleg azt látom benne, aki boldoggá teszi a szerelmemet. Meg is írom mindjárt ezt oda én is. annyira nem akadtam ki, a kérdező első hozzászólásán kicsit tényleg húztam a számat, de én is éreztem már így. |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:08:21
Létrehozva:
|
|
|
Azon nem akadtál,hogy valaki azt mondta Jen nem szép ,de Dave sem?Aki ezt írta annak nincs szeme vagy jó izlése nincs.Dave nem szép?Dehogy is nem.............
|
|
|
|
2010.10. 30. - 17:15:41
Létrehozva:
|
|
|
ja dee, igen azon még kiakadtam igen. megírom a magamét mindjárt
várnom kell fél órát, hogy írni tudjak |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:37:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 30. - 17:40:24
Létrehozva:
|
|
|
nem tudom, regisztráció után fél órát várni kell, csak utána lehet íni
|
|
|
|
2010.10. 30. - 17:46:14
Létrehozva:
|
|
|
Értem.Szóval regisztrálni kell.
na majd kíváncsi leszek mit írsz. |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:47:44
Létrehozva:
|
|
|
Igen, sajnos csak úgy lehet írni. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
na már írhatok, meg is írom |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:48:17
Létrehozva:
|
|
|
Mode csak finoman....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 30. - 17:53:29
Létrehozva:
|
|
|
megírtam. Finoman hát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 30. - 17:57:53
Létrehozva:
|
|
|
Megnézem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode bölcsen szóltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma éjszaka óraállítás.............. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 30. - 17:59:38 |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:59:52
Létrehozva:
|
|
|
Ja, nem is mondtam, holnap valószínűleg a kezembe kerül az a 15-20 000 forint, ami a pesti útra kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oké, nézd csak meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 18:00:08
Létrehozva:
|
|
|
Ja, nem is mondtam, holnap valószínűleg a kezembe kerül az a 15-20 000 forint, ami a pesti útra kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apukád odaadja........... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 18:05:45
Létrehozva:
|
|
|
Megnézem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode bölcsen szóltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma éjszaka óraállítás.............. Ohh köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát remélem veszi az adást a csaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy utáltam én is Brittet, most meg olyan nem tudom...nem szeretem, de megbékéltem vele. Ha én nem tehetem boldoggá Alant, hát akkor legalább Britt tegye azzá. jaja, egy órával többet lehet aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apukád odaadja........... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, mert ugye jövő héten szülinapom lesz, aztán felhív este holnap, hogy elhozza a pénzt ide, vagy mi legyen. De valószínűleg elhozza mert zűrös hete lesz. Hú én meg már most azon gondolkodom, hogy milyen lesz a köv. szülinapom. A 18. Valami hatalmas nagy bulit csapunk az tuti, és csak Depeche Mode lesz mindenhol. A zene, a klipek..minden. |
|
|
|
![]() ![]() |