![]() ![]() |
2010.11. 18. - 19:22:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem fogok érte karót kapni, pláne nem holnap, mert holnap 3 órám lesz és abból 1 sem informatika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 18. - 19:31:54
Létrehozva:
|
|
|
Neo : Nagyon közel, 10 percre! Az szuper! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo jó boltolást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi megvolt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Buli lesz? De jó nektek, elmennék én is de dolgozok. Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:41:53
Létrehozva:
|
|
|
Majd a férje megvédi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem fogok érte karót kapni, pláne nem holnap, mert holnap 3 órám lesz és abból 1 sem informatika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor szerencséd van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:43:48
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor szerencséd van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mellesleg szombat este 11-től vasárnap délután 5-ig a védelmem alatt fog állni! XD |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:44:12
Létrehozva:
|
|
|
Majd a férje megvédi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apu sosem bántana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:44:27
Létrehozva:
|
|
|
A személyes védelmem alatt! XD
|
|
|
|
2010.11. 18. - 19:46:11
Létrehozva:
|
|
|
jól van Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdés majd mit szól hozzá Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A személyes védelmem alatt! XD Egyszer majd én is ott fogok állni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:48:05
Létrehozva:
|
|
|
jól van Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdés majd mit szól hozzá Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan örülni fog neki, biztonságban fogja tudni a feleségét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer majd én is ott fogok állni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az tuti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:50:30
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo csak nehogy a sógim féltékeny legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alan örülni fog neki, biztonságban fogja tudni a feleségét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az tuti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolod,hogy tuti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:51:07
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo csak nehogy a sógim féltékeny legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem lesz! Tudja hogy tiszteletben tartom a házasságukat! XD hehe Neo csak nehogy a sógim féltékeny legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolod,hogy tuti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha egyszer sikerül együtt buliznunk akkor igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:52:33
Létrehozva:
|
|
|
Igen Neo te egy rendes fickó vagy.Az én házasságomat is tiszteletben tartod.(csak néha akarod megsimizni a hátsóm) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 18. - 19:53:28
Létrehozva:
|
|
|
Jót röhögök XDDDDDDDD
Alan nagyon jól tudja, hogy mi a helyzet...XD |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:55:59
Létrehozva:
|
|
|
Igen Neo te egy rendes fickó vagy.Az én házasságomat is tiszteletben tartod.(csak néha akarod megsimizni a hátsóm) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak egyszer! De már nem! Megbeszéltük! XD Jót röhögök XDDDDDDDD Alan nagyon jól tudja, hogy mi a helyzet...XD Naná hogy tudja! Még meg is köszönte hogy vigyázni fogok Rád! XD Meg anyukádra! XD |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Helyes.Ne is akard. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode nem szeretném ha a sógi Dave-nek panaszkodna rád,ő pedig nekem mondaná.Szóval .......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:58:55
Létrehozva:
|
|
|
Helyes.Ne is akard. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode nem szeretném ha a sógi Dave-nek panaszkodna rád,ő pedig nekem mondaná.Szóval .......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs szóval! Nem lesz panasz! XD |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:58:57
Létrehozva:
|
|
|
A sógi nem panaszkodik, mert tudja, hogy az egyetlen pasi akire folyik a nyálam a buliban az Ő XD
|
|
|
|
2010.11. 18. - 20:01:43
Létrehozva:
|
|
|
Oké bízok bennetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 18. - 20:05:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát még jó XD
Na, én mentem, irány fürdeni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók legyetek! XD |
|
|
|
2010.11. 18. - 20:08:11
Létrehozva:
|
|
|
Lényeg az,hogy jó legyen a buli és jól érezzétek magatokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát még jó XD Na, én mentem, irány fürdeni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók legyetek! XD Jóccakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo jössz msn-re?Akkor nem kell több helyre figyelnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 20:14:58
Létrehozva:
|
|
|
Lényeg az,hogy jó legyen a buli és jól érezzétek magatokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóccakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo jössz msn-re?Akkor nem kell több helyre figyelnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát még jó XD Na, én mentem, irány fürdeni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók legyetek! XD Jó éjt Csokikirálylány! XD Oké bízok bennetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oooooooooo... köszönjük a bizalmat! XD |
|
|
|
![]() ![]() |