![]() ![]() |
2010.11. 03. - 19:02:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fruzsi, te kimosnád Dave trikóját?????
Én tuti nem XD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:03:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát én sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:04:49
Létrehozva:
|
|
|
Na..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Benn maradna az illata, milyen fasza lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:05:16
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi, te kimosnád Dave trikóját????? Én tuti nem XD Két órai ugrálás után masszív izzadtságszaga van a cuccnak, ami nem éppejn kellemes. A dvd-n is látszik h facsarta belőle a vizet úgy leizzadt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:06:03
Létrehozva:
|
|
|
Két órai ugrálás után masszív izzadtságszaga van a cuccnak, ami nem éppejn kellemes. A dvd-n is látszik h facsarta belőle a vizet úgy leizzadt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na és??????? Az a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem tuti nem lenne büdös..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:06:27
Létrehozva:
|
|
|
Na..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Benn maradna az illata, milyen fasza lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja azt a tatyóm is átvenné a szagot..XD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:07:40
Létrehozva:
|
|
|
Két órai ugrálás után masszív izzadtságszaga van a cuccnak, ami nem éppejn kellemes. A dvd-n is látszik h facsarta belőle a vizet úgy leizzadt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem akárki izzadság szaga hanem Dave-é. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még egy zacskóba is beleraknám had konzerválódjon. |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:08:55
Létrehozva:
|
|
|
Ja azt a tatyóm is átvenné a szagot..XD Na és? XD Nekem az egyetlen normális táskám volt az, ami Alan lábához hozzásimult...és? elraktam, soha többet nem használom sehova, pedig csak hozzásimult a lábához...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem akárki izzadság szaga hanem Dave-é. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még egy zacskóba is beleraknám had konzerválódjon. Na ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is!!! XD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:09:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Miújság veletek? Hogy telnek a 7köznapjaitok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem érettségi tételek tanulásával, hogy szakadna rá az egészre egy talicska szar. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De számolom a napokat a DVD-ig, és akárhogy is számolom, már csak 5 nap! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:12:05
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem melóval telnek a napjaim kivéve amikor beteg a lányom mint most is. Na és? XD Nekem az egyetlen normális táskám volt az, ami Alan lábához hozzásimult...és? elraktam, soha többet nem használom sehova, pedig csak hozzásimult a lábához...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is!!! XD szegény táska nem érti miért lett mellőzve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:13:02
Létrehozva:
|
|
|
Gergő a 2. mondatodon felröhögtem XD
Az én napjaim csodásan telnek, holnap szülinap, és szombaton meg megünnepeljük juhéééé XD XD És holnaphoz egy hónapra jön a férjem juhéééé!!!! Szia Gergő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem melóval telnek a napjaim kivéve amikor beteg a lányom mint most is. szegény táska nem érti miért lett mellőzve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haha XD pedig a táska beindult Alan közelsége miatt én láttam rajta XD Van, hogy nekiállok szagolgatni ám XDD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:13:24
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként kellemes dolog arra megérkezni, hogy ti itt a férfi izzadságról beszélgettek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kértek tőlem is egy trikót? Akár dedikálom is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:13:44
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergő! Kitartás, hidd el, egy vizsgaidőszak sokkal rosszabb, mert jóval többet kell tanulnod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:14:57
Létrehozva:
|
|
|
Gergő a 2. mondatodon felröhögtem XD Az én napjaim csodásan telnek, holnap szülinap, és szombaton meg megünnepeljük juhéééé XD XD Na Mode, majd 1 év múlva átérzed a helyzetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd holnap biztos eszembe jut, de azért előre is nagyon sok boldog szülinapot kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:14:58
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: Jöhet!!! XD XD XD
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:15:32
Létrehozva:
|
|
|
köszi Gergő ha énekes híresség vagy jöhet az izzadt trikód. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Na Mode, majd 1 év múlva átérzed a helyzetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd holnap biztos eszembe jut, de azért előre is nagyon sok boldog szülinapot kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk németből már most kaptam 2 tételt kidolgozásra..XD Jajj már úgy várom december 4-et!! XD Szerintem meg fogok őrülni XD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:16:22
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergő! Kitartás, hidd el, egy vizsgaidőszak sokkal rosszabb, mert jóval többet kell tanulnod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Fru! Ez jó bíztatás volt köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így most már nem is várom annyira a fősulit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem, amúgy arról szó sincs, hogy beleszakadnék a tanulásba, csak jól esik szidni a rendszert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy most is a júniusi koncertet hallgatom, és nutellát eszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:16:26
Létrehozva:
|
|
|
köszi Gergő ha énekes híresség vagy jöhet az izzadt trikód. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehheeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:16:32
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként kellemes dolog arra megérkezni, hogy ti itt a férfi izzadságról beszélgettek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kértek tőlem is egy trikót? Akár dedikálom is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe hát nőből vagyunk, beszélünk mi gyakran ennél meredekebb dolgokról is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |