![]() ![]() |
2010.11. 03. - 19:18:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lányok-lányok! Holnap megyek focizni, majd szétizzadok két trikót, aláírom, és már küldöm is postán, csak Nektek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azt meg, hogy híres énekes vagyok, képzeljétek hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor is lesz egy Exclusive trikótok Pach Gergőtől! Mégis hány ember mondhatja el ezt magáról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:18:33
Létrehozva:
|
|
|
Fru az biztos.Az izzadt trikó csak a kezdet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már ami a témákat illeti.
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:19:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fru! Ez jó bíztatás volt köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így most már nem is várom annyira a fősulit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem, amúgy arról szó sincs, hogy beleszakadnék a tanulásba, csak jól esik szidni a rendszert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy most is a júniusi koncertet hallgatom, és nutellát eszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nutella ala natur? XD az igen XD Lányok-lányok! Holnap megyek focizni, majd szétizzadok két trikót, aláírom, és már küldöm is postán, csak Nektek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azt meg, hogy híres énekes vagyok, képzeljétek hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor is lesz egy Exclusive trikótok Pach Gergőtől! Mégis hány ember mondhatja el ezt magáról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hááháháááááááá XD xD hhmmmmm (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs148.ash2/40718_155305924509916_100000915277799_271152_1426224_n.jpg) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:20:01
Létrehozva:
|
|
|
Lányok-lányok! Holnap megyek focizni, majd szétizzadok két trikót, aláírom, és már küldöm is postán, csak Nektek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azt meg, hogy híres énekes vagyok, képzeljétek hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor is lesz egy Exclusive trikótok Pach Gergőtől! Mégis hány ember mondhatja el ezt magáról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:20:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:20:49
Létrehozva:
|
|
|
ez az arc....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:21:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:22:06
Létrehozva:
|
|
|
aha, én így tolom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe XD én is kérek!! XD Bár csokit jobban bírnám most. XD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:23:11
Létrehozva:
|
|
|
Én is szeretem a Nutellát és szoktam én is csak úgy magába enni.Csak az a baj vele,hogy nagyon édes.Olyan tömör gyönyör. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe XD én is kérek!! XD Bár csokit jobban bírnám most. XD Kívánod a csokit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:23:58
Létrehozva:
|
|
|
hehe XD én is kérek!! XD Bár csokit jobban bírnám most. XD Mode, elfogyott. Baszki. Megettem egy egész üveg nutellát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az ember mire nem képes unalmában xD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:25:45
Létrehozva:
|
|
|
Gergő csak arra vigyázz,hogy sok Nutellától repülésre ne oktasd a rókát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem tuti begörcsölne a hasam tőle.
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:27:17
Létrehozva:
|
|
|
Én is szeretem a Nutellát és szoktam én is csak úgy magába enni.Csak az a baj vele,hogy nagyon édes.Olyan tömör gyönyör. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kívánod a csokit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt mindig, de Alant jobban..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:27:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát akkor kapd el egy-két fordulóra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:28:55
Létrehozva:
|
|
|
majd este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:29:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode már este van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:31:10
Létrehozva:
|
|
|
Gergő csak arra vigyázz,hogy sok Nutellától repülésre ne oktasd a rókát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem tuti begörcsölne a hasam tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe, neem, nekem nagyon jó gyomrom van ehhez, és nagyon szeretem a nutellát is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képtelenség hogy visszajöjjön (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mode, kicsit sok volt a Csárli és a csokigyár, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Alan csokija biztos sokkal csábítóbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:32:54
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe, neem, nekem nagyon jó gyomrom van ehhez, és nagyon szeretem a nutellát is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képtelenség hogy visszajöjjön (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mode, kicsit sok volt a Csárli és a csokigyár, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Alan csokija biztos sokkal csábítóbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is jó gyomrom van szerencsére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahaaa ma is fogok nézni, ki nem hagynám XD Imádom azt a filmet XDD Alan csábítóbb az biztos XD Vica...anyám itt van XD |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:34:29
Létrehozva:
|
|
|
Én hamar megcsömörlök a Nutellától.De még palacsintába is imádom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 03. - 19:36:41
Létrehozva:
|
|
|
Én hamar megcsömörlök a Nutellától.De még palacsintába is imádom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, azt tudtad hogy van olyan, hogy nutellás pizza? Na, nekem az az abszolút kedvenc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 03. - 19:37:04
Létrehozva:
|
|
|
nutellás pizza??
bazzeg fúj XD meg nem enném XD |
|