![]() ![]() |
2010.10. 31. - 19:30:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na de jó, hogy vannak még errefelé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=xBF3Ib3WSEg Ezt nézzétek meg, nagyon jó videó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bírom, mikor a két goth csaj a fickó után rohan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 31. - 19:30:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 31. - 19:43:57
Létrehozva:
|
|
|
szar facebook hirdetéseeeek
Na lányok, ha már nem bírom facebook-on fölrakni, elmondom itt nektek. Van egy online munkalehetőség. Elég jól keres vele az ember, és csak egy kis türelmet igényel. Számítógép és internet kezelés tudása kell hozzá. 5000 ft-ot keresel csak azzal, ha regisztrálsz. Dollárban kapod, de le van írva minden, hogy hogyan kapod meg a pénzt, forintban, és semmi személyes adatot nem kell megadni ami miatt izgulhatnál. Ha érdekel, írjatok ide: munkasnet@gmail.com ..és megtudtok mindent!!! |
|
|
|
2010.10. 31. - 19:47:30
Létrehozva:
|
|
|
szar facebook hirdetéseeeek mire gondolsz konkrétan? szar facebook hirdetéseeeek Na lányok, ha már nem bírom facebook-on fölrakni, elmondom itt nektek. Van egy online munkalehetőség. Elég jól keres vele az ember, és csak egy kis türelmet igényel. Számítógép és internet kezelés tudása kell hozzá. 5000 ft-ot keresel csak azzal, ha regisztrálsz. Dollárban kapod, de le van írva minden, hogy hogyan kapod meg a pénzt, forintban, és semmi személyes adatot nem kell megadni ami miatt izgulhatnál. Ha érdekel, írjatok ide: munkasnet@gmail.com ..és megtudtok mindent!!! Köszi,hogy szólsz.Rendes vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 31. - 19:47:54 |
|
|
|
2010.10. 31. - 19:49:35
Létrehozva:
|
|
|
arra, hogy nem tudok egy normális hirdetést feladni
Na, ha érdekel, tessék írni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 31. - 19:56:14
Létrehozva:
|
|
|
Elmentem jóccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 31. - 19:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 02. - 11:37:45
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok!
Újra fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor kezdem is mesélni amit akartam, mert egy csomó lemaradásom van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Először is: Tegnap találkoztam apámmal, és megkaptam tőle a zsét, meg egy szép virágcsokrot. Picit beszélgettünk utána, aztán mentem föl mamámhoz, mert ott voltunk anyámmal, oda jött apám. Aztán fönn nézem, egy ötezres volt benne. Egy kicsit először csalódott voltam, mert én többet mondtam, de aztán rájöttem, hogy azért ez is nagy segítség. Aztán mamám fölkelt a számítógép elől, és láttam, hogy hozza a pénztárcáját. Na mondom biztos ad még egy ötezrest, de rendes tőle......aztán kemény 1000 forinttal kiszúrta a szememet, meg adott pár száz forintot a szombati bulira. Szombaton jön hozzánk Tamás, a srác akivel dM buliban beszélgetni szoktam. Neki tegnap volt a szülinapja, nekem meg holnapután lesz, aztán megünnepeljük. Anyám kérdezte, hogy mamám mennyit adott, mondtam neki, és teljesen ki volt akadva. Tudjuk, hogy mamám milyen, de ez azért eléggé durva volt. Épp tegnap előtt mondta anyámnak a telefonba, hogy engem szeret a legjobban a világon. Ja, láttuk. Bezzeg ha a Papa élne, Ő egyből hozta volna a tízest és a kezembe rakta volna. Ahogy megtette akkor is, amikor a Depeche Mode könyvet megláttam a boltban és elrohantam pénzért hozzájuk. A Papa volt az első, aki oda hozta a pénztárcáját és adott 5000 ft-ot a 6500-ból. Na aztán hazafelé végig azon gondolkodtam, hogy honnan lesz még 5000 ft a pesti útra. Aztán anyám azt mondta, hogy nem érdekli, ha beleőrül, akkor is elvisz Pestre, mert november végén vagy mikor kap gyerektartást, és nem érdekli, ha nem eszünk egy hétig, kivesz belőle egy tízest és elvisz belőle Pestre. Úgyhogy megnyugodtam...meg csináljuk ezt a netes munkát, abból is van pénzünk, meg én is még nézek ilyen munkákat ami itthon végezhető. Persze azt hozzáteszem, hogy mamám a 62 éves fejével akar jogsit..........a héten kezdi a tanfolyamot. Elvileg ma már megy. A másik amit mesélni akartam, az álmom amit Facebook-on mondtam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi olyat nem csináltam, hanem rosszat tettem. Megcsaltam Alant álmomban XD Igaz, nem direkt, mert engem smároltak le, de én meg nem ellenkeztem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az volt, hogy valami feladatot osztottak ki egy tanfolyamon 4 embernek csoportonként. És én egy csoportba kerültem Michael Jacksonnal XD, meg 2 másik emberrel. És úgy ültünk Michael-lel, hogy közöttünk volt egy laptop, és nagy csend volt, vártunk valamire ami kellett a feladathoz. Egyszer csak Michael oda hajolt hozzám és megcsókolt !!! XD XD XD Én meg nem ellenkeztem, mert k*va jó volt XDDDDDD Nem tudom, hogyan, meg miért ezt álmodtam, de ez történt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na és a harmadik... A tegnapi éjszakám mit ne mondjak, csodás volt. Rosszul lettem..... Fél 11-kor elmentem aludni, mert már álmos voltam. Aztán egyszer csak elkezdett kegyetlenül görcsölni a hasam, pedig nem szokott. Azt hittem belehalok, próbáltam elaludni, de nem sikerült. És fél 11-től hajnali 2-ig végig vergődtem így.... Hajnali 2-kor mondom kimegyek klotyóra, hátha csak üríteni kéne egyet, mert eddig Kramcsák néni közeledése miatt gondoltam csak, hogy görcsölhetek. Előtte görcsoldót is bevettem egyébként, szart se hatott... Na aztán klotyón nagy nehezen kijött belőlem aminek kell. De közben végig hányingerem is volt, meg görcsöltem is. Egyszer csak látom, hogy kezd sötétülni a világ....aztán na mondom magamban elájulni nem fogok a wc-n ülve az is tuti.....aztán nagyokat lélegeztem, meg legyeztem magam, hogy ne ájuljak el. Mikor meg végre visszatértem, kivert a víz, de úgy, hogy éreztem, ahogy folyik rajtam végig, de mindenhol. A pólóm csodás lett...tiszta víz volt az egész..mintha a fürdőkádból ugrottam volna ki abban a pólóban. Tovább legyeztem magam, aztán pár perc múlva jobb lett. Mehettem a fürdőbe köntöst fel, ruhacsere, meg minden. Majd megfagytam hozzáteszem...aztán ittam egy teát, meg bebújtam a meleg ágyba és még néztem egy picit a tv-t. aztán amikor jobb lett minden, már a görcs is megszűnt, akkor lekapcsoltam és aludtam. Ez volt hajnali 3-kor.... |
|
|
|
2010.11. 02. - 11:53:32
Létrehozva:
|
|
|
na hála az égnek van fórum.........
Mode hát arra nem tudok mit mondani,hogy mamád 1000 ft-ot adott.......ha nincs pénze inkább mondta volna meg és inkább ne adott volna....... Ejnye megcsaltad a sógit?Szégyeld magad........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami az éjszakai görcsöt illeti tudom milyen az.Már meséltem itt róla,hogy időnként annyira begörcsöl a hasam,hogy elszédülök,lesápadok,hányingerem lesz.........baromi szar......... Mooode nézd milyen képet találtam.Nekem abszolút újdonság volt.........hehe jól áll a férjed kezében Dave fia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 02. - 11:53:56
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.11. 02. - 12:00:14
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja, meg mamám olyan, hogy ha vesz valamit nekem júniusban, ami többe kerül 2000 forintnál, akkor az a szülinapi ajándékom....itt most gondolok a bőrkabátra, amit október közepén vett.
Na mindegy, anyámmal tudjuk úgyis, miért annyira fontos neki ez a jogsi dolog... Hát sajnos ez történt, de nem én kezdeményeztem XD XD Igen, emlékszem, te is meséltél már a görcsökről. Az jutott eszembe, hogy az a szerencse, hogy ez nem akkor van amikor suliba kell menni, mert akkor össz-vissz 3 órát aludtam volna. Hehe én már láttam ezt a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó is hogy mondod!!! Jönnek az új családi képet, meg amin Jennifer olyan szép! |
|
|
|
2010.11. 02. - 12:00:43
Létrehozva:
|
|
|
Még kép.........
harmadik szélén Jen......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) második kép:Jo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsit furimányos ez a kép első kép:gondolom a túloldalon ülő apát és fiát nem kell bemutatnom......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár ami a kép minőségét illeti ....hát eléggé caj......... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 02. - 12:01:23
Csatolt állományok
004jgp.jpg ( 247.96K )
Letöltések száma: 3
257d.jpg ( 10.31K )
Letöltések száma: 4
64435516hp5.jpg ( 25.95K )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2010.11. 02. - 12:04:54
Létrehozva:
|
|
|
Muhaha az első képet én is beraktam.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a többit pedig ismerem,láttam at FB-n ..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg szép |
|
|
|
2010.11. 02. - 12:08:51
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs807.snc4/68727_166837296679203_100000588003682_464721_2599546_n.jpg)
Muhaha az első képet én is beraktam.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a többit pedig ismerem,láttam at FB-n ..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg szép facebook-on?? hool? XDDD Ha nem lennék szemüveges, én is hasonlóan néznék ki, mint Jennifer itt. Mármint a hajam is ilyen, meg a fejem alakja is. A szemöldököm ami nem ilyen, meg azért Jennifernek a szája is kicsit teltebb, de nagyjából így. |
|
|
|
2010.11. 02. - 12:11:35
Létrehozva:
|
|
|
Jöjjön akkor Martin.Trixx-nek ha erre jár.
Csak hallkan jegyezném meg,hogy Christine nem volt valami szép csaj.....bár ami azt illeti én sem vagyok az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az utolsó képen pedig tetszik Susan haja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs807.snc4/68727_166837296679203_100000588003682_464721_2599546_n.jpg) facebook-on?? hool? XDDD Ha nem lennék szemüveges, én is hasonlóan néznék ki, mint Jennifer itt. Mármint a hajam is ilyen, meg a fejem alakja is. A szemöldököm ami nem ilyen, meg azért Jennifernek a szája is kicsit teltebb, de nagyjából így. Igen Fb-n Jen-nél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem nálad is benne van a kedvenceidben. muhaha jó ez a kép.A tesók........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül szerintem Dave és az öccse abszolút nem hasonlítanak egymásra.Nyilván azért mert más az apukájuk........ A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 02. - 12:11:58
Csatolt állományok
41d872f5148e.jpg ( 15.04K )
Letöltések száma: 1
christine2.jpg ( 19.03K )
Letöltések száma: 2
christine3.jpg ( 38.56K )
christine_mart2.jpg ( 19.05K )
martin_gore_christine_friedrich.jpg ( 32.03K )
412211648vbmyplxc7ch0.jpg ( 85.04K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.11. 02. - 12:13:56
Létrehozva:
|
|
|
Na, azt hiszem megyek ebédelni, aztán rendbe rakom a szobámat. Kitapétázom Depeche Mode képekkel (még többel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Addig jó legyél Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jöjjön akkor Martin.Trixx-nek ha erre jár. Csak hallkan jegyezném meg,hogy Christine nem volt valami szép csaj.....bár ami azt illeti én sem vagyok az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az utolsó képen pedig tetszik Susan haja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen Fb-n Jen-nél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem nálad is benne van a kedvenceidben. muhaha jó ez a kép.A tesók........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül szerintem Dave és az öccse abszolút nem hasonlítanak egymásra.Nyilván azért mert más az apukájuk........ Hát nem nagyon, egy kicsit a tekintetük esetleg, de különben nem. Dave amúgy is a legszebb minden ember közül, úgyhogy...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnézem majd, biztos ott van nekem is, én nem ott találtam |
|
|
|
2010.11. 02. - 12:18:03
Létrehozva:
|
|
|
oké Mode.Jó tapétázást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mellesleg én meg itthon vagyok mert beteg a lányom............... megyek főzni.Páááááááááááááá Csak nekem tűnik úgy,hogy Dave kicsit megpofásodott mint a kölök gólya? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval mintha kicsit összébb szedte volna magát súlyilag.Hál istennek.Nyilván Jen finomakat főz neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól teszi.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.11. 02. - 13:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Ha nem lennék szemüveges, én is hasonlóan néznék ki, mint Jennifer itt. Mármint a hajam is ilyen, meg a fejem alakja is. A szemöldököm ami nem ilyen, meg azért Jennifernek a szája is kicsit teltebb, de nagyjából így. Erre elfelejtettem reagálni. Én mindig is mondtam,hogy szép vagy te lány......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha meg hasonlítasz Jen-re akkor pláne. jaj találtam Martin volt feleségéről pár számomra érdekes képet.Hogy is fogalmazzam nekem kicsit k..vás a kinézete.Már bocsánat.....Sőt lehet,hogy most kissé régimódinak fog tünni amit mondok ,de szerintem egy három gyerekes (akkor még három gyerekes volt ma már négy)családanyának nem így kéne kinéznie és viselkednie. hehe viszont a lenti smile-kon behaltam......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azon a fórumon ahonnan vannak a harmadik smile-t akkor tette be valaki amikor Terikéről volt szó...muhaha volt aki nem ismerte fel Terikét egy képen és megkérdezte,hogy Jen van a képen erre valaki más válaszolt,hogy nem hanem a gonosz Terike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 02. - 13:18:59
Csatolt állományok
693a7d66de3e.jpg ( 35.26K )
Letöltések száma: 3
310547991_kMJPy_M_2_1.jpg ( 56.65K )
310547977_Lw2vV_M_1.jpg ( 56.05K )
fouet.gif ( 4.65K )
sml_82.gif ( 8.61K )
sml_99.gif ( 3.27K )
Letöltések száma: 1 |
|
|
|
2010.11. 02. - 16:49:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode szerinted mik azok a vonalak Jen mellkasán? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az egyik francia nyelvű DM-es fórumon azt találgatták a rajongók.Volt aki azt tippelte,hogy lehet valami tetoválás vonala.......
hehe lehet,hogy inkább az előző este hevesek voltak az ágyikóban és annak a nyomai ......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.11. 02. - 18:34:57
Létrehozva:
|
|
|
Na, megjöttem, kitapétáztam a szobát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Talán még fogok majd kirakni képeket. Meglátjuk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát az biztos, hogy Dave-nek könnyebb egy kicsit hízni, ha nem ugrál minden nap 2 órát megállás nélkül. Én mondjuk nem nagyon látom rajta, nem veszem észre az ilyesmiket, de ha így van, örülök neki. Jennifer mellkasán..hááát lehet, hogy valami bőrhiba, vagy sebes neki. Fene se tudja. |
|
|
|
![]() ![]() |