![]() ![]() |
2010.11. 10. - 18:28:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.11. 10. - 18:53:44
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hát én is úgy szeretném, karácsonyra, csak akkor nem tudom, hogy mikor lesz a kezemben egy fényképezőgép végre.. Mondjuk tök mindegy, mert mamám azt mondta, 20 000 forintot rászán...hát abból meg nem kapunk olyan gépet, amivel lehet is kezdeni valamit. Jobb képeket csinál, de kb. annyira megyek vele, mint egy telefonnal. Nem hobbifotózásra való lesz aztán kész..nekem meg olyan kell... Mert lehet, hogy most megvesz egy 20 000 forintosat, de attól még később vehetem meg a drágábbat.... istenem...áh mindegy.... Mamám semmivel sem törődik mostanában...mondjuk pénzügyileg mindig is ilyen volt, de állítólag engem szeret legjobban a világon..hát baromira.. azért nem kaphatok semmit csak úgy, mert ha vesz valamit júniusban, akkor az már a novemberi szülinapi ajándékom...bakker, még anyám is megkérdezte szülinapomon múlt héten, hogy van-e valami, amit szerettem volna még szülinapomra, holott semmi pénze nem lett volna rá. Mamám meg ad 1000 forintot, meg október elején vesz egy bőrkabátot..hát kösz.. Nyugi Mode még nekem sincs meg a dvd. Ettől még nem dőlt össze Buda vára mert nem rohantam mindent eldobva megvenni.Majd meglesz.Egyébként engem annyira nem zsongatott be mint némelyik rajongó társainkat. jaajjj olyan beszélhetnékem van és itt vagyok egyedül aaaaaaaajjjjjj XD aaaaaaaaaaaaa(IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_lbmuc8szwb1qcvjsco1_250.gif) még aaaaaaaaaaaa(IMG:http://29.media.tumblr.com/tumblr_lbmu8gZXNU1qcvjsco1_250.gif) Budiiiiipestiiii (IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_lbnzczRALP1qzeh0mo1_500.jpg) Itt vagyok.Beszélj.............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 18:55:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát annyira engem sem zsongatott be, de örülnék, ha meglenne.
Na, azért sem vagyok normális, mert folyton röhögök XD eehehehheeeeee XD XD jajj most nem is tudom, mit beszéljek XD |
|
|
|
2010.11. 10. - 18:56:17
Létrehozva:
|
|
|
de jó kedved van..........hál isten.........röhögj csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 10. - 18:58:10
Létrehozva:
|
|
|
de jó kedved van..........hál isten.........röhögj csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát azért nem véletlenül röhögök, jár az eszem, de azért ja XD |
|
|
|
2010.11. 10. - 18:59:34
Létrehozva:
|
|
|
Min jár az eszecskéd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várj kitalálom Alan-en.........
|
|
|
|
2010.11. 10. - 19:01:30
Létrehozva:
|
|
|
Nem talált (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bár sokat jár rajta is, mivel kevesebb, mint 4 hét, és itt lesz Pesten, de most nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) áááááááááááááááááááááááááááááájj fííííííííííííííííííííííl lááááááávvd |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Na mi van csak nem beleestél egy másik pasiba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 10. - 19:04:34
Létrehozva:
|
|
|
hehheee épp az jutott eszembe, hogy a csokigyárban van Willy meg Charlie XDDD nem is tudom, kinek a neve ez a 2 XDD
Na mi van csak nem beleestél egy másik pasiba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az nem létezhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát vannak más pasik akik megmozgatják az agyacskámat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát hogy ne lennének (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a baj, hogy minden jó pasi messze van XDDD |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:08:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe a kedves férjed is Charlie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
El tudom képzelni a te fantáziamozgásod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hű de sok vendégünk van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:11:55
Létrehozva:
|
|
|
hahahhaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj remélem ma álmodok valami szépet XD Én szeretek álmodni, mert egy másik világban van az ember és tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A filmeket is azért szeretem, mert beleképzelhetem magam, és egy tök más történetet tudok beleszőni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajajj, lassan itt lesz az ideje a menetelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajat kőőő mosnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap csinos leszek, nem tudom miért, de az leszek XD |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:12:22
Létrehozva:
|
|
|
Holnap majd meséled hogy valami szexit álmodtál........ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.11. 10. - 19:14:17
Létrehozva:
|
|
|
Pedig nem fog szembe jönni sem Alan Wilder, sem Kállay-Saunders András, sem Johnny Depp..sem Michael Jackson, sem Elvis Presley, sem Nik Kershaw, meg senki sem XDDDD
Holnap majd meséled hogy valami szexit álmodtál........ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) fúúú remélem csokit nyalogatok majd Johnny Depp testéről ... XD XD XD XD XD XD XD XD XD Na, ádiosz XD Jó ééjjjjjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:15:42
Létrehozva:
|
|
|
Pedig nem fog szembe jönni sem Alan Wilder, sem Kállay-Saunders András, sem Johnny Depp..sem Michael Jackson, sem Elvis Presley, sem Nik Kershaw, meg senki sem XDDDD fúúú remélem csokit nyalogatok majd Johnny Depp testéről ... XD XD XD XD XD XD XD XD XD Na, ádiosz XD Jó ééjjjjjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menj álmodj valami nyalósat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jóccak........ |
|
|
|
2010.11. 11. - 11:55:25
Létrehozva:
|
|
|
Hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sajnos nem álmodtam semmit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 15:22:38
Létrehozva:
|
|
|
Az első képen első ránézésre azt hittem,hogy Dave az fiatal korában.Aztán láttam,hogy Jack. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ava és a kisöcsi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 15:35:52
Létrehozva:
|
|
|
Az első négy képen tetszik Dave haja.Kimondottan jól áll neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe az ötödiken az az ing rajta..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és mázlisták a rajongók,hogy találkozhattak vele személyesen.Főleg mázlista a csaj az utolsó képen.Ő még puszit is kapott tőle.Én is akarooooooooook............. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 11. - 15:38:07
Csatolt állományok
1.jpg ( 21.64K )
Letöltések száma: 0
2.jpg ( 19.89K )
Letöltések száma: 1
3.jpg ( 21.82K )
Letöltések száma: 1
davegahanzfanami9.jpg ( 53.6K )
Letöltések száma: 2
davegahanzfanami5.jpg ( 230.86K )
Letöltések száma: 2
DavidGahan11.jpg ( 27.26K )
Letöltések száma: 1 |
|
|
|
2010.11. 11. - 16:17:38
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj ki ne akarna Dave-től puszit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 16:50:16
Létrehozva:
|
|
|
Hű!
Nem is meséltem mi volt ma! Ez a kirándulás hatalmas port fog kavarni azt hiszem.... A kedves kocafejű osztálytársamnak a legnagyobb a szája természetesen. Holnap az lesz, hogy osztályfőnöki órán egyenként megkérdez az ofőt mindenki, hogy miért nem támogatják az osztálykirándulást. Aztán ezt ugye ma bejelentette. A kocafejű kérdezi tőlem szünetbe ilyen cinikus hangon , hogy "Betti te miért nem jössz?" odafordulok, erre hallom, hogy a mellette ülő csajnak mondja, hogy "megy koncertre"....úgy felment az agyvizem, ne tudjátok meg milyen hangnemben válaszoltam vissza neki.. mondtam, hogy Egyáltalán nem. Hanem azért mert anyám egyedül nevel, és nincs pénze ilyen plusz költségekre. Mondtam neki, lehet hogy más anyja ki tudja fizetni, az enyém nem, sajnálom. Aztán megszólal egy másik csaj, hogy normálisan lett megkérdezve. Aztán visszaszóltam neki, hogy rohadtul nem normálisan lett megkérdezve...be is fogták a szájukat. nem ez volt az első alkalom, hogy azt hallom, hogy "A Betti azért nem jön mert koncertre megy" bla bla bla bla..... Mi közük hozzá? És ha oda megyek, akkor mi van? Ne tudjátok meg, hogyan elkapott az ideg..... A holnapi naptól kicsit tartok..attól félek, hogy olyan ideges leszek, hogy az ofőt is kiosztom.................elegem van ebből az osztályból... Meg lett kérdezve, hogy támogatják-e vagy nem. Akkor milyen jogon kérik számon, ha nem támogatja a szülő??? Azt mondja az ofő, hogy ezt a szülők szavazták meg szülőin. Hát bocs, de az én anyám nem volt ott, mert dolgozott. és még ki tudja, hány ember nem volt ott........ A suliban ennyire nagyon-nagyon-nagyon ritkán pöccenek be, hogy így szóljak be valakinek...nagyon nyomós indok kell ahhoz, hogy bárkinek is beszóljak, pont azért, hogy ne romoljon az amúgy is fos osztályközösség...de a mai az nagyon nagy túlzás volt... |
|
|
|
![]() ![]() |